Nogometaši Mure bodo danes v 28. krogu Prve lige Telekom Slovenije gostovali v Kranju.

Varovanci Anteja Šimundže bodo odigrali še zadnje letošnje srečanje s Triglavom. Črno-beli na prejšnjih treh dvobojih Triglava niso uspeli premagati, dvakrat sta si ekipi razdelili po točko, Triglav pa je v Kranju Muri zadal celo najvišji letošnji poraz s 3 : 0.

Muraši si danes želijo ta trend obrniti, napadajo pa tudi rekord iz leta 1993/94, ko kar šest tekem zapored niso dobili zadetka.

Nogometaši Mure so v 26. minuti kronali terensko premoč, po lepi podaji Nina Koutra je iz bližine zadel Luka Šušnjara.

Triglav je izenačil v 61. minuti, Luka Majcen je uspešno izvedel enajstmetrovko.

Sporno dosojena enajstmetrovka v korist Triglava, Luka Majcen še drugič v polno.

S spleta

Komentarji (37)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Tomford (nepreverjen)

Ite v pm človek se tak daleč pripela vij se pa špilate.. Že rajši v oštariji gen kak pa tej drek gledan.

kasparov

Pijzdelejpematerne sodnijki, pa tom provokatore Majceni, da jim jebemmaterprovokatorskovpičko

Spiro (nepreverjen)

Do 6o minute dobljena tekma...je bilo treba zabit ne pa zogo drkat in brezveze jim dat penal in jih vrnit med zive.skoda.je treba pred svojim pragom pomest

njiva

dobljeno tekmo smo zgubili

Kriza (nepreverjen)

Tako, kot je Spiro napisal, drugi penal pa še bolj nor. Majcen nas vedno prelisiči, kot pri drugem penalu, nato pa super zavlačuje. Letos vse 4 tekme!!!

Lipov bog (nepreverjen)

Pička ti mater sodnijškaaaa prvi ok ajde al drujge penal mater mu jebemmmmm

A79 (nepreverjen)

Oba penala pravilno dosojena, Mura ne izkoristi svojih priložnosti in potem je rezultat takšen, kot je. Po drugem zadetku je igra Mure razpadla, na silo le redko dajo gol, saj tistega pravega napadalca, ki bi iz tekme v tekmo delal presežek in iz polpriložnosti zabijal gole, še zmeraj nimamo.
Bodimo pa realni, za letos smo z vstopom v 1. ligo in trenutnim položajem na lestvici dosegli dovolj.

kasparov

Ka si slejpi?
Drüjgi penal je tebi pravilno dosojen?

In reply to by A79 (nepreverjen)

kasparov

Drugi penal za Triglav je izmišljen v celoti. Človek posumi, da je sodnik plačan. Dva igralca Triglava sta medse stisnila Marošo in ga zapletla, nato so padli vsi trije. Čist prekršek nad Marošo. Samo slep človek ali podkupljen bedak lahko sodi penal.
To niso čista posla.

AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

Kako te ni sram, pisec tega prispevka. Bolj čistih penalov kot sta bila ta dva, ni bilo že dolgo sojenih. Tako da ne bluzi. Mura slaba in to je to. Zdaj pa še od Maribora porcija, pa mir.

njiva

kot san napiso dobljeno tekmo smo zgubili,
po 60 minuti smo začali tak špilati kak v Celju s puno napakami pri podajah in tak so ovi do penala prišli.Ka ga ma tu sinjavati pa rušiti, ve nikan ne mogo.Majcen je nika nej kriv on je dober igralec in takšnega igralca bi mij mogli meti.

kasparov

Daj razmisli malo realno. Mura je nej Barcelona, ka bi lejko zmaagala s Triglavon tüdi, če sodnijk soudi prouti tebi. Mura je pač za enih 30 % boukša od Triglava, tou pomejni, ka z njin zmaga, če sodnijk soudi pošteno. Če je pa sodnijk budala ali pa podküpleni, te je pa Muri težko zmagati. Nemre sakša labda v gol pijzdomaterno, nej smo Real. Fse ka ščejmo je pošteno sojenje, v takšnon primeri zmagamo s Triglavon sigdar. Samo Mura letos nema niit slučajno poštenoga sojenja. Prouti Olimpiji je Skomina nej soudo penal, prouti Msribiri je Maribori prizno gol s čijstoga ofsajda, gnes prouti Triglavi si je zmislo penal.
Jebiga, s poštenin sojenjon bi gnes Mura bijla mogouče že drüjga. Človöka svadi, če tej kurčevi kranjci non stop delajo prouti tebi.

In reply to by njiva

MörskaPODVÜJST (nepreverjen)

V prvon dati 3 pa rejšiti zadevo, nej zaj jamrati,... Dali smo priliko, pika!

Drvarnica (nepreverjen)

Kak nedo zgubili ce majo toga levoga Marosa not,Sirk najbougse strelec pa sedi....

Tomford (nepreverjen)

Marosa (kupljene minute) Horvat škoda besed

Kretenizem (nepreverjen)

Prej Triglav jih je premago. Nej, sami sebe so. Tu se vidi ka je ekipa še nej čisto zrela. Ne ven koji k... Lorbek ide na takšen kmečki faul, vejpa bil je čista vštric z njin. Nepotrejbni penal in Triglav je prišo med žive. Drugi penal je za debato samo te je bila Mura že v polrazpadi.
Pa kak Drvarnica pravi, nej mi je jasno zakoj Sirk in Karničnik sedita. Teva nucata puno minutažo.

Expano 3000 (nepreverjen)

Jebite se fudaleri igrate kot penzioneri

Arto

Mah drujgi je bil brezveze, tou se sodi v 1 od 20 primerof, pa še drugi v par minutah je bil ... Malo tak. Mi smo takšne pomoči sodnikov letos še nej meli. Ovak pa super prvi polčas, te pa kot da čakamo, ka de konec tekme. Dekoncentracija, začetniške napake in na konci pač poraz. Je pa Majcen "zmago" s svojo kopačko, ali pa of, ka je bil poškodovani ob robi igrišča pa ga je rezerva njihova gor vlejkla po tleh ... samo ka "prođe vreme" ... :)

Arto

Aja, pa mogouče bi pri izbiri kopačk mogli še na kaj drujgoga glejdati, kak na farbo pa fluorescentnost :)

rafael (nepreverjen)

Ta Mura se pa ne more sprijaznit z porazom, vedno ko zgubijo krivijo sodnika. Res so ti Muraši zgube

vidocq (nepreverjen)

polovico komentarjev , kot da so navijači iz rinčetove grabe ,, skulirajte se in potem debatirajte ,,

čarni vrag (nepreverjen)

Kakšen penal! Majcen se je zaleto med dva igralca Mure, se zapletel in padel. Po sodnikovo bi morala stopiti vstran in mu pustiti prosto pot. Pa še žoga ni bila v igri. Svinjarija in to namerna!

MörskaPODVÜJST (nepreverjen)

Ne zavajajte pa ne kurblajte s takimi naslovi,...Če bi Mura dala gol več bi zmagala, enkrat "podarijo" nam drugič drugim. Samo ko "podarijo" nam je to normalno in se ne piše o tem,...

Xyzkra (nepreverjen)

Majcen bo prišel k Muri. Pogodba je pripravljena

Čergoli (nepreverjen)

Evropska Mura se je že spet ukozila!!!!!

ufffff (nepreverjen)

Evropska???

In reply to by Čergoli (nepreverjen)

Bridki (nepreverjen)

Čakam čudo, ka do Muri sodili dva penala na eni tekmi. Te poraz je za rubriko nemogoče je mogoče. Poleg toga ka so nan načnuli živec bi morali ostati skulejrani. Znan neje lejko ali te vrline loučijo boukše ekipe od slabših. Naši nogometaši se hitro včijo. Takšne tekme so del odraščanja, bolijo pa neizmerno, zato je nauk telko si leže zapomniti.

Lipov bog (nepreverjen)

Nafta hahaha pogledne cene NAFTE počase NAFTE nede budala haha zakon je znaš što POLICIJA budala umetna hahah

Ne laži (nepreverjen)

Zogodba se ponavla, lani so sodnijki Triglavi soudili ka so ostali v ligi, v kvalifikaciji za obstanek, oškodovali Dravo, zdaj pa do tak napravli ka niti nedo predzadnji. Ljubljanska mafija, tej Triglav pa je beda od kluba.

goričke (nepreverjen)

Ta tekma je žijve dokaz,kak se tekma oda-sram vas je lejko,ka nas tak za norca mate.
Pa te predsednek prave,ka se on igrece nede šao-mrš u p...o m......o!

Ne laži (nepreverjen)

goričke ne mlati slame brez veze.

Mura2019 (nepreverjen)

Mura je zakon in tudi Nafta je zakon za Prekmurje. Gorenjci so skorumpirani in vedno nagajajo Prekmurcem, kar se je videlo na tekmi. Ce so Murasi prodali tekmo ali doloceni igralci jih je potrebno kazni ti v klubu Mure. Me pa moti od kdaj je rdeca barva v Murinon dresi. To je čista gorenjska rdeca barva, ali ste prodali barve Mure za ceno napačne barve v dresu Mure ?!

Čergoli (nepreverjen)

Moj stari oče ima še vedno drisko!!!!! Zaradi usrane tekme!!!!

Lendvadedes (nepreverjen)

Podje ali kak si že pravite, treba dati gol, ali dva pa ne kukajte, sicer pa več niti na Naftine tekme ne hodim. Teram jih u kurac, najboljše ka se prijavijo v šov ZVEZDE PLEŠEJO.

afta he (nepreverjen)

Gospod Lorbek kaj si razmišljal ko si se zaletel v igralca, da ga lahko kar odpihneš, sploh nisi imel namena iti na žogo, da jo izbiješ ampak porineš igralca in to ti je enkratno uspelo. Še bi kaj razmišljal bi vedel, da iz tega lahko sledi penal. Se pravi sam si najbolj odgovoren da si vrnil Triglav med žive. Upam, da ti je isto povedal trener.

DF Bum tum (nepreverjen)

z muro je gotovo
Nafta je zakon

čarni vrag (nepreverjen)

Prvi penal je Lorbek napravil namerno.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice