Odigran je bil polfinale Pokala MNZ Murska Sobota.

Tisto, kar je šlo pričakovati, se je na radgonskih Tratah tudi zgodilo. Nogometaši NK Lušt Beltinci, ki se v III. SNL vzhodu bori za napredovanje med drugoligaše, so namreč v polfinalu Pokala MNZ Murska Sobota gladko s 3:0 (2:0) ugnali domačo ŠNK Radgono

Kljub porazu pa tudi varovanci trenerja Borisa Laziča niso razočarali, saj so se borili po svojih močeh, a proti izkušeni gostujoči ekipi preprosto ni bilo možnosti za zmago. 

Zasluženo slavje

Varovanci nekdanjega slovenskega reprezentanta in igralca Mure Ferija Ciferja so zasluženo slavili in se bodo v finalu pomerili proti Muri, ki je na drugem polfinalu slavila v Križevcih na Goričkem 6:1. Ob tem se bodo Muraši in Beltinčani pomerili tudi v šestnajstini finala Pokala Slovenije.

Približno 200 ljubiteljev nogometa je videlo zanimiv in borben dvoboj. Bilo je veliko lepih akcij in priložnosti, izkazala pa se je tudi sodniška trojka.

ŠNK Radgona – Lušt Beltinci 0:3 (0:2)      

Stadion ŠRC Trate v Gornji Radgoni, 200 gledalcev, glavni sodnik: Slavko Nemet (Prosenjakovci), pomočnika: Borut Anželj (Tišina) in Gorazd Topolnik (Ljutomer, delegat: Damjan Anželj (Kupšinci).

Strelca: 0:1 Rok Ropoša (40.), 0:2 Mitja Mauko (43.), 0:3 Mitja Mauko (57.)
ŠNK Radgona: Simon Strajnšak, Tomaž Štrakl, Alen Klobasa, Miha Cvetko (od 58. Kristjan Kolarič, Borut Bračič, Uroš Pörš, Mitja Adam, Borut Uhan, Denis Kolarič (od 46. Jernej Karba), Tilen Pintarič (od 75. Jan Klobasa), Tilen Klobasa. Trener: Boris Lazič,

ND Lušt Beltinci: Stanilsav Kuzma, Uroš Krajnc (od 14. Rok Kotnik), Mitja Mauko, Marko Smodiš, Jan Hartman, Anton Vok, Tadej Apatič, Rok Ropoša, Mitja Botjak (od 62. Denis Dugonjič), Jernej Tkalec (od 71. Matjaž Breznik), Mitja Kos, Trener: Franc Cifer.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

beltinčan (nepreverjen)

Slika številka 38 je pa za vzgled mladini kako se dela v Beltincih v nogometu.

Starejše novice