Kot smo uspeli izvedeti, se je zgodilo to, kar se je že dalj časa napovedovalo. Predsednik Mure Miroslav Topič naj bi podal odstopno izjavo, nova imena bodo znana po izredni skupščini kluba.

To, kar je bilo že nekaj časa v zraku, se je danes tudi uresničilo. Miroslav Topič je podal odstopno izjavo, s katero se umika iz mesta predsednika soboške Mure. Po neuradnih, a zanesljivih informacijah naj bi Topič klenil pod težo pritiska s strani igralcev. Nogometaši so namreč izrecno zahtevali njegov odstop, v nasprotnem primeru naj ne bi odpotovali na prvo evropsko tekmo v Azerbajdžan.

Kdo bo Topiča nasledil za zdaj še ni znano, bo pa v roku sedmih dni sklicana izredna skupščina kluba, kjer bodo javnosti predstavljena tudi nova imena, ki bodo odslej v vrhu soboškega prvoligaša.

S spleta

Komentarji (20)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
copicar

Neje gli tak kak piše, kelko man pa ge informacije de v naslednjih dnevah odstopilo celotno vodstvo,kar pomeni da bo skupščina in izvolitev novega vodstva. Logično pa je da morejo vsi z Topičem podati odstopne izjave saj drugače nemorejo izvoliti novo vodstvo

chelsea22

tej murine igralci so takšne primadone tu vsi samo peneze ščeo od cipota do mladih kak sta lotrič pa janža vsen samo peneze po glavej odejo gučijo pa vsi kak jin je klub v srce pa neven ka še...

joshy

chelsea22, ja te pa nan ti razloži kak lejko človek žive samo od lüfta, če že šinfaš ka ščejo igralce mete pejneze!!! Izgleda ka ti je nej poznato ka so dobesedno cejlo sezono nej dobili niti centa, pa te zaj ti meni povej kak naj oni preživejo??? Samo od lüfta pa obljub se neda gestija küpite, pa položnice plačate!!! Že tistin mladin ka še živejo pri starših je nej glih lejko ka jih morejo starši podpejrate, dočim nekateri igralci pa majo že svoje družine, pa malo deco, kak naprimer Cipot keroga si omenjo... Samo nažalost si ti še očitno eden izmed tistih, ka živijo na račun ateka pa mamice, pa se ti niti ne senja, ka pomejni tau "preživljate samoga sebe pa družino" tak ka drügeč malo preštudejraj prle kak takše bedarije tü gor pišeš!!!

chelsea22

@joshy cipot je k mure nej prišo zarade pejnez špilat zato ka un dobi pejneze kak trener pre mladeh... ka se tiče mladeh članov pa naj ne gučijo ka pre mure špilajo z srcon če nejščejo niti pro pogodbe podpisate pejneze pa ščejo mete..

uzk

daj chelsea22 ne spravlaj se zdaj na igralce, ker se njin lejko samo klanjamo za sezono, kero so nan lani dali

pizdun

fala bauge, končno

joshy

chelsea22, ti rejsan nemaš pojma o dogajanje v samon klube... NIHČE v klube je prejšnjo sezono nej dobivo pejnez, niti treneri mlajših selekcij nej...

liči

chelsea22 ma v bistve v enon deli popolnoma praf, z Lotričon so se dvej leti nategavali glede pogodbe pa jo je frajar nej ščel podpisati, na tej račun je klub osto brez prepotrebnih sredstev, kera bi lejko rejšila celotno pizdarijo, klub njemi je omogočo v bistvi njegovo afirmacijo, zdaj pa na konci nema nika od toga, zajebo je svoje kolege, keri bi meli bokše pogoje za svoj razvoj. Takšna stvar se več nesme zgoditi, takšen mangup v prvi ekipi nema kaj iskati, dati ga nazaj k kadetom, mladincon pa se naj tan preseravle, pa premišlavle, če de podpiso pogodbo in špilo fuzbal ali pa bi bil raje frajar keroga menedžer nafudnjavle!

chelsea22

@ liči točno tak pa takšneh je verjetno še več...
če be lotreč fajn podpiso pogodbo be ga fajn odale za približno 300k ali kaj več dosta menje bole težko.. pa be on dobo plačo pa še ostale pa če be on to že kda prlej naredo nebe zdaj bilo poll miljona minusa ampak mogoče celo plusa ..!!!

hupkaš

Joshy-in tudi drugi, če res mislite da v klubu ni bilo denarja in igralci ne bi dobivali denar na roko se grdo motite, denar je bil pravzaprav ga je nekaj bilo in to kar ga je bilo so ga razdelili, kdo ga je dobil pa ve ves upravni odbor Mure 05 in tudi igralci !!!Kajti denar so dobivali, to ni informacija ki bi jo javnost vedela vendar nekdo to ve kako sem zvedel pa me ne vprašajte kajti informacije so odtekale tudi iz kluba.
Še vedno pravim vsaka čast igralcem, Topiču v slovo pa samo nekaj besed, če bi prej odšel iz kluba bi se našlo več rešitev, bil si poln laži in nategovanje ti je slaba lastnost.Skrajni čas .

šimi (nepreverjen)

liči daj ne obsojaj prlej kak ne poznaš celotnoga ozadja Lotričove zgodbe

siniček

ooo;) cajt njemi je že billl-zdaj pa soboškoga pajdoja
namesto topiča;))))

RobertH

chelsea 22....tou je tak kak če bi jes 8 mesecev nej doubo plače pri Muri ge delan...vej pa igralci so zaposleni....pa več prosim gluposti ne piši.....

BAMBINO

ja RobertH, samo ti maš podpisano pogodbo na firme!!! Lotriča be trbelo poslate na tribune, ale pa med mladince, pa je to to!!! ale klub je biu telko fer do njega, ka ga je davo v postavo, je dobivo šanso itd.. to se njeme v keron drugon klube v evrope nebe zgodlo, bi fajn odsedo na tribunaj!!! klub ga je pre tak mladej letaj zeu med člane, klub ga je "poslo v Slovenijo" če be lejko tome tak pravo, ovak za njega sam bog nebe znau.. a on pa v zahvalo klube naprave to, ka je pač napravo.. žalostno

copicar

za leto dvej me pitajte ge lotrič špila

TROL

pa jebte lotriča vupajmo ka se zriktajo stvari ka mo bar lejko normelno delovale
ka ger nemo šli po poti nafte
ka tov de pa te redna sramota za prekmurske fuzbal; ka de se čeferine najbole smijalo ka njeme nede trbelo se tak daleč pelate
long live MURA 05

droston

Lotrič za leto dvej? Prva postava kopra pa borba za evropo, pa 2. mesto v slo ligi...mali je špilo prvo prijatelsko pa je že gol dal...star je 17 let in de se še razvil, zatou ka je pač slabše odšpilo prvo sezono v 1. ligi so ga že vsi metali nekan med mladince...če gli je naša liga ekstremno slaba, je še vedno preskok iz druge v prvo ligo prevelki ka bi lejko z istin tempon špilo kak je lani....Vačik pa škoda za Topiča, človik je delo z srcon ali neka je očitno škripalo že od samoga začetka...vupajmo ka do se stvari uredile...

copicar

droston,Vačik pa škoda za Topiča, človik je delo z srcon ali neka je očitno škripalo že od samoga začetka...vupajmo ka do se stvari uredile...
Popolnoma se strinjam z ten stavkom ka si ga napiso

bojci19

Mimogrede sem se ustavil pod to temo in bi samo želel nkaj dodati.
droston,copicar: ''Vačik pa škoda za Topiča, človik je delo z srcon''

Ko so bili v drugi ligi pa sta šinfala Petrijana, Maučeca,ter še ostali kup. Kaj misliš ,da tisti folk ni delal s srcom ,ko je bil 24 ur na voljo za ta drobiž?

Po drugi strani verjamem, da se je Topič trudil (kdo se tudi ne bi), ampak sprejel je napačne odločitve. Tako ,da razlogi zoper njega so opravičeni!

Pa lep pozdrav

copicar

bojci19,ge san petrijana nej šinfo,maučeca pa san saj dobro znan kak je on san šinfo muro prle kak je prišo za trenera in po tiston kak so ga odstavili.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice