Navijačica Mure Terezija Knaus zmagovalka akcije naj navijač prve lige.

Le še nekaj tekem nas loči do konca Prve lige Telekom Slovenije. V sklopu akcije naj navijač prve lige, ki so jo pripravili v oddaji Goool na Planet TV, so predstavili deset navijaških zgodb. S svojo zgodbo je najbolj prepričala "naša" Terezija Knaus - Trejza, ki je postala zmagovalka akcije naj navijač za to sezono prve lige. 

V finalnem glasovanju je za malenkost premagala navijača Celja Tilna Zupanca in podpornico Maribora Mojco Pepelnik.

Finalisti v akciji naj navijač so skupaj prejeli 15.523 glasov, zmagovalka Terezija Knaus je prejela 33,76 % odstotkov vseh glasov, drugouvrščena navijačica Maribora Mojca Pepelnik je zbrala 33,62 % glasov, podpornik Celja Tilen Zupanc pa 32,62 %.

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
G (nepreverjen)

Čestitam, Trejzika. Ti si naša!!

živažalost (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Tu se je zdaj pokazala cejla žalost in primitivnost cejle tej scene okouli fuzbala.

Ne laži (nepreverjen)

Tu se je pokazala tvoja primitivnost.

In reply to by živažalost (nepreverjen)

Hmmmm (nepreverjen)

San si pogledno samo tejj tri finaliste. In san veseli, ka gejo tri povsem različne zgodbe. Navijačica Maribora mi je še nekak najmenje posebna. Na eni strani maš te navijača Celja, šteri zbera drese od vseh možnih igralcov, ma en kup samo domačih pa gustojičih dresov celja, Maribora, Olimpije, drese slovenskih igralcov v tujini, vse drese Valterja Birse. Na drugi strani pa maš starejšo gospo, štera je zaradi raka začala pred 30 leti spremljati svoj domači klub, štera hodi na vse treninge pa tekme, štero nogometaši seuf pelajo na gostujoče tekme (vsaj nekdaj je tak bilo), k šteroj igralci pridejo na rojstni den, štera pozna vsakoga v klubi, štera je legenda navijačov svojoga kluba in jo pozna celo mesto. V glavno, zanimive zgodbe in respekt vsakomi izmed teh. Po mojon mnenji je Trejza rejsan prava zmagovalka. Boukše nega!

Gorički pojeb (nepreverjen)

Či Trejza ešče nema prostoga vstopa na vse murine tekme dokejč do njoj živlejnske moči tou dopuščale je čas ka tou dobi! Pa šče vse navijaške rekvizite zašenki.

Starejše novice