Ponedeljek na Pomurskem športnem festivalu 2019 minil z obilo zabave.

Včeraj je tudi uradno odprl svoja vrata letošnji največji športni dogodek v Pomurju. Pomurski športni festival je s ponedeljkovim programom obiskovalcem in tekmovalcem ponudil nogometni turnir mlajših selekcij U7 in U9, turnir v odbojki na mivki za moške dvojice, futsal (4+1), tekmovanje v elektronskem pikadu ter predstavitev boksa, ki so ga predstavili člani Boksarskega kluba Murska Sobota. 

Pestro dogajanje že prvi dan festivala

Ekipe mlajših nogometnih selekcij so pokazale dobro igro, v obeh starostnih kategorijah pa je prvo mesto pripadlo ekipama NŠ Mura (turnir U7 je osvojila ekipa NŠ Mura 2, U9 pa NŠ Mura 1). Za njimi sta v starostni kategoriji U7 stali ekipi NŠ Mura 3 in Vipoll Veržej, v starostni kategoriji U9 pa EVROBAKI in NŠ Mura 2. V starostni kategoriji U7 je za najboljšega igralca bil razglašen Kleo Bučak. V starostni kategoriji U9 je naslov najboljšega igralca osvojil Leon Bogičević, najboljši vratar pa je bil Gal Stojko.

Ekipam in najboljšim posameznikom mlajših selekcij je nagrade podelil igralec NŠ Mura, Amadej Maroša.

Turnir v odbojki na mivki za moške dvojice je letos osvojila ekipa Laško, sledila pa sta ji Vori/Krajcar in Žaniko.

Atraktivno igro so pokazale tudi ekipe turnirja v futsalu (4+1). Prvo mesto je na koncu pripadlo ekipi Varaš bar Turnišče, drugo ekipi Mrzel špricer in tretje ekipi Monroe caffe Veržej. Najboljši vratar je postal Renato Hrašovec, najboljši igralec pa Matej Virag.

Svojo natančnost so tekmovalci preizkušali v elektronskem pikadu. Najboljši štirje v moški konkurenci so bili: Leon Mertük (zmagovalec), Rene Grah, Peter Antolin in Vlado Žalig. V ženski konkurenci je turnir osvojila Petra Klemenčič, sledile so ji še Nataša Krajnc, Ines Balažic in Monika Jerebic.

In kaj se bo dogajalo na Pomurskem športnem festivalu danes? 

Torkov program vas vabi na nogometni turnir na milnici, turnir v odbojki na mivki za ženske dvojice, tekmovali boste v ruskem kegljanju, potekal bo tudi veteranski nogometni turnir ter rekreativni tek in pohod. Društvo prijateljev mladine Beltinci pa pripravlja zanimiv program za najmlajše obiskovalce. 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice