Potem, ko je pred dnevi nogometaše Mure šokirala vest o odhodu Špira Peričića, tokrat iz Kopališke 45 prihajajo precej boljše novice. Matko Obradović, ki je trenutno v izjemni formi, je podaljšal sodelovanje z Muro.

Ugibanj, kje bo Matko Obradovič nadaljeval svojo kariero je konec. Dalmatinec, ki je minulo jesen okrepil ekipo Mure, je s slednjo podaljšal sodelovanje do 30.6.2022. 

"S tem je dokazal, da je karakter, ki mu je nekaj do dane besede in ki se v okolju, kjer deluje, počuti odlično. Hitro po prihodu v klub si je pridobil zaupanje strokovnega štaba in nemalo simpatij privržencev črno-bele barve. To zaupanje je potrdil z odlično opravljenim delom v zadnjih 21 krogih Prve lige Telekom Slovenije. Prvemu vratarju ekipe, želimo obilo tekmovalnih uspehov v prihodnjih letih," so ob podpisu pogodbe zapisali pri soboškem prvoligašu.

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
A79 (nepreverjen)

Odlično!
Mura si jutri ne glede na izid, na koncu tekme zasluži en velik stoječ aplavz za vse, kar je do zdaj dosegla. Naredili so presežek na vseh področjih, nam podarili dober prvoligaški nogomet in napolnili tribune s pozitivnim pridihom. Verjamem, da s takim delom lahko postanemo klub številka ena tudi na papirju. MURA!

Zgodovina (nepreverjen)

To pa je eden redkih komentarov na sobotainfo, šteri nema faušije pa negativizma v sebi. Bravo! Pa tudi povsem pošteno in pravilno napisano. Se nebi mogo bole strinjate. En velki LIKE!

In reply to by A79 (nepreverjen)

Ne laži (nepreverjen)

Bravo uprava bravo Obradovič, s ten so dokazali, ka so pri Peričiči nej mogli nika, pejnez je pač svoje napravo. Idemo ka Maribor spadne v pokali.

? (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Neokusno fotografijo so zamenjali, moje opozorilo pa izbrisali??

fps (nepreverjen)

Svaka čast Obradovič, nej pa kak of izdajalec, Perićić.

kasparov

Klub pa igralec se ponavadi zgučijta v kakšnon razmerji de se talala odškodnina štero de plačo tisti, šteri de ščel odpelati Obradovića pred iztekom pogodbe. Ponavadi je fifti fifti. Torej, če je odškkodnina za Obradovića 500.000 evrov, de Mura dobijla 250.000, Obradović pa isto 250.000. Lejko se zgodij, ka de Obradović dosta boukše skouz prišo kak Peričić šteri je z Mure odišo brez odškodnine, torej je nej doubo nika. Peričić se je v bistvi zajebo, boukše bi njemi bilou, ka bi podpijso z Muro triletno pogodbo z odškodnino recimo 300.000 evrov. Te bi kleti doubo 150.00, zdaj je pa nej doubo nika. Seveda če bi dobro špilo.

Zaho (nepreverjen)
cigan (nepreverjen)

dobro me poslušajte neznalice nogometa.Vsak gol je lahko evrogol če ga golman ne obrani! Če bi bil Obradovič dober golman , danes ne bi branil pri Muri.Dober golman je mariborski številka1 zasigurno.Povem pa zakaj je Obradovi povprečen. Zelo slabe reflekse ima, pozno reagira na strele od daleč in je pretežak .
Z takimi smešnimi izjavami ,da je golman v zelo dobri formi, in z evrogolom pa komentator smeši sam sebe, golmana pa brani.ŽE V Mariboru BI SKASIRAL najman tri gole, če žoge ne bi zadevale v njega. Moj nasvet Štajercem je bil," streljajte od daleč čim več." Dovolj je bil en sam strel na gol na obeh tekmah! Za tri leta so mu podaljšali pogodbo. To pomeni, da se Mure ni treba bati če bo on vedno v golu!

In reply to by Zaho (nepreverjen)

Starejše novice