Danes je na Kopališki 45 potekala izredna skupščina, na kateri je z mesta predsednika odstopil dosedanji predsednik Boris Cigüt, hkrati pa so izvolili novega predsednika.

To je postal dosedanji član upravnega odbora in obenem "alfa in omega" črno-belih Robert Kuzmič.

Cigüt se je z mesta predsednika poslovil zaradi vse večjega obsega službenih obveznosti, vseeno pa ostaja v klubu kot član upravnega odbora.

»Bila mi je velika čast, da sem pred leti lahko prevzel to funkcijo. Muro imam v srcu. Murin grb mi še vedno pomeni nekaj največjega in moram povedati, da mi danes ni lahko. Hvala članom ki ste me takrat podprli,« je na skupščini povedal Cigüt in dodal: »Razlogi za odstop so ti, da me službene obveznosti preveč obvezujejo trenutno, in moram biti fer ter narediti, kar je najboljše za klub.«

Kuzmič se je Cigütu zahvalil, dejal pa je tudi, da si v klubu želijo postati stabilen prvoligaš ter imeti dobro mladinsko šolo.

Več znanega konec tedna

Mura bo sicer v ponedeljek začela s pripravami na novo sezono, za zdaj pa še ni znano koliko novincev bo na prvem treningu črno-belih. V klubu namreč ostajajo skrivnostni glede okrepitev, po naših informacijah pa se v klubu ozirajo za štirimi ali petimi okrepitvami. Te naj bi predvidoma predstavili do konca tega tedna.

Največ prenove oziroma okrepitev bo po naših informacijah v obrambni liniji, najmanj pa naj bi v klubu pogledadovali proti igralcem sredine igrišča, medtem ko se osvežitev obeta tudi napadalni liniji.

Žreb parov za prvo ligo je na sporedu 21. junija.

Tagi

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Igor1234 (nepreverjen)

Evo ze drek mejsajo

buldog. (nepreverjen)

pa kakšna je to skupščina,,, za mene je edina verodostojna Zvezna skupščina v Beogradu,, to je bila skupščina ne pa ovaj amaterska

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Muraši, ne boste nič napisali ? Mura je vaša največja ljubezen, vi pa nič. Je to dobro ali slabo za Muro ?

BAMBINO

S to potezo se neje čisto nič spremenilo!!! Vse je, kak je blo, Kuzmič je do zaj meu glavno besedo, pa tude zaj de jo meu dale!!

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Starejše novice