Špiro Peričić, ki se je k Muri preselil pred začetkom letošnje sezone, sploh v spomladanskem delu pa je bil eden najboljših posameznikov pri Muri, se po koncu sezone poslavlja od črno-belega dresa.

Kot strela z jasnega je danes do nas prišla informacija o tem, da Špiro Peričić v naslednji sezoni ne bo več branil barve Mure. Dalmatinec, ki se mu poleti izteče pogodba z Muro, je po naših informacijah v petek zvečer podpisal pogodbo z Mariborom.

Kot smo uspeli izvedeti, sta se Mura in Peričić ta teden dogovarjala o podaljšanju sodelovanja, tik pred sklenitvijo dogovora pa je iz Maribora prišel klic Zlatka Zahovića in ponudba, ki je Peričić ni mogel odbiti.

Informacijo so nam potrdili tudi v soboškem prvoligašu, prav tako nam je dogovor z Mariborom potrdil Peričić, ki je trenutno doma v Splitu.

Najkrajšo je v tem primeru potegnila Mura, ki za Peričića tako ne bo prejela nikakršne odškodnine, po naših informacijah pa je Peričić že odigral zadnjo tekmo v črno-belem dresu.

S spleta

Komentarji (48)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Preeek2 (nepreverjen)

To je logicno, boljsi si vedno iscejo pot navzgor. Ugibajte, kje bo Mura cez dve leti, ce ne bo zadzala dober kader in loserje zamenjala z boljsimi?

juve91

To pa je sok. Perisic je vse tekme odspilal vrhunsko. Tezko de ga nadomestiri. Skoda je edino ka nede nikse odskodnine al pa procentov od naslednje prodaje.

juve91

Mogoce pa to kompenzacije za mariborcane keri so v muri

In reply to by juve91

Hahha (nepreverjen)

Prisle do pa decki z maribora v kontra smer... nika se nej trbej bojate... vsake je nadomestljivi :)

Hoot (nepreverjen)

Ja ful šok

Tralalatralala (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Tak te kak nafta

Alja Balažič (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Ja ka naj pac mo zgibili polfinale v sredo !!!

Muraaaaa (nepreverjen)

Pa mi se trenutno ne moremo financno konkurirati mb-ju. So pac ponudili vec in je sel. Ni panike - pride drugi. Laci se bo kmalu prikljucil clanom, pa se kateri...

moravčan (nepreverjen)

bošković ga dobro nadomešča v mariboru nebo igral

lepec (nepreverjen)

Moji stari oče se je od šoka kar ukozio.......

DF-PUF-BUM (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Evo uteral vam je Maribor k........ speljal igralca in to brez odškodnine pa mislim da ni edini, ki de odšel. Mura nima denarja za dobre igralce, glavno ka mate reflektore. Sicer pa so to že znani scenariji Mure iz preteklosti in veste kako se je končalo. Isto napako dela sedanje vodstvo, uvaža vse sorte igralce, ki pri Muri samo imajo vmesno postajo, pa to bi še človek razumel če bi potem Mura kaj zaslužila ampak NE, to je pa že višja znanost za vodstvo Mure.

Arrogant Bastard (nepreverjen)

Šok, dvojni šok, šokantno, ne boste verjeli, brutalno... Kak če bi čito Ekipo ali SLO novice. Žuta štampa.

aaaaa11 (nepreverjen)

škoda, so malo zaspale z podaljšanjem pogodbe..

Orsentvid (nepreverjen)

Mogoče pa niso zaspali... Če on ni želel podpisati... Je pac ni...
Verjet o ga z razlogom ni več v kadru..!

In reply to by aaaaa11 (nepreverjen)

aaaaa11 (nepreverjen)

pogodbe se podukšavajo v zimskem premoru, 1.1.2019 leko igralce, ki se njim izteka pogodba, pogajajo z drugimi klubi... itak ka de maribor več ponudo kak mura. nej ka be še z obradovičem zjebale..

In reply to by Orsentvid (nepreverjen)

#zaMuro! (nepreverjen)

Prav je tak Da So ga vrgli s kadra.. Tak se ne dela.. Perčič je navaden pes... Namesto ka bi bil hvaležen ka jemi je Mura omogočila ka je dobesedno poletel.. Če se spomnimo kak je spialal na začetki kda je prišel... Če nebi simundza verjel v njega bi marsikje pristal na klopi... Namesto zahvale za to ka so jemi omogočili je dal Muri prst v rit... Tak se to ne dela.. Mura bi mogla dobiti nekso odškodnino... Veliki del Krivde za to da je nede je kriv tudi on.. Ki ni želel podaljšati za Muro... Lahko bi podaljšal pa Se pol prodal... Obrniti hrbet ekipi v teh pomembnih tekmah (lov za 3 mestom in pokal) pa je res svinjsko... Niti hvala si ne zasluži....! Takih res ne rabimo...

Iri (nepreverjen)

To je že nekaj časa znano, da je Peričić bil karakterno pravo gnilo jajce v slačilnici. Malo pitaj pri tistih ka so bližje klubu. Škoda edino, da se je ne nič iztržilo za njega.

In reply to by #zaMuro! (nepreverjen)

juve91

Tocno tak. Namesto ka bi se zahvalo za zaupanje pa njegov napredek je dal v noz hrbet. Lejko bi pravo man ponudbo od maribora, kera je dosta bauksa, pa glede na to ka san tu napreduval bom podpisal z vami v pogodbo pa denemo odkupno kavzulo s kero de me mb kujpo. Pa bi bilij vsi zadovoljni

In reply to by #zaMuro! (nepreverjen)

Hmmmm (nepreverjen)

Saj logicno. Ges ga ne obsojan. Maribor je financno pa rezultatsko visji nivo od Mure. Ges bi isto napravo. Se ga seveda da nadomestiti. Edino malo je uprava zafrknila ka neje ze pozimi podpisala pogodbe...

njiva

šok je, ali pridejo drugi še bokši te vidli
bokše ka ide v Maribor kak pa kama drugam.V sredo nam pustijo,mi pa njim v nedeljo pa se leko razčesnete tisti, ka ste proti nan.

AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

njiva - ti nisi resen. Samo to povem.

In reply to by njiva

Muraaaaa (nepreverjen)

Ni panike. Uprava ve kaj dela. Ponudili so mu toliko kolikor trenutno lahko. Mb je pac ponudil vec. Je veliko perspektivnih igralcev ki bi rade volje prisli v trenutno Muro.

AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

Nesposobnost Murinega vodstva. Se vidi da so sami amateri. HAHAHAHAHAHAHAHA

Kriza (nepreverjen)

Peričič je odigral par tekem dobro v spomladi. V jeseni se je dolgo iskal, bil boter pri nekaterih zadetkih. Je počasen in pretežki. Zdaj pa, da je bil slab karakter, pa ko ga šiša. Takih je pa če ne Sloveniji na Hrvaškem, kolikor hočeš. Da bi jokali za nekom, kateri je odigral 6 ali 7 dobrih tekem, prosim vas!!!

Kriza (nepreverjen)

Poleg tega sem pozabil na Boškoviča, tako ko j.. Peričiča. Po eni strani je bi tragedija, da je Boško sedel na klopi, pa je vse, kar je odigral bilo na nivoju, nič slabše od Hrvata.

vodka (nepreverjen)

Ne paničarite, če enoga igralca nemremo nadomestiti smo za nikoj. Itak je pa Maribor dao Muri dosta dobrih igralcov pa je red ka se jim nekaj tüdi vrne.

vasco666 (nepreverjen)

šturm je edijne soliden.. ovo pa bv omenjate

In reply to by vodka (nepreverjen)

Drvarnica (nepreverjen)

Za 3 leta itak pa 5 liga....

Arto

Razmin Maribor, ka ga ščej meti, razmin igralca, ka ščej iti, način pa je nej pravi. Pa nejsan telko razočarani zaradi igralca, kelko zaradi Maribora. Ka trbej pred tekmama z Muro zdrmati nasprotnika s takšnimi prijemi ... tou ljudje z malo stila, z malo "šmeka" ne delajo .. ampak v igri je Zaho, tak ka ...

Zz top (nepreverjen)

V zameno pa mura v finale in volk sit koza cela ;)

sijo1972 (nepreverjen)

Zahovič vrnilo se ti bo enkrat, ker si namerno to naredil pred dvema našima tekmama in plačam pijačo kdor spesni pesem, ki bi se pela na obeh tekmah v besedilu pa Zahovič pederu, Špiro pederu, drugače pa upam, da jim bo ćimveč svaje napravo v slačilnici...

33 (nepreverjen)

Prestop in odhod ni sporen. Na taksen nacin pa odide samo PIČKA ki ne oddela svojega na terenu in zapusti ekipo, klub, gledalce...

moneymaker (nepreverjen)

fuzbal je čijste pejnes pa lejko mij mamo 3 x več gledalcev kak mb...

In reply to by 33 (nepreverjen)

Arto

Mogoče maš praf, ampak kelko bi bilo še pejnez v nogometi, če bi nikjer ne bilo navijačov. Npr. PSG - BARCA 30 gledalcev .. malo za šalo

In reply to by moneymaker (nepreverjen)

simeunovič (nepreverjen)

daj šimundza dene puckoja gore ka toga horvata maš v prvoj postave ka sploj nej žogne gnes vido.. pucko ti pa gole davle da špila...

Ne laži (nepreverjen)

simeunovič zdaj si ga pa fudno, vej pa Špiro je sploj nej gnes špilo, no nema veze mamo mij boukše od njega, nega nevoule.

Jao (nepreverjen)

Konco de pa ka Fajic.

Samo Mura (nepreverjen)

Spiro,vedel si da bojo problemi.Da tako pustis na cedilu ekipo,hvala ti za vse.In pridejo drugi kakor vedno.Upam da sedaj uzivas v Splitu ko si izven ritma nogometa..V Mariboru nimas sans da si sploh na rezervni klopi..

Cv bbbgfffgg (nepreverjen)

Zakoj pa te zdaj nede vec spilo, ce pa ma de veljavno pogodbo do konc prvenstva?

Tak (nepreverjen)

Zato ka je z glavo nej pri stvari.

In reply to by Cv bbbgfffgg (nepreverjen)

man (nepreverjen)

ŠPIRO PEDERUUUU

friktrik (nepreverjen)

ej ne seri pa ne žali.

In reply to by man (nepreverjen)

Čergoli (nepreverjen)

Od šoka si še zdaj nisem opomogel!!!!

Torcida (nepreverjen)

Ne razumem zakaj obsojate igralca ter Zahoviča, izkoristili so samo amatersko vodenje Mure na športnem področju. Ne more in ne sme se zgoditi da z igralcem ne podaljšas pogodbe ter da ti ga odpeljejo brez odškodnine. Edini krivec za to situacijo je uprava Mure, pa za pozabljenih kakšnih 100.000 evrov, kar pa ni majhen denar!!

Ne laži (nepreverjen)

Torcida ne pijši brez veze,či ne vejš kak je bilou.

Pavel (nepreverjen)

Valda...ka de pa v tak posranen klubi...

- (nepreverjen)

neje nikše problem ka je odišo, ampak na kakše način je odišo. glede podukšanja pa je tak, kelko bar ge znan, je klub cele čas pritistko ka se podpijše, samo špiro je odvračo, pa gučo ka de podpijso po konce sezone, baje je blo vse zmenjeno, ka se podpijše. če san ge šef kluba, njeme dan šanso ale dvej ka podpijše, če nej pa lejko ide fajn na tribuno sedit, pa tan počivle pau sezone, pa te da vidimo ka od njega ostane. kak je že en omejno, kak je nej podpijso s 1.1.2019 bi takoj mogo ite na tribuno, završio si ti sine. AMEN

black panter

vijolična pederska je barva,smrdljiva vam je drava,jebeš maribor

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice