Lanski prvak izgubil proti košarkarjem iz Murske Sobote.

V športni dvorani ŠIC v Ljutomeru je bil včeraj odigran finalni turnir pomurske košarkarske lige za sezono 2017/2018, v katerem so sodelovale štiri najboljše ekipe. 

V tekmi za prvo mesto in naslov prvaka je Košarkarsko društvo Nona iz Murske Sobote v izredno napeti tekmi in po podaljšku premagalo lanskega prvaka Sistemorg Beltinci z rezultatom 72:61.

V tekmi za tretje mesto je Prleški študentski klub Ljutomer bil boljši od Košarkarskega kluba Ljutomer s končnim rezultatom 78:68.

Foto: Jure Banfi

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
anonimni__gost (nepreverjen)

Too sobota! San pravo ka de sobota zlomila beltince pred nekaj kedni že pa ste mi minuse spotalale ;)

oliOlioli (nepreverjen)

čestitke dečki!!

basket (nepreverjen)

Je treba povedat, da so Beltinci ob 15:00 igrali tekmo PARKL lige, ki so jo dobili in se tako uvrstili v 1. PARKL ligo. Ob 20:00 so nato še odigrali finale proti Soboti, ki so ga izgubili šele po podaljšku, ko jim je enostavno zmanjkalo moči.

Vipko
Truplo

Verjetno tudi... ampak tudi ne pozabi, da je bil prvotno določen termin za odgiravanje finalnih tekem teden dni prej in da se je ta spremenil tudi z vašim pristankom (KD Nona Sobota se ni strinjala), čeprav ste vedeli, da igrate tudi Parkl ligo.

Vam je verjetno res zmanjkalo moči, dočim pa je treba tudi povedati, da so vsled zamenjave termina MORALI sobočanci odigrati tekmo brez dveh ključnih igralcev: Barbariča in Horvata.

Tako nekako menim... da ste bili glede hendikepov nekako izenačeni... in je morda zmagovalca odločila tudi sreča (Hari bi lahko tik ob koncu tekme zadel zicer ali zadel vsaj en prosti met, oz. mislim da so bili takoj nato v napadu mr. 44 dosojeni koraki, ko bi lahko Beltinčari odločiti tekmo že v rednem delu).

Vsekakor sta bili OBE TEKMI zanimivi, polni preobratov... in obe odločeni proti koncu tekme!

In reply to by basket (nepreverjen)

pivoo00000 (nepreverjen)

Kakorkoli že, čestitke fsen!

ukule1e (nepreverjen)
Vipko
Truplo

Komu "bravo!"

Zmagovalcem, morda drugouvrščenim, kateri so se srčno borili kljub utrujenosti? Morda igralcem, ki so se praktično "z zobmi" bojevali za 3. mesto?

Meni gornji komentar... ne pove čisto nič!

In reply to by ukule1e (nepreverjen)

Starejše novice