54. tradicionalni Spominski tek Mestne občine Murska Sobota.

V Murski Soboti je včeraj potekal že 54. tradicionalni Spominski tek. Dogodka se je letos udeležilo kar 273 osnovnošolk in osnovnošolcev, sodelovalo pa je tudi pet ekip s srednjih šol ter 13 članic in članov. Tekmovalci so se ob 15.30 uri zbrali na grajski ploščadi v Murski Soboti ter se po odprtju ob 16. uri podali na stezo.

V kategoriji deklic in dečkov osnovnih šol ter dijakinj in dijakov srednjih šol so tekmovalci tekli štafete, ki so jih vodile okoli soboškega gradu. Ekipe so tvorili po trije tekmovalci. Dolžina kroga v Trubarjevem drevoredu je za prvo triado znašala 300 metrov, vsi ostali so tekli štafetni krog v dolžini 400 metrov.

Članice in člani (občanke in občani) so se medtem pomerili na 1.000-metrski progi v mestnem parku, pri čemer so člani tekli 5 krogov in članice 4 kroge.

Tekmovalci prejeli praktične nagrade

Organizatorji so za udeležence seveda tudi letos pripravili lepe, praktične nagrade. Prve tri ekipe v vsaki kategoriji so prejele medalje in žoge, prve tri v kategoriji članice in člani pa so nagradili z medaljami in darilnimi boni.

Rezultati

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice