Vir: NZS
Slovenska nogometna reprezentanca bo nocoj ob 20.45 v razprodanih Stožicah igrala osmo tekmo kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2020.

Izbranci Matjaža Keka so na sedmi tekmi kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2020 v Skopju izgubili proti Severni Makedoniji z 1:2. Danes jih čaka nova preizkušnja proti Avstriji.

Tekmec nekoliko oslabljen

Pri Slovencih, ki so neporaženi na zadnjih petih domačih tekmah, a morajo danes zmagati za resnejši obstanek v igri za EP, bo ena izmed težav odsotnost poškodovanega Reneja Krhina, pri Avstrijcih pa naj bi imeli še večje težave, poroča STA.

Manjkal bo tudi David Alaba, najbrž pa ne bo niti napadalca Marka Arnautovića, o katerem se bodo odločili danes, tako kot tudi o nastopih Konrada Laimerja in Stefana Poscha.

Avstrijci optimistični

V avstrijski reprezentanci kljub poškodbam upajo, da bodo ostali neporaženi še na šesti tekmi zaporedoma, s čimer bi se sami precej približali evropskemu prvenstvu. Do konca bodo nato namreč igrali še s Severno Makedonijo doma in Latvijo v gosteh.
 

Trenutno stanje

Na lestvici skupine G po sedmih tekmah vodi Poljska s 16 točkami, sledi Avstrija s 13, Severna Makedonija in Slovenija jih imata po 11, Izrael osem, Latvija pa je brez točke, poroča STA.

Komentarji (12)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Res je res (nepreverjen)

Reprezentančni nogomet nam odvzema užitke ob spremljanju klubskega nogometa.
Raje bi danes gledal Muro kot pa slovensko reprezentanco,ki proti Makedoncem ni prikazala čisto nič,nič borbenosti ,nič želje po uspehu dotalno nič..
Naj si vzamejo za zgled nogometaše Mure,ki se glede na vse pogoje ki jih imajo borijo kot levi,dobro ne gre skoz..ampak borbeni pa so..
FORZA MURAA..

njiva

Tak se piše komentar bravo
Idemo Mura

Gost72 (nepreverjen)

MURA JE LEJKO VZOR CELOTNI SLOVENSKI FUZBAL SCENI

oldgringos (nepreverjen)

Muro poslati pa nede problem za točke !

Disqaured2 (nepreverjen)

Ge San mislo ka več norco leko najdeš na ulici kak pa v komentaraj.
Pa zgleda ka San se preci zmoto

oldgringos (nepreverjen)

Ka si v ogledalo gledo !

In reply to by Disqaured2 (nepreverjen)

Disqaured2 (nepreverjen)

Pa kak ste leko tak mutavi? Primerjate Muro z Slo. Reprezentanco!
Vepa ne delajte se nori.

In reply to by oldgringos (nepreverjen)

AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

Muro? HAHAHAHAHAHAHAHAHA, pa ta klub še obstaja?

black panter

df je tele

In reply to by AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

gost 1234567 (nepreverjen)

fuzbal je za glupe

njiva

Rajši 100x Muro gledan kak to našo reprezentanco brez repa pa glave,kak kakšni roboti,samo glavo doj pa silijo nikan naprej ,tan pa sploj do strela nemremo priti.Bog pomagaj

zaj (nepreverjen)

Dečki , mate praf. Na lendavainfo se sploj ne ukvarjajo z Naftov, samo z seljačkimi ekipami!! (Hotiza, Gaberje, Pretišovci Čentiba Duga ves itd) Tak kak san pravo! Nafta de negdi osma.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice