Slovenski rokometaši igrajo prvo tekmo v drugem delu prvenstva, nasprotnik pa so aktualni olimpijski prvaki Danci

Slovenija : Danska 28 : 31 (14 : 16)

Slovenija je imela danes v Varaždinu izjemno bučno podporo slovenskih navijačev, med njimi pa je bilo ogromno Pomurk in Pomurcev, ki pa so žal videli poraz slovenskih rokometašev.

Po prvem delu so bili v rahli prednosti Danci, ki so Slovencem ogromno preglavic povzročali po krilih, od koder so tudi zabili večino svojih zadetkov. V slovenski izbrani vrsti je najbolj razpoložen Miha Zarabec, ki je zabil pet zadetkov.

V nadaljevanju so se Slovenci borili na vso moč, toda vedno, ko so se približali Dancem je zmanjkalo tudi nekaj športne sreče, po drugi strani pa so bili Danci preveč kvalitetni in so znali kaznovati vse slovenske napake. V slovenski vrsti pa je bilo tokrat enostavno premalo razigranih igralcev.

S spleta

Komentarji (61)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

zakaj brišeš resnico ???????????

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Povozili so nas ! Pritožite se ! Hohohohoho !

Mura je večna (nepreverjen)

Tebej je pa čas povozo, naj bou ti ne zamejrin, tak pač je.

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

A79 (nepreverjen)

Človek se veseli, da je naša reprezentanca izgubila.... kaj lahko tu sploh dodaš?!

In reply to by Mura je večna (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Veselim se zaradi tega, ker sem ti dokazal, da si butl in se v rokomet ne razumeš in so se moje napovedi uresničile ! Enkrat morajo tudi naši rokometaši na zemljo pasti in uvideti, da niso najboljši, kot si v svoji miselnosti predstavljajo ! Še veliko bo izgubljenih tekem. In potem boste končno na zemlji ! Pogej se !

In reply to by A79 (nepreverjen)

A79 (nepreverjen)

Meni ti nič nisi dokazal, malo si preberi nazaj, kaj sem jaz komentiral in kaj ne. Dokazal si mi samo eno stvar, so jo pa drugi že čisto dobro zapisali. Izgleda te nihče ne mara, niti tvoja izmišljena žena.

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Samo tri vrstice si napisal in v teh treh vrsticah si vse povedal o sebi in svoji pameti. ŽALOST OD ČLOVEKA SI !

In reply to by A79 (nepreverjen)

Ovtiste (nepreverjen)

Borbenost se je vidla, žal pa nej koncentracije v ključnih trenutkih. Nemreš kaj. Takše je pač šport.

rabim (nepreverjen)

Jojjj tujec pijancek če bi vedel kdo si bi jaz tebe povozil.. Daj se rajši ženi posveti kot pa da modruješ pri čisto vsakem članku.

VRANA (nepreverjen)

Misliš napihljivi lutki pa papagaji?
Tak je tou, kda si niko i ništa, zagrenjen, tö niti nikomur ne privoščiš uspeha. Tipičen luzer v življenji. Cejli den pod 20-imi nicki drek mejša na različnih forumih... Pa što ga prenaša v živo??? Vejpa drüjgo nema, kak forume... Meni osebno se smili...

In reply to by rabim (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

VRANA, jaz komentar vsaj plačan dobim, ti moraš šenki pisati ! Velika penzija, velik zaslužek od oddajanja sob, plačano komentiranje. Denarja kot listja in trave. Lahko si kupim žensko, katero hočem. Ti jo pa lahko samo gledaš in sline po bradi spuščavaš ! Pogej se !

In reply to by VRANA (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Sirotinja, proti meni nemaš za burek, verjemi.... Ampak to ni problematično, denar ni merilo poštenosti. Ves denar sveta ti ne more kupiti pozitivne osebnosti, kulturnega obnašanja.... Lejko maš 100 nickov, pa vsak takoj vidi, kateri smrduh piše...
"Lahko si kupim žensko, katero hočem."
1. Sramotno je, če si moraš ženske kupovati. Šarma res nisi pokazal, no, razumljivo-drugače samo sanjaš na napihljivi lutki...
2. Da preziraš ženske, da so vse kurve in jih lahko kupiš vsako - pa ti si govno od govna, da sploh to pomisliš. Pa niti približno se te 99,99% žensk s palico noče niti dotakniti, kaj šele kaj več. To je tvoja blodnja, nič drugega....

Meni osebno je dovolj ena poštena, kvalitetna ženska, s katero imam družino. Tak da ti resnično ne zavidam, ko naganjaš nesnago, pa še plačaš za to... Smiliš se mi....

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

VRANA, tako življenjsko in resnično ti bom napisal. Če imaš kaj v glavi, razmisli o tem, kar ti pišem. Ko boš ti star 68 let, ti že 10 ali več let ne bo stal ! Meni to še odlično dela, kar je pri teh letih zelo redko. Če hočem žensko, staro od 20 do 30 let, jo je pri teh mojih letih potrebno plačati ! Imam dovolj denarja, da jih plačam in v Soboti in v Prekmurju ( in po celem svetu ) je veliko takih žensk, ki to počno. Tudi poročene ! To ni nobeno preziranje žensk, kot ti užaljeno nabijaš. To je življenje v tem sistemu ! Ženske ne dobijo dela, če dobijo, delajo za minimalno plačo. Doma šoloobvezni otroci, plačilo drage najemnine stanovanja, ostali stroški, vzdrževanje avta, kakšen kredit od prejšnjih let - od 290 evrov socialne pomoči se ne da živeti ! Kaj ji preostane, da preživi sebe in svoje otroke ? Da služi na tak način, da prodaja sebe ! Vidiš, to je ta lepi kapitalizem v celem svojem žaru, ki ga ti tako zagovarjaš ! Če ne vidiš, da se to dogaja, si resnično slep, da kaj drugega ne zapišem ! In kaj je tu tako neverjetnega, če jaz takšni ženski pomagam, da lažje preživi sebe in otroke, jaz pa pri njej uživam uro ali dve ? To se dogaja po celem svetu ! Se je in se bo ! Če si pameten, boš razumel napisano, če ne, škoda mojega časa. Samo poglej, kakšne žaljivke in laži si navrgel v svojem kratkem komentarju ! Kaj res ne moreš drugače ?

In reply to by VRANA (nepreverjen)

bonge (nepreverjen)

K titoje in tvojin komunistan so tudi take siroute odile ? Nej gele, oni so samo first klas huker mele.hihihi

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Ne ločiš BISTVENE RAZLIKE ! V socializmu so to delale ženske, ki so se same odločile, da bodo to delale. V kapitalizmu to mora delati ( ne po svoji želji ) veliko žensk, da preživijo sebe in družino ! Če bi bil zares hudoben, bi rekel: hvala bogu, da je prišel kapitalizem. Izbira velika, zaradi velike konkurence cena nizka.

In reply to by bonge (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Resnično si nevednež, pa še pokvarjen do obisti, nedvomno. "Najstarejša obrt" se reče z razlogom, samo si ti preveč butast in na koncu pripisuješ to kapitalizmu. V vseh sistemih skozi vso zgodovino je to obstajalo! Nikoli in nikdar niso bili tisti, ki so koristili te storitve "dobrotniki", ki pomagajo ubogim ženskam. Nikoli ne bodo, ampak so samo manj sposobni moški, ki drugače ne pridejo do ženske. Pa še kakšen odvisen od seksa vmes, drugače pa same drkadžije, odvratneži, brez vrednot v življenju, brez spoštovanja do ženske, družine, brez spoštovanja do sebe....

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Samo še nekaj stavkov, potem mi je pa dovolj pisanja nekomu, ki ima luft v glavi. Revščina povečuje prostitucijo ! Tudi porabo alkohola in drog - a to je druga tema. V Sloveniji v času Juge , ko smo vsi imeli delo, dobre in pravočasne plače - ni bilo potrebe, da bi si ženske s tem služile kruh ! Danes v Sloveniji, v kapitalizmu, je veliko žensk prisiljenih v to, da lahko preživijo sebe in družine, ker za vse ni dela ! Če si pa takšen idiot, da tega ne moreš razumeti, ti pa žal ne morem pomagati. Glej ga, hudiča - k tem ženskam hodijo večinoma poročeni moški, ki imajo družine, dobro delo, v svojih poklicih nekaj pomenijo. Niso to neki odvratneži kot ti sanjaš. In te ženske niso odpadnice, kot si jih ti imenoval ( sploh ne veš kako zelo jih žališ s tem ! ). To so večinoma dobrosrčne ženske, urejene, prijazne, pametne, dobre matere ! Ni to bordel ! To je dom ! Vse bolj se mi dozdeva ( in verjetno imam prav ), da si moški, ki mu motor ne dela več in si zaradi tega ljubosumen in zavisten do vseh nas, ki lahko seksamo ! Bog se te usmili !

In reply to by VRANA (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Hahahahahaha, kdor ima dober avto, službo, nekaj pomenijo-ne morejo biti odvratneži???? Hahahaha, pa tij si govno od teleta. Obleka še ne naredi dobrega človeka, niti denar, niti vpliv,... Zakaj pa skrivajo tovrstno početje?? Kaj je tvoja razlaga?? Prostitutke, da-med njimi so tudi ženske z dobrim srcem, ni dvoma-vseeno pa opravljajo "poklic", ki ne bo imel ugleda nikoli. Jaz, če pomislim, s koliko moškimi je ena taka bila, mi postane slabo... Pa svega i svašta variante, pa tudi brez kondoma,.... mislim da se vsakemu normalnemu človeku zagabi, zato sem napisal nesnaga. In verjemi, moj seks je neprimerno bolj kvaliteten kot tvoj, pri prostitutki.
Meni se gabiš ti, pa tvoja osebnost, čedalje bolj.... Ti pa še z blodnjami, da je nekdo ljubosumen na tebe, hahahahaha...... Na kaj bi bil nekdo ljubosumen pri tebi? Sirotinja, odvratnež v letih, 140kg, impotenten, asocialen brez družine in prijateljev, resne psihične težave,....
Prostitucija pa obstaja v vseh družbenih ureditvah (najstarejša obrt na svetu), in tudi v Jugi je bila.... Ampak se uradno ni smelo vedeti. Kakor danes v Iranu, tam ni nobenega gaya. Je nelegalno, zatorej ne obstaja-in potem svizec zavije čokolado !! Hahahahaha

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Kako si vzkipel. Trufo san te u nulo. Samo bodi gvišen za ženo. To je lepo. Marsikak moški je bil. Ko je izvedel in videl, se je obesil !

In reply to by VRANA (nepreverjen)

Neko (nepreverjen)

žepa lažeš! če bi bil plačane za komentejranje, ti nebe komentarov brisalec. psihopat lažnive

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

bonge (nepreverjen)

Njega nikak drugi plačuje nej sobotainfo.Zdaj je bar priznal ka je plačane in takših je na rtv slo in 24 ur veliko.

In reply to by Neko (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Vprašaj ti poslanca Čuša koga in kako je stranka SDS plačevala za komentiranje na portalih !

In reply to by Neko (nepreverjen)

pametni in fin (nepreverjen)

Seveda so izgubili, ko so pa špilali kakor stare babe,, še otroci iz 7 razreda osnovne šole bi špilali boljše

prva pomoč (nepreverjen)

res nimamo nobenega doktora ka bi probal pozdravit tega betežnika????
ne vem zakaj ga enostavno blokirate oz njegove komentare na tem portalu???
če pa ga želite dalje gledat izvolte,,,, brez mene

lp uzivajte :):)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Tak je to pri nezrelih ljudeh. Najprej so sodniki krivi, da naši izgubljajo, potem pa en pijanček , da so naši izgubili ! KDAJ BOSTE KONČNO SPOZNALI, DA SO NAŠI SLABI IN NITI V SANJAH NE SODIJO V EVROPSKI VRH ?

In reply to by prva pomoč (nepreverjen)

Truplo

Za prvi dve tekmi v Zagrebu je bilo evidentno... da je bilo nekaj narobe s sojenjem, o čemer so se razpisali tudi drugi mediji, ne samo slovenski. Tebi to dopovedati?

Včeraj pa... izgubili smo proti olimpijskim prvakom, če tega ne veš. Sicer je tudi meni čudno, da smo dobili vsaj polovico golov s krilinih položajev, ampak tak je šport. Če bi mi zmagali, bi si verjetno Danci belili glavo, kako jim je lahko dal en po rasti nizek igralec, kot je Zarabec, toliko golov praktično s sredine?

Kaj pa je evropski vrh? Strogo gledamo mogoče res samo prvi trije, drugače pa, razlike med ekipami niso velike, imaš dan ali ne, razigranega vratarja ali ne... Kot ozemeljsko mala država, po številu prebivalcev smo prav tako med "majhnimi", po denarnem vložku spet nekje spoda na repu, pa kaj bi ti hotel? Mi (ti itak ne spadaš glede na komentarje med nas Slovenke in Slovence) vsaj to, da nas na igrišču obravnavajo pošteno, kar pa to v Zagrebu ni bilo.

In situacija... bi bila čisto drugačna, če bi iz Zagreba prinesli, glede na prikazano, čisto upravičeno 4 točke, namesto te ene!

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Neko (nepreverjen)

tou ka ti pijšeš nema veze s tisten ka se je dogajalo. ka trenutno nejso za vrh je jasno vsem, tou še ne pomejne, ka lejko sodniki napačno soudijo, pa moreš biti čudak ka te tou veseli.
pri tebi je problem, ka si ga v sakšon komentare mejreš, uveljavlaš svoj praf, če drugače nejde, te tak ka spremeniš temo. skratka kažeš fse simptome psihoze (admin prešte si jih, prvle kak boš tou briso, ka s ten nikoga ne žalen, ampak pijšen dejstva), kere so lejko ostanek otroštva, ka te nišče nej rad mel, zgleda ka nite tvoja mate, zato si ga skouz mejreš tu gor, lažeš, pa provicejraš, misleš ka zmaguvleš, v bistve si pa boj z pametjo in drujžbo že zgujbo.

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Pišite kar hočete. Že od začetka sem imel prav, ko sem napovedal uvrstitev naših rokometašev. Vi ste pa skupaj z njimi sanjali o evropskem prvaku ! To vas najbolj peče, boli, žre, da je imel pijanček prav, vi " strokovnjaki " ste se pa motili ! Že boste preboleli in preživeli !

In reply to by Neko (nepreverjen)

Neko (nepreverjen)

pa pijšeš po svoje, izmišljotine, laži.... psihopat.

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Znaš, kaj je najbolj zajebano ? Da ta psihopat - kot ti mene imenuješ - živi veliko lepše in bolje od tebe ! In to brez dela ! Ko boš najbolj švical na šihtu in preklinjal, se spomni teh mojih besed !

In reply to by Neko (nepreverjen)

Neko (nepreverjen)

žepa si ga mejreš? reden srmaček se, ka tou moreš delate

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

black panter

na šteron mesti do pa te tvoji srbi.

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Niso moji ! Srbi bodo 11. ali 12. ! Navijam za Hrvate !

In reply to by black panter

black panter

že v košarkaškon finali si srau proti slovenij pa si navijo za srbe,tij anti slovenec, zapri te stari gobec

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Boste meni nacionalisti določali za koga moram navijati ????????????? Ne boste !!!!!!!!!!! V košarki navijam za Srbe, v rokometu in v nogometu za Hrvate, v smučanju za Američanke, v smučarskih skokih za Slovence ! Zdaj se pa pogej !

In reply to by black panter

black panter

ge pa v vseh športaj navijan za Slovenijo

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Navijaj za koga hočeš, mene to ne moti. Ne vem zakaj te moti, če jaz navijam za Hrvate ali koga drugega.

In reply to by black panter

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Dečki, se vam ne zdi, da je dovolj tega " prepucavanja " ? Pišite o tekmi ! Pijančka pa pustite na miru, ker vam nič ne pomeni !

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Neverjetni ste ! Od 13 vaših komentarjev je 11 takšnih, ki se ukvarjajo z mano namesto z rokometom, ki je tema članka ! Zamislite se !

Joj (nepreverjen)

Ti se zamisli nad številom besed, ki si jih potrošil pri tej temi in z njo nimajo prav nobene zveze. Verjemi, da presegaš vse ostale.

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Jaz dobim te besede plačane, vi pa nej !

In reply to by Joj (nepreverjen)

butalec (nepreverjen)

Pijanček, prav maš!
Ges več ne ven, što je bole nouri: ali tij, ali ostali, ka ti odgovarjajo, med tem, ka jih tij fajn nategavaš.
Uživaš, geli psihopat?
Ges po dveh besedah prepoznan tvoj post in se poseren na njega, nej pa, ka bi ti odgovarjo.
Do zdaj si nastopo že pod eno 30 nicki, ali zgleda, ka ovi to slabo kapejrajo, pa se davlejo s teuf;
tak, kak se tij včasih davleš cilou san s sebof.
Daj si redno preglednoti podstrešje, ka je to več nej navadna norost, ampak je to težka diagnoza!
Adijo!

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

NAFUDANI (nepreverjen)

ROKOMET, ROKOMET, ROKOMET JE TEMA!

čarni vrag (nepreverjen)

Namesto o rokometu, razprava o prostituciji. Razumi kdor more!

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Se boš pridružil ? Bova razpravljala o tem katera je levo usmerjena in katera desno. Sem siguren, da katero od teh žensk poznaš.

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Ti kažeš simptome psihopata. Ubožec!

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

KOMUNAJZAR (nepreverjen)

Bilo kuda Janša svuda !

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

čarni vrag, čitam, da si je stranka SDS avgusta lani od same sebe in Madžarov protizakonito sposodila 60.000 evrov. Kaj ste res v taki denarni stiski ? Se je vašemu komandirju že čisto sfuzlalo ?

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Podjetje ima 1.000 evrov dobička letno. Potem pa Janezku naenkrat posodi 60.000 evrov ! In Janezek sam je s svojo vlado sprejel zakon, kjer jasno piše, da podjetje ne more posojati denarja političnim strankam ! Je človek lahko še bolj neumen kot so ti v SDS ? Mislim, da ne. In takšni bi nam radi vodili državo ????!!!!

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Potem ko je trobenta iz Dražgoš dala znak, so komunajzarji krenili na juriš.

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Komunajzarji so samo v stranki SDS ! Vašega pastirja so v letu 2017 dvakrat dobili s prsti v marmeladi ! In ti boš še zagovarjal takšno početje ? Mene ne zanimajo ne Dražgoše ne druga svetovna vojna. Briga me pa to kaj se dogaja zdaj ! Zdaj pa razloži, kako lahko ti nekomu posodiš 60.000 evrov, če imaš 5.000 evrov. Ni teorije ! V SDS se pa to dogaja. Čarovniki !

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Od teh posojil nismo bili prizadeti. Kaj pa iranska milijarda v NLB? Udbomafijski posli!

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Se pravi, če je Janezek delal protizakonito ( v nasprotju z zakonom, ki ga je sam napisal ), je za vas vse v redu. Ni to nič takega, kar je kaznivo, sramotno, v nasprotju z zakonodajo ? Saj Janezek čelavi sme delati v Sloveniji vse, kar sam hoče ??????? Velika je razlika med NLB in tema dvema posojiloma. Tisto v NLB ni dokazano in je po vsej verjetnosti prevelika mašta SDS v boju za oblast . celo EU je to zavrnila, ko so to tam špecali vodilni člani SDS ! Na teh dveh posojilnih pogodbah je podpis velikega Janezka čelavega in sam Janezek čelavi je javno na televiziji priznal to početje in ga zagovarjal. Najem teh dveh posojil je v nasprotju z zakonodajo in gre očitno za pranje denarja ! Ko je drugi dan videl, da so ga dobili, je prekinil pogodbo in vrnil že dobljeni denar ! Zakaj le, če je vse zakonito, kar je zatrjeval na televiziji ! Kako bi bilo, če bi jaz oropal banko in bi vrnil denar, ko bi me dobili in bi se vsi delali kot da se to ni zgodilo ????? Desničar, Bog ti naj da pameti, ker je nimaš. Preberi si kaj na MMC - ju in komentarje zraven ! Preberi kakšen blog Mitje Kunstlja, nekdanjenega Janezkovega ministra Damijana, Bineta Kordeža !!!!!!! Bolj, ko boš bral Reporter in Janezkovo - Orbanovo televizijo, bolj zabiti boš postajal in večja ovčka, katere pokvarjeni Janezek rabi za volitve. A nikoli več ne more priti na VRH, za kar bi storil vse. Mu je Kučan držal roko in ga prisilil, da je podpisal pogodbo ?????????????? Ko boste nehali verjeti v takšne pravljice, boste spet normalni ljudje !

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

BIMBO NA ŽOGI (nepreverjen)

Kako nor moraš biti, da verjameš tisto, kar v Reporterju piše ? Popolnoma !

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Vidva s pijancem sta nora brez branja Reporterja. Popolnoma!

In reply to by BIMBO NA ŽOGI (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Čarni vrag - tako med brati - si končal sedem razredov osnovne šole ?

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

pepca (nepreverjen)

saj so pa je dečkeci igrali kakor kakšne stare kurbe ,, nič čudnega da so ga popušili

ggeza (nepreverjen)

Seveda so izgubili, ko so pa špilali kakor stare babe,, še otroci iz 7 razreda osnovne šole bi špilali boljše,,ovi su špilali kakor kakšni pedri

ttulipan (nepreverjen)

dečkeci su špilali fajn samo žoga ni šla noter

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Ena ženska v naši ulici je pravila: " Poleg ga je imel, a ga nikak nej mogo noter dat, ker mu ni stal.Jaz pa potrebna ostala. !

In reply to by ttulipan (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Danes nov poraz ! Bodo zopet sodniki krivi ?

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice