Mura je včeraj na domačem igrišču z 1 : 0 premagala Zarico in ohranila šest točk prednosti pred zasledovalci. Rok Sirk, ki je v prejšnjem krogu zadel dvakrat proti Dravi, tokrat pa je bil posredno udeležen pri golu Mure je povedal, da je ekipa za zmago morala garati vseh devetdeset minut.

S spleta

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek prvega predsednika države (Milan)?

S M (nepreverjen)

Ja tak je nogomet oni so iskali šanso v protinapadih a on misli da se bojo vsi taktično posral pred Muro.

kodiak (nepreverjen)

Za božjo voljo Sirk. Pa to je vendar šport. Sestavljen je iz napada, obrambe, protinapada, conskega presinga, visokih žog, nizkih žog, da ti dalje ne naštevam. Če ne veš, ne moreš ali ne zmoreš dati gola nekomu, ki je 90 minut v obrambi, si ti kriv ali trener, ki vas tega pač ni naučil. Bil bi pa vesel, če ne bi več slišal butastih nogometnih komentarjev.

gorički-c (nepreverjen)

Spravi se na igrišče in te pametuj kelko profesionalcev igra 0:0 pa so vsi butasti ali pa ti kot komentator?

In reply to by kodiak (nepreverjen)

beeep (nepreverjen)

pametnjakovič en, si sploj biu na tekme?? očitno rejsan nemaš blage vejze, ka prote bunkere težko špilate, vsi so stale na 20-25m od svojga gola, pa zaj ti pametnjakovič povej kak naj to prebiješ?!? ti boš o ton ka un nema pojma al pa trener?? hahaha, komedijant

In reply to by kodiak (nepreverjen)

................ (nepreverjen)

kodiak

Zanima me tvoj komentar tekme Italija-Švedska.
Hvala

In reply to by kodiak (nepreverjen)

Tujec 2

Nisi mene pital , a vseeno. Zelo uspešen bunker, ki ga Italijani z svojo zgrešeno igro niso znali prebiti. Mislim, da bi ga Hrvati z lahkoto prebili ( ne me napadati, ker sem za Hrvate ! ).

In reply to by ................ (nepreverjen)

kodiak (nepreverjen)

Te pa jih naj špila 8 nej 11. Pa de ležej dati gol. Italija - Švedska? Krijv je trener šteri de leto. Vrabci na streji so čivkali ka do Švedi špilali bunker. Či si se na tou nej pripravo, pač nejdeš v Rusijo. Izjavo za Taljane pa je dal ekskluzivno Sirk.

beeep (nepreverjen)

te pa ti povej recept za bunker, da te čujem (berem). ajde strokovnjak. moreš telko "mučkate" okole, pa čakate na pravo šanso, ka se te odprej kakša "luknja" ka skos prijdeš. po sredine nemreš, s kril pa na predložke si pa vido na tekme ITA:ŠVE, kak so švede vse doj poberale

In reply to by kodiak (nepreverjen)

.... (nepreverjen)

Kodiak
Boljše da gledaš šah.
O nogometu nimaš pojma...

In reply to by kodiak (nepreverjen)

Starejše novice