Nogometaši Mure so v 15. krogu Prve lige Telekom Slovenije doma remizirali z Bravom. Srečanje v Fazaneriji se je končalo z rezultatom 0 : 0.

Tekmo v Murski Soboti so krojile tudi vremenske razmere, saj je pred začetkom srečanja začelo močno snežiti, kar je spremenilo načrt, ki so ga imeli za tekmo pripravljenega v taboru črno-belih.

"Hitro smo se morali prilagoditi. Razmere so bile bolj primerne za kaj drugega, kot pa za igranje nogometa. Glavno je, da smo se hitro prilagodili in da ni prišlo do kakšne poškodbe. Remi je na koncu pravičen, čeprav imam občutek, da smo si sami bolj želeli zmage. Bravo je prišel igrat na točko," je po tekmi povedal trener Ante Šimundža. 

Tudi Matic Maruško se je strinjal, da so bile razmere za igro izjemno težke, veseli pa, da so črno-beli ponovno svojo mrežo ohranili nedotaknjeno. Mura je na petnajstih letošnjih srečanjih prejela zgolj osem zadetkov.

Več pa v videoposnetku.

Tagi

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Mörski (nepreverjen)

Eno je ka ste si vij želeli, drüjgo pa je ka ste trenutno sposobni?! Zadnje tekme so ena Velka nula,... Nedugo nazaj san vas hvalo, zaj pa je pač tou realnost! Čim prlej ukrepati Ante, pa ene prizemljiti, vači de kesno!

Falko (nepreverjen)

anteja prizemljiti!

In reply to by Mörski (nepreverjen)

mariobalotelli (nepreverjen)

toga brez veznoga oslabljenoga(brez 2 obrambnih)Bravoja nemrete zmagate, zdaj bi bilij fajn na 1 meste. O moj Ante kiksaš s tekme v tekmo..

Prekmu (nepreverjen)

Šimunđa samo nakladaš.. odstopi že enkrat..

Starejše novice