*Fotografija je simbolična
Pri NK Tabor Sežana bodo spomladanski del Prve lige Telekom Slovenije začeli pod vodstvom velikega imena.

Že pred časom so športni mediji poročali o govoricah, da naj bi vajeti prvoligaša iz Sežane prevzel sloviti Mauro German Camoranesi. To je sedaj postalo tudi uradno, 43-letni Italijan, ki je sicer argentinskega porekla, je podpisal pogodbo do junija 2021

Pred leti svetovni prvak, zdaj trener v Sloveniji

Camoranesi se je uveljavil pri Juventusu iz Torina, kjer je preživel osem sezon. Zbral je tudi 55 nastopov za italijansko izbrano vrsto in bil član zasedbe, ki je leta 2006 osvojila svetovno prvenstvo.

Trenersko kariero je pričel leta 2015, vodil pa je klube v Mehiki in Argentini. Nazadnje je vodil klub Cafetaleros de Chiapas iz mehiške druge lige.

V Mursko Soboto prihaja marca

Tabor se nahaja na osmem mestu Prve lige Telekom Slovenije in bo v nadaljevanju sezone pod novim zvezdniškim vodstvom skušal ohraniti svoj status med elito.

Z Muro so v letošnji sezoni odigrali dve tekmi, v Murski Soboti so bili sobočanci boljši z 1:0, v Sežani pa so se razšli z delitvijo točk po rezultatu 1:1. 

Camoranesi prihaja v Mursko Soboto 21. marca, ko se bo njegov Tabor v 27. krogu pomeril z Muro pod taktirko Anteja Šimundže.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
picek

Vse zagemblo ka je trener v Slovenski ligi?

Starejše novice