Muraši so v četrtem krogu PLTS doma gostili Gorico in prišli do tretje zmage, s čimer so sami na vrhu lestvice.

V primerjavi s tekmo z Aarhusom je v prvi enajsterici prišlo do kar šestih menjav, prvič so tekmo od prve minute v črno-belem začeli Dragan Lovrić, Luka Marič in Vito Štrakl.

Tekmo je v 54. minuti srečanja odločil Amadej Maroša, ki je z zadetkom iz enajstmetrovke dosegel edini zadetek na srečanju, ki je zadostoval za tretjo zmago v prvenstvu. Še šestič na šesti uradni tekmi v letošnji sezoni je Mura svojo mrežo ohranila nedotaknjeno.

Več o tem, kaj sta po tekmi povedala Šimundža in Maroša, pa v priloženem videoposnetku.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Konj (nepreverjen)

Se vidi velki napredek proti lanski sezoni. Ob takšnih rotacijah so se ponavadi gibile točke, zdaj pa lejlo povemo ka so rutinirano pripelali tekmo do konca. Samo tak dale.

Rt (nepreverjen)

Lani bi to tekmo zgubili ali potegnili max piko. Lovric zgleda cist ok. Tudi Maric in Štrakl sta cist solidno odšpilala.

Risto Kubura (nepreverjen)

Teoretiki zarote glih takšne neumnosti kvasijo ka tej poklicani doktori. Če bi se pozanimali v globine bi sigurno prišli do informacije ka je ta zdravnica podpornica trenutne vladajoče opcije. Tak kak Beovičova. Prlej nepomembna in neznana zdravnica brez nekših presežkov ali zato ka je orto SDS in slepo sledi navodilon politike je trenutno NO1 stroka v Sloveniji. Tak ka ges ne vrvlen več nikomi. Še celo nej tistin ka sakši teden drugače gučijo, če glih kak je ta doktorca sama izjavila ne poznajo virusa niti ne vejo kakšne so posledice. Tak ka ja, takšna stroka in teoretiki zarote idejo z roko v roki. V bistvi je takšna nesposobna in samovšečna stroka vzrok za nastanek teorij zarote.

goričko-kučnica (nepreverjen)

Ge se pa bogin , ka či node CIMPROT špilo , mo fasivali!!

In reply to by Risto Kubura (nepreverjen)

Starejše novice