Mura je včeraj proti Aluminiju dosegle drugo zaporedno zmago in se vodilnemu Mariboru približala na vsega dve točki zaostanka.

Črno-beli so z 2 : 0 doma ugnali Aluminij, za zmago sta zadela Nino Kouter in Luka Bobičanec. Muraši so tako drugič v sezoni premagali Kidričane in ohranili štiri točke prednosti pred Domžalami.

Varovanci Anteja Šimundže so se ob remiju Maribora proti Gorici prvemu mestu približali na vsega dve točki. Preverite, kaj sta po tekmi povedala Dragan Lovrić in Ante Šimundža.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
njiva

Šimundža,dosta,dosta te še vij mogli delati,ka prijdete na takšni nivo,kak ste ga meli napr. lani in v evropskih tekmah.Razen tejva dva gola ,ka ste dali in 2,3 lepe akcije,ki pa niso dobile zaklučka,polno začetniških napak pri štopanju,podajah in centeršutih,da ne govorim o strelih na gol-katastrofa.To so kritike in mi znamo in verjamemo v vas,da je lahko in more biti bolje.

oldgringos (nepreverjen)

Njiva ka si ti zadaj glih prišo z njive ?

pomurc (nepreverjen)

Tri točke zelo pomembne, zdaj prideta pred premorom še dve mogoče odločilni tekmi v boju za top 3 pozicije - najprej Domžale, ki so v naletu, nato še ranjeni lev Maribor, ki igra po principu toplo-hladno. Igra trenutno res ni ravno vrhunska, mislim da ima še dosti igralcev precej rezerv - Klepač, Maroša, Filipovič. Pohvaliti je potrebno Pucka, Lovrića in Oura, ki so spet odigrali zelo korektno tekmo.

MurekIN (nepreverjen)

Ante je že pred čason z ekipe potejgno maksimum ali vsaj njegov velki približek. Kda falijta dva ali trije nosilci, če je šteri nej v formi ali nega prave klime, je pa razpad sistema. To je realnost ekip s tako bazo,... Nobena ekipa v naši ligi pa posebej ne izstopa, nobena,...!

Starejše novice