Mura se bo v 12. krogu Prve lige Telekom Slovenije ob 20.15 pomerila z Domžalami, tekma pa bo imela tudi dobrodelno noto.

Muraši v soboto znova igrajo na Fazaneriji in se bodo v 12. krogu Prve lige Telekom Slovenije ob 20.15 pomerili z Domžalami s katerimi so igrali nazadnje 12.9.2019, ko so se v Športnem parku Domžale razšli brez zadetkov. Muraši tudi tokrat računajo na izdatno podporo s tribun, saj so tekme z Domžalami ponavadi zmeraj dokaj težke in izenačene.

Najbolj vroč igralec Mure ta hip, Luka Bobičanec se zaveda pomena navijačev: 

"Zagotovo pričakujem težko tekmo, ampak igramo doma. Mislim, da se moramo dvigniti po slabši tekmi z naše strani proti Bravu in pokazati pravi obraz. Veliko lahko potegnemo iz tiste tekme, Domžale so težek nasprotnik, imajo zelo dobro ekipo. Zdaj so izgubili z Olimpijo, zagotovo pa se ne bodo predali in bodo prišli iskat točko oziroma tri. Mislim, da bo težka tekma. Zagotovo je zelo pomembno za nas, da imamo vedno za seboj zveste navijače, ki so naš dvanajsti igralec."

Šimundža pripravljen na nepredvidljive Domžale

"Moramo se zavedati, da so Domžale ekipa, ki ima rep in glavo, katera ve, za kaj gre in ima svoje principe. Zavedamo se težavnosti nasprotnika, po drugi strani pa se zavedamo tudi svojih kvalitet. Zavedamo se svoje poti, svojih ciljev, katere imamo, zato se bomo maksimalno pripravili in poskušali poiskati pozitiven rezultat." je pred tekmo optimističen trener NŠ Mura Ante Šimundža.

Ob prvi tekmi so Domžale ravno prvič zaigrale pod vodstvom novega trenerja in še vedno poizkušajo najti ustrezno postavitev, zato bodo v soboto sigurno pripravili kakšno presenečenje, ampak se bodo pri NŠ Mura na to ustrezno pripravili, je zatrdil Šimundža.

Muraši in navijaška skupina Black Gringos v pomoč malemu Krisu

Sobotna tekma bo imela tudi dobrodelno noto, saj se bo NŠ Mura sodelovanju z navijaško skupino Black Gringos pridružila akciji zbiranja sredstev za 19-mesečnega Krisa. Pri vhodu na stadion boste tako lahko od 18.30 do konca prvega polčasa prispevali prostovoljne prispevke za Krisovo zdravilo.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
vodka (nepreverjen)

Čüjte vi na sobotainfo zakaj dovolite reklamna sporočila v svojih člankih v obliki komentarjev. Ges man tüdi marsikaj za odati pa bi dal enih par brezplačnih oglasov gor.

DedaVanga (nepreverjen)

Najležejša pout do Evrope je pokal, sploj pa letos! Takše šanse več dugo nede, Mura pa ima ka letos nesej pehar!

Starejše novice