Mura se bo v 34. krogu PLTS pomerila z Aluminijem. Na prvih treh tekmah je Mura slavila dvakrat, Kidričani enkrat.

Pred nogometaši v PLTS so še zadnji trije krogi v letošnji sezoni. V lovu na lovoriko so še tri ekipe, Olimpija, Maribor in Mura. V najtežjem položaju so trenutno črno-beli, ki pa se z naslovom prvaka ne obremenjujejo, primarni cilj je priti v Evropo.

Varovanci Anteja Šimundže so v prejšnjem krogu zamudili lepo priložnost, da bi še bolj zapletli boj za prvaka, saj so po vodstvu z 2 : 0 proti Bravu prejeli dva zadetka in se morali zadovoljiti s točko. Ante Šimundža je po tisti tekmi dejal, da želi, da fantje ta teden na treninge pridejo s čistimi glavami.

Po njegovih besedah se je to tudi zgodilo, vsaj na to, kar so kazali zadnje dni. Fokus je zdaj na tekmi z Aluminijem, ki je precej spremenil svoj stil igre. Zato bodo črno-beli morali biti pozorni. Tri letošnje tekme so se končale z dvema zmagama Mure in eno zmago Kidričanov. 

Preverite, kaj pred tekmo pravi strateg Mure.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
rdeć (nepreverjen)

Malce sreče in Mura ima točko na Kidričevem.

Polionilon (nepreverjen)

Saj itak ma skous da zmaga,sreco. Če bi mejla znanje,bi bila bouksa.
Aluminij se je prej,precej spremenil...seveda,drugi delajo na ton,nej kak Mura,ka ostaja negi na iston kak so bili. Zlati časi Mure,segajo daleč nazaj,zdaj pa se samo grebatori za pejneze delajo v korist,nej klubi,ampak sebi.
Skoda.

Kakič (nepreverjen)

Verjetno bodo zopet nazaj špilali, gda je Šimundža previden, smo še vsigdar zgubili!

grobar (nepreverjen)

polionilon,te mi pa povej,da so bilij tej tvoji zlati časi Mure?

Parodija (nepreverjen)

To so bili časi Iliča , Gutalja , Alihodžica , Cipota, Breziča , pa da ne naštevam , samo ko se je to dogajalo si ti verjetno v peski še osmice delo , po slabšem scenariju pa te še niti v đajcaj nej bilo , saj veš , da trinajst modrih ne more odgovoriti na eno neumno vprašanje.Toliko.

In reply to by grobar (nepreverjen)

vodka (nepreverjen)

Maš praf. Ali še bole zlati časi so bili kda so špilali Crikvenčič, Husar, Posavec, Gavrilovič, Koblencar, Škrbič...

In reply to by Parodija (nepreverjen)

Starejše novice