Fabi Cipot za Šport TV: Morda bo naslednja tekma moja zadnja v Muri 05

Tudi nacionalni mediji so zaostrili odzive glede stanja v murskosoboškem prvoligašu Muri 05, v Slovenskih novicah pišejo o domnevni kapitulaciji Mure 05. Vodstvo, ki se je v zadnjih dneh zavilo v molk pa ne pripomore pri nejevolji in nestrpnosti igralcev, navijačev in širše javnosti. 

Društvo posluje mimo računa

Društvo Mura 05 ima še vedno blokirana oba tekoča računa, kot smo pa neuradno izvedeli, pa naj bi Mura 05 nekatere storitve poplačevala kar v gotovini, ki jo prisluži iz prodanih sezonskih in drugih vstopnic. Nekateri sponzorji, ki še vztrajajo z Muro 05 pa namesto na račun Mure 05, nakažujejo preko asignacij na račune raznih dobaviteljev Mure 05. 

Cipot odkrito za Šport TV

Za Šport TV je kapetan Mure 05 Fabijan Cipot ostro pokomentiral stanje v Muri 05: Sedem mesecev že nismo prejeli plač. Torej, od avgusta dalje. Igralci ne bomo podpisali nobenega dokumenta o odlogu dolgov.

O svoji karieri v Muri 05 pa pripomnil: "Ne vem, koliko časa bom še ostal pri Muri. Morda pol leta, morda pa bo naslednja tekma že moja zadnja v črno-belem dresu. Bomo videli…"

Preberite tudi:

Dva scenarija za Muro 05

Kdaj bo konec italijanskega nategovanja?

S spleta

Komentarji (22)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
delija

Pa ka ste normalni jebemo Italjane pa Topiča..Topič lopove jebemo ti sve,vse tvoje drugove i loše sečanje pičke lopovske rrrrrrr:)

delija

Fabi je dejal še, da se lahko zgodi, da bodo do konca sezone za Muro igrali mladinci, zase pa pravi, da ne ve, koliko časa bo še ostal v Murski Soboti, ne izključuje niti možnosti, da bi bila sobotna tekma v Celju njegova zadnja v črno-belem dresu.Kaj pa o takem scenariju meni Fajić? "Če se bodo ostali igralci odločili, da ne bodo več igrali, po medsebojnem dogovoru, tudi sam več ne bom igral. To pomeni, če klub ne bo poplačal dolgove, bomo igralci po licenciranju avtomatično postali prosti, tako da lahko v vsakem trenutku vzamemo papirje in odidemo," pravi drugi strelec letošnjega prvenstva.

bojci19

Tudi če se zgodi čudež in bi Italjani kakršen koli majhni delež posodili Muri05, verjetno društvo ne bi moglo poplačati dolg. Po drugi strani pa ni rzumljivo zakaj bi sploh italjani posodili muri05 denar, ker se itak logično da ga nikoli ne bodo dobili nazaj.

Igralcem pa čestitke za odlično igro in vztrajnost. Upam, da boste dobili bar nekaj denarja od Topiča!

Zanimivo je bilo spremljati dogajanje preko sobotainfo:
-da bo kao prejšnje vodstvo odgovarjalo za dolg do Glie (skratka bo Topič uredil)....
-red bull sponzor
-enkrat so Italjani sponzorji, potem posojilodajalci,
-če bodo reflektorji bodo intaljani sponzorji
-2x je že bil dogovor z Italjani recimo''sklenjen''

Res je, 1. liga rulz! Ampak Mura05 je šla v prvo ligo totalno nestabilna. Imela je ekipo katero je koliko toliko plačevala (skratka imela je prihodnost). Sedaj pa se je dolg verjetno 5x povečal:)

Verjamem, da se je vodstvo trudilo, ampak ste zasrali:( Škoda!

klm

Čas je ka igralce vdarijo po mizi pa rečejo mi se več teh igric nejdemo. Vsaka ti čas Fabi za vse ka si za Muro napravo zaj pa v preteklosti, ka marsikateri navijač Mure ne vej, ka je tejbe mogla odati Mura Maribore, ka so sploj lejko preživeli, pa so od tejbe dvakrat kasejrali odškodnine(Maribor,Al Saad), tebe pa so ostali dužni, pejnaze pa si med sebof fajn raztalali. Škoda samo ka si nej kaj bole rasvetlo določene zadeve, ka bi tudi navijače vedeli, kam vse to vodi in kdo ma škarje pa platno v rokah in kakšen je odnos do igralcev.
Če bi meli v uprave tak poštene, delavne in nepokvarjene lidij kot je Fabi se nam nebi trbelo ukvarjati z prihodnostjo Mure.

FABI LEGENDA ZAVEDNO!!!!!!!!!!!!

repeta

trebelo bi proteste napraviti na Trgu kulture

mura

topič lopove!

vragtevzeme

ajh topič debil od debila, namesto ka bi keš od vstopnin fajn potrošo za plače 5-6 igralcan kere bi lejko poleti odo . 10 000 evrov je prišlo od vstopnin gvušno na tekmo to je negi 1500 oddanih vstopnic tej keš bi naj dal igralcan za plače vsakeč nekai pa bi fajn na konci sezone najbokše igralce odal in bi lejko pokrili dolg zdaj de se pa zgodilo ka mo brez igralov pa z velkin dolgon :!!! f... o.. TopiČ !! odstop !!!

mura
lendavcan

@vragtevzeme,da te opomnim, ves izkupiček, ki se proda od vstopnic, takoj vzame DURS. Tako da v klubu ne ostane NIČ € - 0€! Razumeš? In to se dogaja vse odkar je Mura 05 v dolgovih, kar pa je torej že nekaj let ...

copicar

Jebeš ti sobota(š)info ,nemate nikših pametnih novic ,pa saki drugi den neka prepišete od drugih medijah telko ka narod gor pumpate,rejsan ste bedni.
Vupan ka je Topiču uspelo, pa ka velki večini zapre te zamazane gobce.Zanima me še ka te li pisali pa gučali za Topiča v primeru ka je stvar urejena.

kukec

"Copicar" ta farsa se vleče predugo. Če bi nekdo mel interes bi že dal pejneze nej pa odlago iz dneva v dan. Vsak sponzor hoče pozornost biti viden. O Italjanih pa ne ve nihče nič niti logo firme še nisem videl. Kako so potem lahko čisti posli.....

elanino

Spitavali mo kak de Topič vračal oderuški kredit italijanom!

češki

Vseeno je zelo korektno da se piše o tem, drugače v tej državi igralci in delavci ostanejo nepoplačani...

mod-1

Spoštovani bralci,

izbrisali smo žaljive komentarje. Naprošamo vas, da se držite pravil kulturnega dialoga in pravil komentiranja. http://sobotainfo.com/forum/pravila/

Vsi, tako uprava, kot širša javnost si najbolj želimo izida, ki je za našega prvoligaša najboljši.

krsone

Še vedno trdin, ka je za dodaten pritisk na vodstvo krivo medijsko pumpanje + narod, keri bi rad ka de tak kak uni ščejo. Prvo je "trbelo" posi sile v 1. ligo, ker je zdaj kao velka šansa itd., zaj kda so tu, zaj pa neje dobro ka so v 1. ligi, ker so se kao zaleteli:) če nega pejnez, nej od domačinov, tak nej od tujcov, narod pa šče ka de tak, kak si oni zamislijo, te si pač prisiljeni ite v nekoj, pa tudi za ceno toga ge so zdaj...tveganje je velko bilau, pa še dale de.

Isto je v bistvi seposedi, tudi v politki, ka mediji + narod vse 10x preveč nafudavle, te se pa tou širi kak kakšna epidemija, tou pa samo dodaten pritisk na za to odgovorne, keri na konci puknejo.

Zdaj ocenjevati prle, kak je sploj kaj dokončno (pa naj se vliče še neven kak dugo) je totalno brez veze. Šimfati pa še bole. Kak "copicar" pravi, vupan ka de se zriktalo "samo" zaradi tistih, keri se obnašajo kak da oni komanderajo Muri in njenomi vodstvi.

Srmak Topič več valda sploj ne vej ka naj:)) delati pod taktirko drugih, ka vršijo pritisk je nej fajn, in te lejko samo moliš, če ti grata, če nej se pa lejko fentaš(grdo povedano).

Ge vrvlen ka se trudijo, ampak če so se zaleteli, to še ne pomeni ka so spokradnoli pa tak dale, ampak so nej bili gvušni v to, v ka se spuščajo (pritisk je bil v tak kratkon časi velki).

Igralcon pa kapo doj, ka se dale trudijo, eni bi že zdavnaj zdignoli roke, ali očitno tudi oni še vrvlejo v to, kak vodstvo.

Vupan na najbaukše, kredi na najslabše! Zaj pa uletite z - in +, pa tudi kakšno žaljivko mo čako:)

p.s.: aja, pa nejsan od nikoga v sorodi ali kaj takšoga, takka tou lejko zanemarite:)

peace!

mile82

Dobro si napiso krsone. Dosta istine je v ton. Po moje je najvekši problem Topiča neizkušenost. Pa političar, šteri bi znal komunicejrati z medijami. Želin si ka bi njemi gratalo.... Nikomi ne privoščin, ka bi bil v ton momenti v njegovi koži. V kratkon de vse jasno

copicar
komentator

Največji krivec da je stanje takšno so ljudje ki so vodili muro v preteklosti. Toliko dolga se je nabralo da je račun nonstop blokiran. Po dobri sezoni bi lahko odplačali z prodajo igralcev. Vendar je težko priti do konca ko ni denarja.Topič ni toliko kriv kot mu pripisusjejo.

komentator

Tudi če de samo letos v prvi ligi špilalo je itak bokše kak če bi še 5 let bili v drugi ligi. Za tri leta do pa v drugi ligi če ven spadnjejo. Pa do še dale brez penez TO PA ZATO KER JE PREKMURJE SIROMAŠNO KA VSE IDE V LJUBLJANO.

komentator

Ge še izda mislin ka sta TOPIČ in CELEC dosta naredila za klub. Pokazala sta sloveniji ka je nogomet v prekmurji doma. In že zaradi tega se je splačalo iti v prvo ligo

someone18

Ah, dajte no. Že pol leta nazaj, ko je bila prva novica o italijanih, sem napisal in ironično vprašal "kateri italijani"?
Takrat mi je ena glavca odgovorila, da mi bo vse jasno naslednji teden.... ha, ha, ha

Ne štekam, komu ni jasno, da vas Italijani nategujejo že celi čas oz. išče nekakšno kvazi podjetje v Italiji, kako bo preko kluba pralo denar.
Dovolj smo daleč, mali, tam nekje, da ne bi bilo sumljivo.
Tak, če kdo malo pametno razmisli... A bi ti, če bi imel denar, vložil pare?
Ne me narobe razumeti. Muri želim vse naj naj, hodim na tekme... Vendar bi bilo potrebno najprej določene stvari najvišje v vodsvu spremeniti. Do takrat pa... žal mi je za igralce, za upanje, ki smo ga imeli navijači...

krsone

Ge znan kakšno je stanje bilau, pa kakšno je zdaj. Moti me ka za sakšo dobro potezo eni majo upravo za boga, za sakšo slabo pa za odstrel. Odločite se ka zaj.

Mo pravo načik. Večina se piše pa guči ka v dobron pa slabon z Muro, nej? Fora je ta, ka kda je dobro te je tak super, kda je pa slabo se pa že palik eni nevejo odločiti, ka be radi:)

Glavno, dela se pritisk 100x preveč velki, te kda be trbelo rejsan stati ob strani, te se vsi umaknejo pa šimflejo, po možnosti že po prvi negativni novici, kda pa ide dobro so pa tej isti vsi polek držijo.

Gučin nasplošno za vse stvari, ampak na žalost je tudi pri Muri tak.

someone18:
Nejsi edini ka je to trufo...normalno je ka v sakoj takšoj situaciji eni povejo vse najslabše, drugi pa vse najbokše....na konci do že eni meli prav nej?:)

Ali glavno je, ka do te keri so pravli ka de tou znorjeno meli praf:)

Če so zajebali so pač zajebali, so pa probali pa tvegali, kak be še tisoč drugih lidi. Kak pravi tisti rpegovor? Če ne razkiraš, ne profitiraš:)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice