Potem, ko so morali po dveh pozitivnih testih v taboru Mure v "nesmiselno" karanteno vsi nogometaši črno-belih, se je enaka zgodba zgodila še pri enem izmed pomurskih nogometnih klubov.

Tokrat so se v karanteni znašli nogometaši Dokležovja, ki so javnost o tem obvestili preko svoje uradne facebook strani. 

"V klubu smo skladno z navodili NIJZ prekinili vse aktivnosti v klubu. Članom je bila odrejena desetdnevna karantena. Tekma s Cvenom je preložena," so zapisali.

V Hotizi v karanteno samo okužena

Spomnimo, da so okužbo v nižjih ligah v Pomurju že potrdili. V nogometnem klubu Hotiza so okužbo najprej potrdili pri trenerju članske ekipe, sledilo je testiranje vseh nogometašev in okužba je bila potrjena še pri enem članu prve ekipe.

Takrat je bila, nekoliko presenetljivo, glede na trenutno prakso Nacionalnega inštituta za javno zdravje, karantena odrejena le za okužena posameznika, ravno tako jim je bila odrejena prepoved skupinskih treningov in razkuževanje klubskih prostorov. 

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
ĐejĐejOkoča (nepreverjen)

Ka pa odite po testiranjeh, če je vsak prehlad korona???!! Banda!!

Bacteria (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Mali Breza je prek staroga Breze vrgel v karantino tudi Boltince. Ajde Breza javi se. Krek se že pela na markeči plac. Papinci so glasnoli.

vprašaj (nepreverjen)

Da pa se "nekdo" norčuje in širi neresnice ob takih situacijah ...to pa kaže na njegovo nizkotnost! Škoda besed! Z najboljšimi željami za NK Dokležovje in Žute danes v Brežicah!

Starejše novice