Rok Sirk je včeraj tudi uradno postal član poljskega prvoligaša Zaglebie Lubin, kjer se je pridružil Damjanu Boharju, še enemu nekdanjemu Murašu.

Koroški napadalec je za Muro v dveh letih odigral 71 tekem v vseh tekmovanjih in ob tem dosegel tudi 30 zadetkov. Njegove dobre igre niso ostale neopažene, dobri nastopi v črno-belem so mu prinesli prestop v Zaglebie Lubin. Zdaj že nekdanji nogometaš črno-belih je strnil svoje misle za uradno spletno stran soboškega prvoligaša.

"Fenomenalno se počutim, to je kar velik korak naprej v moji karieri in zaenkrat še zbiram občutke," je povedal najboljši strelec Mure v minuli sezoni, v kateri je dosegel petnajst zadetkov.

To, da je pred dvema letoma prestopil k Muri, vidi kot ključen korak v svoji karieri.

"Selitev v Muro je bila ključnega pomena v moji karieri. Zaradi Mure sem tu, kjer sem in hvaležen ji bom do konca življenja. Dveh let v Murski Soboti ne bom pozabil nikoli. Klubu bi se rad zahvalil za zaupanje in priložnost. Muri želim veliko sreče v Evropi in ligi. Fantje so res v redu, super sem se imel med njimi v teh dveh sezonah in privoščim jim čim več uspeha. Vse najboljše želim tudi upravi in navijačem,« je za klubsko stran povedal Sirk.

S spleta

Komentarji (17)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

No, zdaj pa pišite do decembra, kako je Mura prodala igralca, ki bo grel klop ali pa igral občasno v novem klubu. Se vidi da pišete samo o Mure, aja, morate, ker ste njihov portal. Vsaj kar se tiče športa.

Anon2103 (nepreverjen)

To je zaj vse od njega odvisno ali de grel klop ali pa de redni član prve enajsterice. Dejstvo pa je, ka je za Muro dosta napravo in jemi lejko iskreno želimo samo najbokše v prihodnosti, pa ka jemi grata v karieri. Ampak ka prideš do toga spoznanja, moreš seveda najprle sam odrasti...

In reply to by AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

black panter

AJAJAJAJ, tij si tele

In reply to by AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

nananan (nepreverjen)

AJAJA Maš tij probleme z Muro pazi ka ne zbetežaš na živcaj.

realnpoo (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

v prekmurji je rejsan najvec seljakov. Dale od nogometa se ne vidi.
Vej de se zagustilo in te de palik mer! Obljubljam!

Ne laži (nepreverjen)

realnpoo Ti si nula nemreš obljubiti nekaj na koj nemaš ama nikšnoga vpliva.

In reply to by realnpoo (nepreverjen)

Risto Kubura (nepreverjen)

Drži, to je že zelo dolgo znano!!!!

In reply to by realnpoo (nepreverjen)

Lpp (nepreverjen)

Prekmurci ste resno največji seljaki :) kak neandertalci se steplete "3...4.. Mura!"

Tan oča z deteton sidi na tribuni pa kriči "Sodija peder", pa kak te naj mamo deco pravilno vzgojeno?

mjau mjau (nepreverjen)

tak, ka najprle v svoji glavi stvari poriktaš, pa te pri deci ;)

In reply to by Lpp (nepreverjen)

Risto Kubura (nepreverjen)

Drži, popoln primitivizem!!!!!

In reply to by Lpp (nepreverjen)

Anon2103 (nepreverjen)

In zaradi toga enoga očota na tribuni smo kar nainok vsi prekmurci seljaki pa neandertalci, ker odimo na tekme podpirat lokalno moštvo? Očitno je tebe tvoj oča tuj seof noso...

In reply to by Lpp (nepreverjen)

vodka (nepreverjen)

Maš prav. Oča bi se mogo dreti *sodija buzurant*nej pa peder, ker je tou lepše pa bole kulturno.

In reply to by Lpp (nepreverjen)

MURA - BUM (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Mura je prišla v Evropo in kak je to izgleda vodstvi kluba ni bila želja ampak se je pač zgodilo, slučajno in koliko je tu neresnosti kluba kaže prodaja najboljšega igralca, tako da dragi goreči privrženci kluba vodstvo vas tak počasi nateguje. Sicer pa vsak malo pameten bi moral vedeti do kje je doseg Mure in to Evropa na žalost ni. Škoda je toga denarja, ki ga morajo zdaj vložiti, da bodo odigrali eno predkolo dale pa tak nej. Sicer pa se lahko tako obnašaš ko gre za občinski denar, ampak mnogi ne razumete, da je po zakonodaji občina last vseh občanov, tako da zapravljajo vaše pejneze dragi občani M. Sobote.

Anon2103 (nepreverjen)

Se pravi je ManU tuj neresen klub, ker je Ronalda prodal v Real? Za Roka je to bila velka želja, ka se pridruži tomi poljskomi klubi in skrajno neresno od kluba bi blo, či bi jemi to na vsaki način ščeli preprečiti. Itak ma klub še Marošo za to pozicijo, šteri je lansko leto špilo fenomenalno. Tebi je škoda pejnez, ker nejsi sposoben viditi širše slike. Odkar je Mura v prvi ligi, je prvo kak prvo sama liga dosti bole zanimiva (in tudi bole obiskana zaradi močne podpore prekmurcof), kak drugo pa to tudi dosti prispeva k prepoznavnosti prekmurja kak regije. Tak ka de se investicija občine na dugi rok povrnila.

In reply to by MURA - BUM (nepreverjen)

Kriza (nepreverjen)

Slabo se ti razmiš v nogomet Mura-bum! Prodaja najboljšega igralca, od kod tebi to? Če je bil najboljši strelec, še ne pomeni, da je najboljši! Ti misliš, ka bi z njim prišli v 4 kolo ali v skupinski del lige? V Sloveniji je edini način preživetja klubov na dolgi rok prodati talenta ali dva in tako poslovati sproti tekoče. Itak pa je cilj vseh, da se stadion dokonča v roku 2, 3 let.

AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

In komaj čakal, da se reši Mure HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

12 (nepreverjen)

Veliki uspeha v novem klubu.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice