V prvi medobčinski nogometni ligi Murska Sobota so se naslova prvaka veselili člani ŠD NŠ Križevci. Ob prejetju pokala je za navijače sledilo še presenečenje, rekla je: »DA«.

Sosedski derbi med domačini in gosti iz Hodoša je postregel z dobro igro in borbo na obeh straneh. Gostje so začeli napadalno, vendar so njihovi zaključki bili jalovi in niso obrodili sadov. Ob zmedi v obrambi gostov je prestreženo žogo z lepim zadetkom v gol pospravil Boštjan Šlihtuber

Od prejetega zadetka naprej se gostje niso več zbrali in sledila je kazen ob koncu polčasa, ko je zadel Denis Karoli po lepi podaji Aljoše Vöroša. Prav slednji pa je zabil zadnji žebelj v krsto gostov, ko je po samostojnem prodoru zadel z roba kazenskega prostora za 3:0. 

Rezultat se do konca ni spremenil, saj sta ob lepih priložnostih dobro posredovala vratarja obeh moštev. Gostje so v drugem polčasu ostali brez kapetana Denisa Tamaška, ki je igro zapustil po rdečem kartonu zaradi ugovarjanja. 

ŠD NK Križevci 3:0 NK Hodoš
Strelci: Boštjan Šlihtuber (26'), Denis Karoli (43'), Aljoša Vöroš (48')
Rdeči karton: Denis Tamaško (65')
Gledalcev: 300

Resnično nepozabno slavje

Ob koncu srečanja so torej slavili domači igralci, ki so si naslov prvaka priigrali že pred zadnjo tekmo. Pokal je prvakom predal podpredsednik Nogometne zveze Slovenije in predsednik Medobčinske nogometne zveze Murska Sobota Danilo Kacjan

Po predaji pokala pa je sledilo presenečenje, ki je še bolj popestrilo dogajanje v Križevcih. 

Ob slavju so domači igralci medse povabili damo, ki jo je čakalo prav posebno presenečenje. Strelec drugega zadetka Denis Karoli je ob svojih soigralcih pristal na kolenih in zasnubil svoje dekle, ki so jo zasule solze – Sanja je seveda rekla »da«.

Lestvica 1. medobčinske nogometne lige Murska Sobota:

Vir: MNZ MS

Najboljši strelec lige je postal igralec Dejan Vrečič iz ekipe Mura veterani, ki je zabil 24 zadetkov.

Marko Karoli

Starejše novice