FOTO: Jure Banfi
Črno-bele zapušča Rok Sirk.

Najboljši strelec Mure v lanski sezoni Rok Sirk je pred prestopom v poljski klub Zaglebie Lubin, ki je minulo sezono osvojil šesto mesto v elitnem poljskem prvenstvu.

Koroški napadalec, ki je pri Muri preživel dve sezoni, se odpravlja na zdravstveni pregled v Lubin, klub pa usklajujeta še zadnje podrobnosti prestopa. V klubu Zaglebie Lubin bo postal soigralec še enega nekdanjega Muraša, Damjana Boharja.

Prestop bo Muri zagotovil odškodnino, 25-letni napadalec pa bo stopil korak naprej v svoji karieri. 

S spleta

Komentarji (27)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Muraa09 (nepreverjen)

Zaj pa če nede nikse pametne okrepitve leko pozabimo na vse

Ne laži (nepreverjen)

Srečno Rok v nadaljnjoj karieri. Tak pač je, eni pridejo eni odidejo.

komunajzar (nepreverjen)

Rok Sirk napreduje, glavno ka ostane golgeter Maroša in mladi Cipot.

Romaldo (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Ka san pravo. Razprodaja, adekvatnih zamenjav pa nega!!

Ne laži (nepreverjen)

Romaldo ne filozofejraj 1 mejsec traja prestopni rok, se še začo nej tak ka časa še gej ogromno.

In reply to by Romaldo (nepreverjen)

Gis (nepreverjen)

Glede na to, da je imel pogodbo še samo za eno leto je to skoraj prodaja v idealnom trenutki. Če de resno več kak 200.000 €, smo lahko zadovoljni.

njiva

Rocky hvala ti za vse.
Spomladi je nej bil glih na svojim nivoji,vendar je zelo dober in koristen igralec.Moremo prpelati nikše pametne okrepitve činej de žmetno.

Lujzek123 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

No fajn. Občina naj zagotavlja infrastrukturo... NŠ Mura pa razvija kader. Kader pa te proda. Kratki stavki. Razmite? Za leto ali dve do pa v nižji ligi. Občina pa iztrošena.

Ne laži (nepreverjen)

Lujzek123 Či bi bilij na občini pa pri Muri takšni kak si tij bi se rejsan zgoudilo tak. V sakšon klubi so prihodi in odhodi, sakšoga se da zamenjati.

In reply to by Lujzek123 (nepreverjen)

Jao (nepreverjen)

priso je za 0€. odiso za 200.000€. kratki stavki. razmis?

In reply to by Lujzek123 (nepreverjen)

FUZBALER (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Vsi dobri igralci vas zapuščajo, kaj to pomeni ? da denarja pri Muri ni, da se ladja počasi potaplja, dolgovi so preveliki, dobrih sponzorjev ni in jih ne bo vse to je že bilo videno v preteklosti 3x . Občinski pejnezi (pravzaprav pejnezi vseh občanov) so vrženi v brezno brez dna. Ali bo kdo odgovarjal dokler je še čas ali pa se boste premaknili šele ko bo več prepozno, ŽALOSTNO.

Ne laži (nepreverjen)

FUZBALER Tou ka bi Mura propadnola so samo tvoje mokre senje, v sakšon klubi s edogajajo spremembe Mura je nej izjema.

In reply to by FUZBALER (nepreverjen)

Lujz (nepreverjen)

Što nas pa te zapusto!!, Tij peričiča njaj un je prodana duša... Či se pa ne razmiš v fuzbal je pa bokše ka si tiu ka si nenormalno mijmo vdaro?

In reply to by FUZBALER (nepreverjen)

Sam. Doma (nepreverjen)

Je. bo ti pas mater

In reply to by FUZBALER (nepreverjen)

zdrava pamet (nepreverjen)

Kaj pametujete! Vsi dobri nas zapuščajo? Mura dobi lepo odškodnino za Sirka, trenutno je najdražji Murin igralec po ocenah transfermarketa je 500.000 vreden. Zdaj pa če dobimo kakih 300 tisočakov bo že fajn. Kakšni dolgovi, pa vse je sproti plačano, kot do zdaj ni bilo nikoli. Prosim, ne na pamet in zavajat! Muri je cilj vsako sezono prodati 1 ali 2 igralca v tujino, to je realno in denar mora krožiti. Celo ekipo smo dobili zastonj, brez odškodnin, to je samo nagrada za dobro delo, da pride nekaj kapitala v klub. Imamo mlade domače, pa še kako okrepitev pa smo na pravi poti!

12 (nepreverjen)

Tako je!!!
Se vec prodaj in srecno v tujini.pa seveda mlade vkljucit in dat sanso.s tem tudi mladi vidijo da se da in se bolj zavzeto trenirajo.trdo delo se izplaca.seveda brez vplivov ambicioznih starsev in managerjev

In reply to by zdrava pamet (nepreverjen)

AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Lujz - vsi ste hvalili Perićića dokler je igral za Muro. Potem je naenkrart " prodana duša ". Pa daj spametuj se, pa ne delaj norca iz sebe. je pa res da NIKOLI ni Rusa na spregled. To, kar so govorili in kazali za investitora, je bila predstava za " goske " ki slepo sledijo tej zgodbi. Čez dve, tri leta ali pa še prej pa spet tretja liga. Ali pa še nižje.

1411

Kak ga nega na spregled, ka motaš. Ka misliš ka de prišo do tebej in ti dau roko ''pozdravljeni, ges san rus keri investera v muro''... Pridi na kakšno tekmo pa boš ga vido, ka pride na vsako večjo tekmo. Zna se što je, še v zadnjih soboških novinaj je dal intervju.

In reply to by AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

afta he (nepreverjen)

Samo to nekateri ne berejo.

In reply to by 1411

lebari

ježuš marija-obesite črno zastavo-pa kaj če gre-je nedomestljiv-da tako joćete,če klub nima zamenjave ni klub -

lebari

saj roko na srce za slovensko ligo lahko špilajo amaterji,,ker je kvaliteta na tem nivoju, v evropskem pa peta liga v posamezni državi,zato škoda denarja da se nabavijo kaki igralci ki gledajo samo za denar-kaj ko ga bo zmanjkalo-se bo zgodil scenarij.-potop oz. stečaj kluba ker kot se vidi mura ni ravno pri sponzorjih-velikih dobrodošla, če tega ni ni denarja,pa gmt in še eden jih nebo filal v nedogled-

Ranko (nepreverjen)

Naslednji je zan karničnik (Domžale) :)

Strijc Džouže (nepreverjen)

Rok hvala za vse nepozabne trenutke v črnobelem dresu in veliko sreče v nadaljnji karieri! Tisti hejteri keri sanjate razpad sistema pa samo mokro senjajte še naprej. Prestopi se dogajajo v malo večjih in premožnejših klubih in pridejo novi igralci in zaradi tega klub ne propade. Murina realnost in temelj preživetja je prodaja 2 igralcev na sezono seveda ob primerni odškodnini. Tako že dolgo dela Maribor pa je kljub temu posegel po Ligi prvakov itd. Sicer pa hejteri sploj tij glista Df koga je pa Nafta prodala nazadnje? Pa ne za drobiž? Nikogar, to ti vse pove!!

Romaldo (nepreverjen)

Lekar je debata ge maš argumente nej možna. Ge san za prodajo, razmin obej strani. Ali nej je vseeno sto de sau. Pred vrati de Evropska liga, pokal nzs, liga. Sirk je nej samo motor ekipe, en od deckov ka nej samo mel dobro sezono. Taksoga tesko najdes gnes den. Ge njemi tude zelin vso sreco pa san zahvalen, samo man straj ka taksoga igralca tesko nadomestimo. Znamo pa ka tau pomejne...

Ne laži (nepreverjen)

Rok ide z zdignjeno glavo, za Muro je odšpilo tak ka je lejko ponosen. Un de sigdar naš kak tou pravimo, nede odišo iz Mure podlo med sezono kak Špiro. Bravo naš Rok, Mura de najšla nadomestilo pa po možnosti še boukšoga, tak pač v profesionalnon športi jen, eni idejo eni prijdejo.

sijo1972 (nepreverjen)

Roki hvala za vso veselje, ki si nam ga dal v dresu Mure, na nadaljnji poti pa želim vse najboljše.

Podjetnik (nepreverjen)

Ne sekirajte se! V prestopnem roku se vracajo k Muri Gutalj, Vicković in Kukić! Preverjena informacija!!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice