V soboto se v Ljudskem vrtu obeta prava črno-bela invazija. Na tekmo prihaja tudi izjemno priljubljeni Romano Obilinović, ki je v letih 2003-2005 zabijal gole v dresu Mure.

Vročica pred sobotnim štajersko-prekmurskim derbijem v Mariboru vse bolj narašča, znova pa se obeta pravo romanje navijačev Mure, ki bi lahko celo preseglo znamenito gostovanje v Ljubljani, kjer se je zbralo več kot dva tisoč Prekmurcev. Severna tribuna je že povsem napolnjena, pristaši črno-belih pa polnijo tudi druge tribune mariborskega stadiona.

Med navijače Mure tudi Romano Obilinović

Prihod na tekmo je napovedal tudi nekdanji hrvaški nogometaš in bivši napadalec Mure, sicer pa tudi zmagovalec hrvaškega Big Brotherja Romano Obilinović. Priljubljeni Obilinović je na družbenem omrežju Instagram objavil videoposnetek s katerim poziva navijače Mure k prihodu na sobotni derbi.

Obilinović se bo že od ranega sobotnega jutra mudil sredi Pohorja v Koči Luka, ki jo ima v lasti Prekmurec. Tam bo že od jutra veselo z obilo dobre pijače in jedače, Obilinović pa bo tekmo spremljal s črno-belo obarvane severne tribune v dresu soboškega prvoligaša.

View this post on Instagram

??????????????????????. MURA

A post shared by Romano Obilinović (@romano_obilinovic) on

S spleta

Komentarji (21)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Še en propadel talent ki je igral pri Muri. HAHAHAHAHAHA

Mito (nepreverjen)

Propadno si ti gda si se nakoto.

In reply to by AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

sijo1972 (nepreverjen)

OBI legenda Mure, vsaka ti čast.

pomurec1919 (nepreverjen)

Legenda je lahko tisti, ki odigra za klub vsaj 100 tekem in več. Romano je samo legenda po litrih popitega alkohola. Legenda alkohola.

In reply to by sijo1972 (nepreverjen)

per (nepreverjen)

Pa rejsan si prizadeti ka si me ti točo ka znaš po litrih natančno kelko je popil v čem si pa ti legenda v zabitosti? Ali si pa mogoče iz kakšne ustanove ge majo rešetke na oknih vo vujšo? samo pitan?

In reply to by pomurec1919 (nepreverjen)

pomurec1919 (nepreverjen)

Sp. "per"ica

Kaj se kurčiš. Malo umiri konje in vključi motorje, ker je v tvoji glavi strašen prepih. Romanko je alkoholik in pika. Ti pa si za lejko nóč segrej mlejko z žlico meda. Pa štupline si deni v vüja, ka neuš mel takši prepij v lüknjastoj tikvi.

In reply to by per (nepreverjen)

per (nepreverjen)

Prepih je mel tisti ka te je napravo pa takšen idiot vo prišo

In reply to by pomurec1919 (nepreverjen)

pomurec1919 (nepreverjen)

Sp "per"ica

Dečec kaj se sliniš, ti pes jajca nosi pa lajaš na puni mesec. Romanko je alkoholik. Očitno imaš tudi sam težave z alkoholom. Anonimni telefon za alkoholike 031-825-874. Pokliči!

In reply to by per (nepreverjen)

per (nepreverjen)

pomurec1919-norec tebi v vednost alkoholik se strezni oz. ozdravi tvoja neumnost je pa žal neozdravljiva malo si poglej prag če ga imaš?

In reply to by pomurec1919 (nepreverjen)

pomurec1919 (nepreverjen)

Sp. "per"ica

Dečec vedi, da pitje alkohola zmanjšuje kapaciteto možganov. Ti s svojimi otročji izlivi prav to tudi dokazuješ (očitno se je proces zmanševanja pri tebi že začel). Ti priporočam, da začneš konzumirati več naravne vode po možnosti iz pipe, in če boš imel srečo boš lahko preprečil možne kratkotrajne učinke alkohola (zastrupitev z alkoholom, motnje srčnega ritma, vnetje trebušne slinavke, vnetje želodca, motnje razpoloženja in ravnotežja, motnje v presojanju, koordinaciji, spominu, motnje spanja in spolnosti, nekritičnost, nasilnost, samomorilnost). Obstajajo pa tudi dolgotrajni. Med njimi je najšujši ta, da ti več "lulček" ne vstane, te ti pa sosed mora obdelati njivo. Pa štrik je pri "naduvancih" kot si ti tudi zelo popularen. Začni piti vodo, boš imel bolj bistre in zdrave misli. Pa kakšna knjiga bi tudi bila dobrodošla.

lp

In reply to by per (nepreverjen)

per (nepreverjen)

Psihiatrija ti je na razpolago 24 ur na dan, teden, mesec in vso leto.Dobrodošlica zagotovljena po izražanju sodeč si res zdravleni alkoholik vendar možgani so ti uničeni-ne delujejo?

In reply to by pomurec1919 (nepreverjen)

pomurec1919 (nepreverjen)

Sp. "per"ica

Dobro jutro. Si se končno prebudil. Zdaj pa mamico prosi da ti naredi zajtrk "jajčko" na oko z slanino, pa kozarec pomarančega soka. Te pa na tekmo v Maribor. Se vidimo na severni tribuni. Sem že z Romankojem dogovorjen, da mu razložim kako je z konzumiranjem alkohola v njegovih letih. Se nam pa lahko pridružiš, da se kaj naučiš. Po zakonu o omejevanju porabe alkohola je alkohola do 18. leta prepovedano konzumirati alkohol, ti mamico zaprejo. Ti ne bo imel kdo povedati pravljice za lahko noč. Kar se pa mojih možanov tiče, te lahko potolažim, da sem v lanskem letu obavil IQ test. Številke so pokazale 158. Dojenček ti samo takšne številke lahko sanjaš, ko ti mamica pripoveduje pravljico o Kraljični na zrnu graha.
Zdaj pa v MB. Gremo Mura.

In reply to by per (nepreverjen)

dugi (nepreverjen)

kak praviš ti najbolj pameten ,OBI je za tebe doktor v fuzbalu ,ka je pa on privat delo pa so njegove brige,ti rajši sebe pogledni.

In reply to by pomurec1919 (nepreverjen)

pomurec1919 (nepreverjen)

Sp "dugi"

Obi je nogomet špilal samo ko je roke vtaknil v žep pa premetaval svoji "jajčki" z leve na desno. Dečkič prosi mamico, da ti pove pravljico za lahko noč, pa šmrklje si obriši.
Lahko noč!

In reply to by dugi (nepreverjen)

lala1 (nepreverjen)

hahahaha, majster ti nucaš pomoč! ti jo pomagamo poiskati preden de prekesno?

In reply to by pomurec1919 (nepreverjen)

pomurec1919 (nepreverjen)

Sp. "lala1"

Pogovarjamo se O Romankoju, ne o meni in tebi. Res pravilno si ugotovil, da je za Romankoja prekesno. Mu je alkič že tak uničil možgane, da mu niti zdravniška pomoč ne pomaga. Sledi delirij.
Ajd čao!!!

In reply to by lala1 (nepreverjen)

Miha11 (nepreverjen)

Legenda ja, kda je tekme odavo pa pluvo po drese...norce te se pa slikale z njin na tekme zaj..svaka cast.

grobar (nepreverjen)

San stari gringos,ali ge ga nemren,od gda je naa kazo fakiča.Pijanica pa puši vjetar.Veliko gobezdalo,kak ga je nej sran,ka vse vabi na tekmo.

gost25 (nepreverjen)

V soboto bo cel svet obstal in spremljal tekmo med Mb in Muro zagotovo. S Kitajske je napovedanih 500 čarter letov za Slovenijo. Skratka česa takega še svet ne pomni.

gost1239652547123 (nepreverjen)

Propalica je bil in propalica bo ostal. In v takšni družbi bo tudi za vikend (koča Luka). Žalostno, a resnično.

njiva

Obilinovič JE BIL eden izmed najbokših napadalcev,ka jih je Mura meila,samo ,ka človek nema v glavi se poštimano.
Drugače je dečko na mesti,majstor nogometai in smo bil z njim tisti čas enkrat na pijači,ko se je pa napil pa katastrofa od človeka.ŠKODA

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice