Foto: Jure Banfi
Nogometna zveza Slovenije je delegirala polfinalni tekmi Pokala Slovenije in določila termin finalnega obračuna.

Prvi polfinale bo na Brdu pri Kranju odigran v torek, 9. junija ob 17:30, ko se bosta pomerila oba prvoligaša, ki sta prezimila v tekmovanju, Aluminij in Mura.

Kidričani so v četrtfinalu ugnali Koper, Muraši pa so bili boljši od Domžal. Mura bo tako v napetem razporedu igrala polfinalno tekmo že štiri dni po prvi tekmi nadaljevanja Prve lige Telekom Slovenija, ko se bo 5. junija udarila v prvenstvu z istim nasprotnikom kot v polfinalu, z Aluminijem v Kidričevem. 

V drugem polfinalnem paru se bosta v sredo, 10. junija ob 17:30 pomerila Kalcer Radomlje in Nafta. Vse tri tekme bodo tako odigrane v Nacionalnem nogometnem centru Brdo. Mura torej z Aluminijem v torek, 9. junija, ob 17:30. Finale pa bo 24. 6. ob 17:30.

Vse tri tekme zaključka Pokala Slovenije si bodo gledalci lahko ogledali preko televizijskih zaslonov, saj bodo tekme odigrane brez občinstva. Prenosi bodo na Sport klubu, kjer bo pred vsako tekmo potekal tudi studijski del.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
pljeskavica (nepreverjen)

mura bude zgubila z 3 proti 0

dajte mi lajk če mislite da bu tako
ali mi dajte dislajk če mislite da bu zgubila še huje

ime (nepreverjen)

nišče drug kak DF.. badak od bedaka!!

In reply to by pljeskavica (nepreverjen)

reala

UPAJMO

navijamzamuro (nepreverjen)

V nogometni klub Mura je vloženega veliko truda, denarja in znanja. Pohvala vodstveni ekipi in nogometašem. Dobro delo se obrestuje, nagrada je finale pokala in zmaga v finalu.

Starejše novice