Nogometaši Mure so se znova zbrali na Fazaneriji, kjer so začeli priprave na spomladanski del prvenstva. Če je ponovno živahno na zelenici, pa je manj živahno ob zelenici, kjer so dela za postavitev reflektorjev zastala.

Na Fazaneriji bomo letos, zdaj bi to lahko trdili že z gotovostjo, spremljali tudi prvo srečanje pod reflektorji. Tri od štirih reflektorjev so na Fazaneriji postavili že pred slabim mesecem dni oziroma 14. decembra, če želite povsem natančno.

Zdelo se je, da bodo reflektorji tako stali že pred novim letom, želja je bila tudi, da bi jih prižgali že pred novim letom, a je ta želja ostala neuslišana. Dela so namreč zastala predvsem zaradi dobavnih rokov stebrov in sider za temelje, so nam takrat sporočili iz soboške občine.

Dela pa so zdaj zastala še drugič, četrti reflektor še vedno počiva na zelenici soboške Fazanerije in čaka, da ga dvignejo. Težavo predstavlja tudi teren, ki bi se ob vožnji težjega vozila, ki bi prevažal reflektor, dodobra poškodoval.

Dela bodo zaključena do konca januarja

Zaradi zastoja del so se včeraj sestali predstavniki občine in predstavniki izvajalca. Kot so nam zagotovili za občini, bo tudi četrti reflektor kmalu postavljen.

"Četrti reflektor ni bil postavljen zaradi tehnologije postavitve in povezanih vremenskih pogojev, ki so povzročali mehka tla. Dvig četrtega reflektorja je predviden v roku štirinajstih koledarskih dni," so nam sporočili iz soboške občine.

Skrbi, da je prišlo do takšnih in drugačnih zapletov, ki bi postavitev reflektorjev odložili za nedoločen, so tako odveč. Dela naj bi bila tako zaključena do konca januarja.

"Dokončanje del je predvideno do konca januarja, reflektorji pa bodo na prvi domači spomladanski tekmi že nared," še pravijo na občini.

Mura bo prvo domače srečanje v spomladanskem delu prvenstva odigrala proti Domžalam, in sicer drugega ali tretjega marca.

Kot so nam potrdili v soboškem prvoligašu že potekajo dogovori z odgovornimi, da bi bila ravno tekma z Domžalami premierno v nočnem terminu. Fazanerija bo tako bržkone že čez slaba dva meseca prvič gostila tekmo pod reflektorji.

S spleta

Komentarji (33)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
naftaš (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

tou van nede gratalo. Ka pa še zasilna razsvetljava, osvetlitev zunaj pa še dosti kaj. Tou nej Lendava ge je vse urejeno

27 (nepreverjen)

vau ta vaša lendva! ti se nika ne sekeraj za to osvetlitev, do stadiona je že napravleno, teh par luči zmonterane na strejo je pa tude nej nekše problem.

In reply to by naftaš (nepreverjen)

sijo1972 (nepreverjen)

Če si pravi Naftaš bi se obremenjaval z Nafto, nej z Murinimi reflektorami, ka glede na to ka vam je še Roginič vujšo je Nafta bliže tretjoj ligi kak prvoj, ge san se pa že veselil derbijev in polnih tribun ampak žal prehitro.

In reply to by naftaš (nepreverjen)

Simon78 (nepreverjen)

Debeli fukjenec ti nisi naftaš pa enjaj nucati nick ka toga ka pod imenom naftaš komentira poznan. Vij pa ne spadnite na provokacije.

In reply to by naftaš (nepreverjen)

DF (nepreverjen)

Nikoli nisem pisal pod nickom naftas.

In reply to by Simon78 (nepreverjen)

DF (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.
DF (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Luzerji. Se reflektorjev ne znate postaviti. Pridite v Lendavo, da vas naucimo.

27 (nepreverjen)

v Lendave maš dostop do vseh 4 kornerov, torej enostavna postavitev, tu pa na žalost to nejde. pametnjakovič

In reply to by DF (nepreverjen)

fffffffffff (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Šerif vas redno nategno kda je obečal ka do zasvejtili že decembra.

DF (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Za stiri leta serifa se enkrat volite, da bo vas se dalje nategoval.

In reply to by fffffffffff (nepreverjen)

fffffffffff (nepreverjen)

Lejko talate minuse, ka resnica bolij. Napisal san samo dejstva.
- Prvič je obečal ka de že zadnja tekma jesenskoga dela odigrana pod reflektori - se ni izšlo.
- Potem je obečal ka bodo vseeno reflektori zasvejtili do konca leta - se ni izšlo
- Potem je obečal ka do zaj čez zimo v miru napravili reflektore, ka je konec prvenstva pa je čas - in evo, spet nede nič od toga, ka do tej reflektori še vplivali na nadaljevanje prvenstva.

Pa kda naj bi ta teren primeren za postavitev če nej zdaj pozimi kda je zemlja zmrznjena? Naspomlad kda de vse razmočeno? Mogoče, nenazadnje bo potem njiva spet pripravljena za brcanje.

In reply to by fffffffffff (nepreverjen)

vodka (nepreverjen)

Eni mislijo ka je te reflektore tak ne lejko posaviti kak v gostilni za šankom pol dneva sedeti pri enon špricari. Od Jevška so pa lekaj čakali ka de jih on na roke gor postavo pa tou san.

DF (nepreverjen)

Pazite, da se vam zaradi mehkega terena in slabega betona ne bo kaksen reflektor podrl.

In reply to by vodka (nepreverjen)

preverjanje.... (nepreverjen)

Je***o vas tou vaše preverjanje. Samo se neka preverja. Te vaši naslovi člankov izglednejo sigdar bole kak, če bi jih pisali pri novinarskon krožki v kakšni osnovni šouli. Ka te o vsebini vaših člankov dale sploj ne gučin...

miličar (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Kak ste naivni, 4. steber ni postavljen ker reflektorji niso bili plačani. Najprej bo potrebno plačati pa de te reflektor takoj postavljen vse ostalo so zavajanja. Mehki teren je izgovor Mure.

miličar (nepreverjen)

Zastonj mi brišete komentar. Če nede penez nede 4 stebra. Rajši ka tu negativno klikate sobočanci zbirajte pejneze. Prej zberete prej bo steber stal.

In reply to by miličar (nepreverjen)

Božo (nepreverjen)

Afera reflektorji :) To je že nej slaba tema za kakšen stand up. Verjetno že enih 15 člankov o teh famoznih reflektorov +10 jih še verjetno pride.... Pač vsaki ma svoje veselje :)

čarni vrag (nepreverjen)

Ne vem zakoj paničarite? Pa tej reflektori do delovali vsaj 30 let, če nej duže. Ne vem zakoj takšna nevola zaradi te tekme z Domžalami? Če nede gotovo do pač špilali podnevi.

DF (nepreverjen)

Eno leto reflektorje postavljati.????????? Kdo je tu nor?????= Nega pejnez ali ka??????? MO MS je vzela 500.000 evrov kredita za reflektorje, Nogometna zveza Slovenije je dala 85.000 evrov. Torej??????????? So kje v Sloveniji se drazji reflektorji????????? Ce kdo ve, naj napise kje so.

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

27 (nepreverjen)

v MB so koštale, če se ne moten 700.000€. zaj samo za reflektore na pomožnon igrišče do dale 165.000€. za menjavo trave na pomožnon igrišče 630.000€, isto je blo na glavnon igrišče. še kaj bi rad znau?

In reply to by DF (nepreverjen)

DF (nepreverjen)

Si se prekleto zlagal!!!! Bilo je na MMC- ju vse zapisano kaj se je v Ljudskem vrtu napravilo za denar. Tudi to, da je nekaj denarja dal nogometni klub Maribor, nekaj denarja občina, nekaj denarja Nogometna zveza Slovenije in nekaj Nogometna zveza Maribor. Za reflektorje na pomoznem igriscu v Ljudskem vrtu pa bo ves denar dala Nogometna zveza Slovenija!!!!!!! V Soboti pa ves denar da MO MS!!!!!!!!!!!!!!!!!! LJUDSKI VRT JE ZA FAZANERIJO FATA MORGANA!!!!!!!!!!!! Kaj se je v Mariboru v Ljudskem vrtu opravilo v kratkem casu, v Soboti pa v enem letu niste sposobni postaviti stirih reflektorjev. Sramota. PREBERI SI TISTI CLANEK O LJUDSKEM VRTU, DA BOS TI KAJ ZNAU!!!!!!!!!!!!!

In reply to by 27 (nepreverjen)

27 (nepreverjen)

nika san se nej zlago, mogoče je cifra 700.000 netočna, vse ostalo je v javnost dau klub!!!! o ton ka motaš ka vse nzs plača (165k€) pa ti lažeš!! a nzs je dala keš za reflektore na glavnon igrišče?? NE LAŽI!!!! o kakšon lete dni ti to gučiš?? zaj je minolo točno 1 mesec, viden kak se ti pameten s to tvojo bučo. kjer je dostap lejko vse hitro postaveš, na ton stadione si pa očitno še nikole nej biu, pa nemaš pojma kakše so tu pogoje, tude nepravi čas se postavlajo reflektore, zato je vse skup malo jeba.

In reply to by DF (nepreverjen)

DF (nepreverjen)

Preberi kaj sem napisal! Sem ti napisal kdo je dal denar za prenovo glavnega igrisca in to drzi. Poisci si clanek!!!!! Reflektorje na pomoznem igriscu sele bodo delali in denar bo dala NZS. Kdo je tako cudaski, da gre reflektorje postavljati decembra???????? To se lahko dogaja samo na Fazaneiji v Soboti. Drugje taka dela opravijo poleti. KEKCI ENI!!!!!!!!!!

In reply to by 27 (nepreverjen)

DF (nepreverjen)

Kolikokrat vam je serif ze obljubljal kdaj bodo reflektorji goreli????????????? Pa se stebri ne stojijo. Mislim, da je vec kot leto od tega, NE EN MESEC.

In reply to by 27 (nepreverjen)

lj (nepreverjen)

moja sobota lejpa sobota kak so reflektorji goreli za praznike šerif spet si vgrizno v jezik

Mura je večna (nepreverjen)

To mi delaj pa majo škodoželjneži čunto za glodati. Se ide po plani nega panike.

fffffffffff (nepreverjen)

Če bi vse šlo po plani, te nebi prva tekma bijla ogrožena, ker so meli več kak zadosta časa za te štiri stebre z posvejtami gor postaviti.

In reply to by Mura je večna (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Mogoče ne vejte kak je Nafta prišla do reflektorov. Bili so naročeni za stadion ptujske Drave. Samo te so odkrili, ka bi preveč pokvarili silhueto Ptuja kot zgodovinskega mesta. Lendavčani so bili hitri in so jih kupili. Kelko je koštalo pa na žalost ne vem.

DF (nepreverjen)

V Zavrcu so tudi reflektorje ponujali po zelo nizki ceni!!!!!!! Zakaj jih Mura tam ni kupila, pa so bili cisto dobri za prvo slovensko nogometno ligo????????????????

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

Vipko
Truplo

Pa če se je že odloučelo, ka do tou delali, do prlej, ale sledek postavlene. Brez paneke! Še menej vlečej... ka mo šou na kakšno tekmo bole na vejčer. Navadno san, da je bijla tekma, biu ge vöne (nemo nika dale pijso, ka do pa neumestne komentare), na vejčar pa de bole čas.

Nika se ne pogučavlete, da bi biu najboukše termin za špilanje po kmice? Ges be celou pravo... v pejtek. Narod prijde, se ka spigej, tekmo poglejdne, te se pa razbežij kak po Sobote, tak po staleh placaj, štere so več ale menje... na vejčer prazne. Tak be dosta lidin oustala sobotna vejčer za kakšna praznovanja... nedelska pa je že itak bole za pripravo za na slüjžbo!

DF (nepreverjen)

Zdaj, ko bos dobil Jansevo veliko penzijo, bos imel denar in cas hoditi na Murine tekme in na piva. Uzivaj v penziji in na Murinih tekmah.

DF (nepreverjen)

Kje boste igrali tekmo z Domzalami, ce je reflektor na igriscu? Koliko nam placate za igranje v Lendavi? NASI REFLEKTORJI ZE DOLGO SVETIJO!!!!!!!!

FDV (nepreverjen)

naj samo svetijo, v 1.SNL več NIKOLI!!!!!!!!!! LP v Lendvavaroš

In reply to by DF (nepreverjen)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice