Danes zvečer bo na vrsti ena izmed tekem leta, odigran bo namreč derbi med Olimpijo in Muro, ki bo v Stožice privabil vsaj desettisočglavo množico.

Danes smo že pisali, da se navijači tako v Murski Soboti, kot v Ljubljani, pospešeno pripravljajo na večerni derbi, ki bo ob 20.15 odigran v ljubljanskih Stožicah.

V Ljubljano se bo odpravilo tudi 2000 tisoč pristašev Mure, med njimi pa bo tudi župan Aleksander Jevšek, ki se v Ljubljano odpravlja na vabilo tamkajšnjega župana Zorana Jankovića.

Oba napovedujeta zmago "svoje ekipe"

"Seveda grem na tekmo, na katero me je povabil tudi Zoran Janković. Tudi, če me ne bi povabil pa bi bil danes zvečer zagotovo v Stožicah," nam je po telefonu povedal Jevšek.

Ta pričakuje, da se bo Mura dobro kosala z Olimpijo in optimistično napoveduje zmago črno-belih z 2 : 1.

Na drugi strani pa v zmago "svoje ekipe" verjame tudi ljubljanski župan Janković, ki si bo danes delil tribuno z Jevškom. Kot nam je zaupal, bo po njegovem mnenju Olimpija slavila s 3 : 1.

Mura in Olimpija sta letos že odigrali eno srečanje, v Murski Soboti je bilo 2 : 0 v korist Olimpije, ki jo je takrat prvič vodil Zoran Barišić.

Takrat sta oba župana napovedala zmago svoje ekipe z 2 : 1, bližje temu, da bi rezultat zadel pa je bil Janković. Bomo videli, kako dobra je njuna napoved za današnjo tekmo.

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
bumbarus (nepreverjen)

gliha vkup štriha!

angelika -maka… (nepreverjen)

Jaz pa sem slišala, da je ADMINISTRATOR PEDER,marička marička, meni pa je ves čas govoril, da je učitelj

In reply to by bumbarus (nepreverjen)

Mikolo (nepreverjen)

Mars bedaki, samo fusball vrtite...

dorkydork (nepreverjen)

malo ste že bedni

helmut (nepreverjen)

alo volitve so mimo ta ka zdaj eno tri lejta nej trbej reklame delati

123654 (nepreverjen)

Štihec nikoli ni napovedal rezultata???

Starejše novice