VIR; Nogometna šola Mura
Muro po sporazumni prekinitvi pogodbe zapušča Armin Čerimagić.

Kot poroča uradna spletna stran kluba, Armin Čerimagić po sporazumni prekinitvi pogodbe zapušča črno-bele. 25-letni Sarajevčan je bil član Mure od oktobra 2018. V tem času je v črno-belem dresu odigral 17 tekem v Prvi ligi Telekom Slovenije in dosegel en zadetek. Zaigral je tudi na dveh tekmah v Pokalu Slovenije.

''Armin, hvala za vse in srečno v nadaljevanju kariere,'' so mu e ob koncu zaželeli v klubu.

S spleta

Komentarji (10)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
goust (nepreverjen)

Pa zaj glij kda je začo dobro špilati...

kifl (nepreverjen)

eh pa tome se neda , tau po posoj sili

1411

Škoda, neje slab igralec, tehničar. Dobo je premalo priložnosti.
Sigurno za klaso bokši od bubnjara.

kasparov

Istina, Čerimagić je najboukši tehničar pri Muri. Nede me presenetilo, če de napravo dobro kariero. Zna biti, ka de z njin tak kak recimo z Oršićon. Dečko je špilo pri Celji, pa je bil rezerva, letos je pa dal 4 gole v ligi prvakov pa je vrejden 15 miljounov evrov.

In reply to by 1411

Arto

Je tehnično dober, zna "skriti" žogo, ko maš dober rezultat, boukši od npr. Bubnjara. Pa vseeno mene neje posebej navdušo, tudi ko je, sicer redko, začenjo tekme. Mogoče je mel samo smolo s poškodbami, ne ven. Kak koli, dosti sreče Armin na nadaljnji poti.

Upam pa, ka bodo novi igralci tokrat prave okrepitve, nej samo za številko.

Bad-boy (nepreverjen)

Dokaz ka nemate pojma o fuzbali! Napadalec se pripela ka davle gole nej pa ka sidij na klopi. Ci bi tak dober buo kak vas 5 zaj tu pise bi ze buo daven vejk v tujini. Najbausa mi je pa ta... 15 miljonov. Orsic je orsic, cerimagic ali ka je je pa seljacina.... tu je pa velka razlika. Te carovnik de zaj spilal v kaksi bosanski ligi ge njemi je pac nazalost ali nej sojeno...

aaaaaaaaaaaaaaaaa1 (nepreverjen)

Bad-boy Tij pa maš pojma, današnje ene velke zvejzde marsige nejso uspele, da so pa menjali klub pa se je se obrnolo. Eni se vklopojo eni pa nej, ali pa rejsan premalo kvalitete.

In reply to by Bad-boy (nepreverjen)

afta he (nepreverjen)

Kaj pa prihodi. Vidim da v prostorih kluba zvečer kar gorijo luči, pomeni da nekdo dela in se nekaj dogaja. Pogovori?
Sem slišal za neke okrepitve, če ti igralci pridejo skoraj ne morem verjet, da je to res. Če pa pridejo, pa so ter res okrepitve. Imen ne povem, ker čakam uradno objavo.

gost 66 (nepreverjen)

Daj mal namigni, gdo ?

In reply to by afta he (nepreverjen)

afta he (nepreverjen)

Med njimi naj bi bili tudi bivši Muraši.

Starejše novice