FOTO: Jure Banfi
Milan Anđelković, ki se je v Fazanerijo preselil pozimi, ni več pomočnik Damirja Čontale. Trenerskemu štabu je bil priključen Darjan Slavic.

V soboškem prvoligašu so po nizu sprememb v igralskem kadru potrdili še menjavo v trenerskem štabu. Darjan Slavic je novi pomočnik glavnega trenerja članske ekipe Damirja Čontale.

Slavic bo v trenerskem štabu zamenjal Milana Anđelkovića, ki je ob imenovanju Damirja Čontale za glavnega stratega Mure postal eden od dveh pomočnikov trenerja.

Ljubljančan, sicer nekdanji branilec, se je namreč odločil, da si poišče novi izziv, so pred nekaj minutami sporočili iz soboške Fazanerije.

Dobro pozna Muro

Darjan Slavic ni novinec v taboru črno-belih, saj gre za nekdanjega nogometaša in trenerja mlajših selekcij soboškega kluba.

Devetintridesetletnik je za Muro odigral 116 uradnih tekem, dosegel pa je tudi 17 zadetkov, po koncu aktivne kariere pa se je v Fazaneriji preizkusil tudi kot trener.

Kot trener v nogometni šoli črno-belih je nazadnje deloval kot trener mladincev, na čelu katerih ga je konec lanskega oktobra nasledil Almir Sulejmanović, pred tem pa je bil tudi trener kadetske selekcije.

Kuzmič verjame v znanje novega pomočnika

»Že ves čas poudarjamo, da v Muri delamo v tej smeri, da ponudimo čim več priložnosti domačemu kadru, tako igralskemu, kot strokovnemu. 

Glede na to, da nas je zapustil Milan Anđelković, smo hitro poiskali zamenjavo in našli smo jo v nekdanjem nogometašu Mure, ki odlično pozna to okolje in je še do nedavnega deloval kot trener v naši mladinski šoli. 

Darjan ima ogromno znanja, za katerega verjamemo, da ga bo uspel prenesti na nogometaše in nam pomagal pri zastavljenih ciljih,« je za klubsko spletno stran dejal predsednik kluba Robert Kuzmič.

Slavic se bo v trenerski zasedbi Mure pridružil glavnemu trenerju Damirju Čontali, pomočniku Andreju Kvasu, trenerju vratarjev Alešu Luku in kondicijskemu trenerju Dejanu Novaku.

Zadnja dva sta v štabu ostala tudi po zimski rošadi, po kateri je Anteju Šimundži v bolgarski Ludogorec sledil tudi Damjan Ošlaj.

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
bv (nepreverjen)

na domačem kadru,, ha-ha-ha-ha-ha-.....

zokojj (nepreverjen)

pa ka zaj tou??? vej pa mogo bi čontala biti pomočnik nouvomi treneri-ehhh

Frnik0l4 (nepreverjen)

Svoje neznanje in strokovnost je ze pokazo 1x pred izpadom..

In reply to by zokojj (nepreverjen)

Gost7 (nepreverjen)

Sramota zdaj še cifer fali pa ste komplet

Starejše novice