Nogometaši Mure se bodo jutri v prvem spomladanskem krogu prvenstva pomerili s Taborom iz Sežane. Zaradi okužb s koronavirusom ima Ante Šimundža kar nekaj preglavic pri sestavi ekipe.

Priprave je konec, že danes so s tremi tekmami oživele slovenske prvoligaške zelenice. Ante Šimundža bo s svojimi varovanci na delu jutri, ko v Fazanerijo prihaja Tabor iz Sežane. Kot pravi trener črno-belih so za njimi dobre priprave, podobo so nekoliko skazile zadnje okužbe s koronavirusom. Tudi zato so se načrti za zadnjih nekaj dni priprav spremenili.

"Delo je bilo opravljeno dobro. Razen tisti zadnji dnevi v Turčiji so nam skazili podobo. Enostavno mimo tega ne moremo, se bomo prilagodili kolikor je to možno. Bilo je dosti pozitivnih stvari".

Zaradi okužb s koronavirusom so bili v zadnjih dneh, ali so še, izven pogona Nino Kouter, Klemen Šturm, Staniša Mandić, Marko Zalokar, Renato Simić, Kai Cipot, Tio Cipot, Filip Kosi in Lan Erjavec.

"Koronavirus je ogromno spremenil, tudi v trenažnem procesu po vrnitvi v Mursko Soboto. Samo nadaljevanje bo pokazalo, kako vrniti te igralce čimprej v ritem".

Več o pripravah na prvo tekmo in pričakovanjih pa v spodnjem videoposnetku.

Preberite še

S spleta

Komentarji (14)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Vziherssbjksi (nepreverjen)

Vse to je čista prevara namesto prehlada beležijo fejk kovid teste a vas ni sram da zavestno sodelujete v te prevari kriminalci podkupljeni

Jasinskins (nepreverjen)

Vse to je plan i lažnivi testi da se matretira ljudi mediji samo za giljotino ste a vas ni sram da uničijete lastnim otrokom življenje pohabljenci eni da sodelujete v tej prevari

testiraj se (nepreverjen)

Kvajdey, bäbe zöpfne?!

In reply to by Jasinskins (nepreverjen)

tou te bujee (nepreverjen)

pastor - direktor? ka pijše v bibliji?

tou te bujee (nepreverjen)

pardon -> to ide v drugo rubriko...

In reply to by tou te bujee (nepreverjen)

realestte (nepreverjen)

Draga Vlada, kdaj nas boš odrešila prisilnega plačevanja 12,75€ KUL članarine?

REALISTik (nepreverjen)

Turčija je še nika dobroga nej prinesla! Korona ali küp poškodb! Če bi bejžali po ravnici bi bili zaj več ali menje kompletni, pa še pejnezge bi ostali! Minus je zadnja leta tü večji od plusa, pa le nekam rinemo,... Pa ka nede pomote, navijan za Muro, več kak 30 lejt! ! Samo pravin! Ajmo čarno-bejli!!!!

lipov list (nepreverjen)

V primeru poraza Mure proti Sežani na Fanazariji,bo kriv Corona 19,ne pa trener Murašev z svojimi igralci.

Mura pfuj (nepreverjen)

Mura??2liga max ale pa k pajdoje kebabe pect

Laci (nepreverjen)
(nepreverjen)

Javni poziv UO NŠ MURA
Mislim,da je skrajni čas za ukrep v NŠ,preden bo postalo še slabše! Ljudje z lastnimi interesi,ki jim lastni nogometaši ne pomenijo nič,nimajo kaj delat v klubu! V kol

AJAJAJAJAJAJAJ (nepreverjen)

Šimeni je že našel " dober " izgovor za neuspeh ekipe, za katero skriva svojo nesposobnost. HAHAHAHAHAHA, danes upam na poraz Mure.

realnoo (nepreverjen)

MURASI NA IZLET V TURCIJO, KER "NEMREJO" DOMA TRENEJRATI, FABRIKE SE ZAPEJRAJO, NAROD NESMI VEN IZ OBCINE, LJUDJE OSTAJAJO BREZ SLUZB...
JE*** SPORT KERI MA PRAVICO IZIGRAVATI SISTEM. NA KONCI PA SE IMAJO ZA JUNAKE IN ZELIJO HVALO!

SIMUNDZA IN MURASI ADIJO!!!

www (nepreverjen)

fala boge ka se fuzbal zača ka do sobočance mele kaj drugo za delate kak pa srate po vlade in nategu stoletja

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice