Bodoči igralec vijoličastih Špiro Peričić je s svojo nespretnostjo na družbenem omrežju Instagram poskrbel za kar nekaj dvignjenih obrvi. Si mar želi, da bi v finalu pokala zmagala Olimpija?

Tudi nogometaši Maribora in Olimpije so lahko prijatelji. To ni nič pretresljivega ali spornega. A vseeno je dejanje bodočega branilca vijoličastih pri marsikomu poskrbelo za začudenje. Špiro Peričić je namreč na družbenem omrežju Instagram vratarju Olimpije Nejcu Vidmarju »všečkal« objavo, pod katero je Vidmar med drugim zapisal »verjamem v zmaje« in »hočemo pokal«.

Maribor in Olimpija se bosta prihodnji četrtek v Celju v finalu pomerila za pokalno lovoriko. 25-letni Splitčan, ki bo od poletja naprej nosil vijoličasti dres, pa je s svojim spodrsljajem na družbenih omrežjih začudil marsikaterega navijača Maribora. Si mar želi, da bi v finalu slavila Olimpija?

Objava Vidmara je sicer sledila neposredno po tekmi z Muro, dosedanjim klubom Peričića, ki je v sredo v Stožicah klonila proti Ljubljančanom. Je morda z všečkom želel Splitčan zbosti navijače Mure, s katerimi se ni razšel v najlepših odnosih?

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
A79 (nepreverjen)

Da mu je zvestoba in obljuba tuja, je že znano, tako me sploh ne čudi ta novica. Je pa tip zelo dober obrambni igralec, to pa mu moramo priznati.

Mrkefcadd (nepreverjen)

mo ZDAJ LEJKO SPALI? Neverjetna novica! senzacija. bravo smoljo, vidin ka resno maš preveč časa.

Anon2103 (nepreverjen)

Dajte no, nej s takšimi "novicami" smetiti tu gor. Naj to delajo na 24k*.

Samo Mura (nepreverjen)

Što je že to?

bedarije (nepreverjen)

Ta novica je glih tak plitva kak vsi tej fuzbaleri, gledalci, navijači.... skratka celi fuzbal. Delati takšno sceno iz toga ka je nešče nekomi lajko objavo je totalno kretensko. Kak san že pravo, cela ta fuzbal scena je na takšnon nivoji.

Starejše novice