Slovenska moška strelska reprezentanca v trapu je na evropskem prvenstvu v italijanskem Lonatu doživela lansko usodo iz avstrijskega Leobersdorfa in znova izpadla v četrtfinalu. Portugalci so bili boljši s 70 : 69.

Današnja četrtfinalna tekma je bila na meji regularnega, saj so jo prireditelji po uvodnih dveh strelih zaradi močnega naliva celo prekinili za deset minut, v nadaljevanju preizkušnje pa so se med obilnimi padavinami in močnimi sunki vetra tesne zmage veselili portugalski strelci, poroča STA.

Od treh slovenskih strelcev sta Boštjan Maček in Matjaž Lepen zadela po 24 letečih tarč, malce pa se je zalomilo Denisu Vatovcu. Najboljšemu slovenskemu strelcu na posamični preizkušnji, ki je dvodnevno tekmo končal na devetem mestu in so ga malenkosti ločile od preboja v veliki finale, se je današnji nastop v ekipni konkurenci povsem izjalovil, saj je zadel 21 od 25 glinastih golobov, še piše STA.

V četrtfinalu se je poslovila tudi slovenska mladinska reprezentanca. Žiga Juretič, Rene Maček in Sašo Hrovat niso bili kos Italijanom, na koncu so izgubili s 57:67.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
aafasf

Ostanite doma mama iz New Yorka je delila svojo skrivnost o tem, kako je sposobna vzeti 1500 ameriških dolarjev na teden od spletnega dela Le tri tedne po izgubi starega zaposlitve ...

Preberite več.........>>>>.www.WebWork3.Com

Alex Jacob (nepreverjen)

Komentar.
url opener

Starejše novice