Badminton klub Mladost Lendava je minulo soboto gostil tekmovalce iz štirih držav, ki so se pomerili na ekipnem rekreativnem turnirju Pokal Lendave 2016.

Na turnirju je nastopilo skupno 65 udeležencev iz 10 ekip. Ob klubu Mladost Lendava so se turnirja udeležile še ekipe iz Češke (4), Slovaške (1), Hrvaške (1), Ljubljane (2), Ljutomera (1).

Tekmovalci so se pomerili v ekipnih dvobojih, kjer so se odigrali moške dvojice (1), ženske dvojice (1) in mešane dvojice (2) v vsakem dvoboju.

Zmaga šla v Čakovec

Zmago je slavila ekipa Čakovca, ki je v finalu premagala ljubljansko moštvo Za šport1 Ljubljana, tretje mesto je osvojila ekipa Ljutomera, klub Mladost Lendava v zasedbi Igor Lebar, Jože Lebar, Sašo Kranjc, Saša Pahor, Ladislava Hranilović, Simona Kocet, Mitja Sekereš in Bojan Sekereš pa je osvojil končno 4. mesto.

Uspešni tudi na tujem

V madžarskem Segesdu pa je potekal mednarodni turnir Segesd Kupa 2016 za mlajše kategorije, ki so se ga udeležili tudi mladi badmintonisti kluba Mladost Lendava.

V kategoriji U11 je Nikita Pešehonov osovjil 2. mestoKaja Litrop je bila 3. V kategoriji U13 je Žan Litrop osovjil 3. mesto.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice