Slika je simbolična.
Pomurci, Nacionalni inštitut za javno zdravje vas izziva, da se pridružite prav posebni akciji.

Akcija "Zgeni.se in opravi svoj izziv" letos poteka med 29. marcem in 30. majem 2021, namen pa je motivirati Pomurce k večji telesni dejavnosti. 

"Pri tem ponovno dajemo poudarek na medsebojnem spodbujanju k telesni dejavnosti in virtualnemu druženju," so še zapisali na strani Nacionalnega inštituta za javno zdravje. 

Izberite in opravite svoj izziv

Akcija poteka tako, da izberete svoj izziv. Lahko izberete enega ali več. 

Izbirate lahko med izzivom 50.000 korakov na teden ali 150 minut zmerne telesne dejavnosti na teden. Pri tem so zajete vse oblike, kot na primer hoja, tek, kolesarjenje, nogomet, košarka, joga ali karkoli druga. 

K izzivu se lahko pridruži prav vsak, od najmlajših pa do najstarejših, telesna dejavnost pa naj poteka v naravi ali doma. 

Na svoje dosežke bodite ponosni

Svoje dosežke delite na družbenih omrežjih. To lahko storite z objavo posnetkov aplikacij, objavo fotografij, objavo zgodb ter jih označite z @zgeni.se in #zgeniseinopravisvojizziv

Dokaze pa lahko pošljete tudi preko Facebook strani Zgeni.se. 

Do natančnih informacij lahko dostopate na obarvani povezavi.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Nevtralen (nepreverjen)

Zgeni se???? Kdor si je izmislil ta slogan je pa res ucenjak!

drži (nepreverjen)

Ka se ge zgenen ne nucan nej facebooka pa nej snepčeta, pa instagrama pa vseh tejh kozlarij. Nucan samo sebe pa bicikln, nej pa ka bi vse tou delil s cejlin svejton.

fsdfrgsd (nepreverjen)

naj najprej poskrbijo za svoje-zdravstvene delavce, ki so tako predebeli, da jih je lahko sram glede nato da se bavijo z zdravstvom. nekateri so tak debeli da imajo samo še nekaj let življenja pred sabo da bo zdravstvo spet pešalo zaradi tega. pa potem naj solijo pamet drugim!

Starejše novice