Še naprej so v prodaji vstopnice za zgodovinsko prvo tekmo kvalifikacij za Ligo prvakov v Fazaneriji. Ste si že zagotovili svojo?

Muraši so v torek zvečer opravili prvi del posla v dvoboju z makedonsko Škendijo. Iz Skopja so se v Mursko Soboto vrnili z zmago 1 : 0, a drugi del posla jih še čaka. Ta bo na vrsti v torek, 13. julija ob 20. uri v Fazaneriji.

Vedno, ko smo potrebovali vašo podporo, ste bili tam. Boste tudi tokrat naš dvanajsti igralec na poti do drugega kroga kvalifikacij za Ligo prvakov? Če je odgovor da, potem si zagotovite svojo vstopnico za tekmo, ki ima zgodovinski pomen. Prvič se bodo v Fazaneriji igrale kvalifikacije za Ligo prvakov.

Skupaj napolnimo Fazanerijo in ponesimo čarno-bejle do zmage in bližje evropskim sanjam. Cena vstopnice za imetnike sezonskih vstopnic znaša 20 evrov, za otroke do 14. leta pa 10 evrov. Cena vstopnic za tiste brez sezonske vstopnice znaša 25 evrov, oziroma 12 evrov za otroke do 14. leta starosti.

Pomembna novost pri nakupu evropske vstopnice je, da bodo te personalizirane. Vsak, ki bo kupil karto, mora imeti pri sebi osebni dokument. Za vstop na stadion še naprej velja PCT pogoj.

Kupi vstopnico in pomagaj Muri na evropski poti.

Mi smo Mura!

Cene vstopnic:
Imetniki sezonskih vstopnic - 20 evrov
Imetniki sezonskih vstopnic - 10 evrov (otroci)
Ostali - 25 evrov
Ostali - 12 evrov (otroci)

S spleta

Komentarji (0)

Starejše novice