FOTO: Jure Banfi
Razgrete strasti pred današnjim obračunom v Ljudskem vrtu. Policija v pripravljenosti tudi s tehničnimi sredstvi za fotografiranje in video snemanje.

Na stadionu Ljudski vrt v Mariboru bo danes ob 20.15 odigrana prvenstvena nogometna tekma med NK Maribor in MŠ Mura. Vročica pred derbijem se že stopnjuje in policisti obiskovalce prireditve obveščajo, da bodo z namenom učinkovitega zagotavljanja varnosti ljudi in premoženja ter spremljanja in dokumentiranja policijskih postopkov uporabili tehnična sredstva za fotografiranje in video snemanje.

Kot so zapisali v Policijski upravi Maribor, bodo tehnična sredstva za video snemanje uporabljena tako na krajih v mestu Maribor, kjer se po navadi zbirajo navijači, kot tudi v okolici stadiona in na samem stadionu.

*Naslovna fotografija je simbolična.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
KONTROLA CSD (nepreverjen)

Ne hodite na tekmo tisti, ki dobivate socialno pomoč, ker bo ob vstopu kontrola z osebnim dokumentom. In takim ki bodo šli na tekmo pa dobivajo socialno pomoč bo socialna pomoč ukinjena. Država začne delati red, to sem vam napisal dobronamerno vi ka kak hočete, da ne boste potem rekli da niste vedeli.

Tko to tamo pj… (nepreverjen)

Hahahahah ti pa si za hece :D

In reply to by KONTROLA CSD (nepreverjen)

Bki66 (nepreverjen)

Te 90% Gringosov nebi smelo ite

In reply to by KONTROLA CSD (nepreverjen)

Ge No1 (nepreverjen)

Ka pa s kakšin pendrekon do tüde red delali?!

klantoš (nepreverjen)

Najbokše, ka de helikopter lejto nad stadionom.hahaha

kocert.... (nepreverjen)

tako kot nad Kocevjem?

In reply to by klantoš (nepreverjen)

Starejše novice