»Vsem udeležencem tudi letos obljubljamo obilo smeha in dobrega počutja«

Lansko leto se je šestdnevnega druženja udeležilo 37 otrok iz Pomurja. »Glede na to, da sva z kolegom Primožem lansko leto prvič organizirala poletno šolo, sva z izvedbo šestdnevne šole zadovoljna. Na prvo mesto sva postavila dobro počutje otrok ter varnost, seveda ne da bi pozabili na učenje novih nogometnih, športnih prvin kot tudi vrednot,« nam je povedal Denis Lutar, ki skupaj s Primožem Zverom letos pod okriljem Kluba mladih Turnišče organizira Poletno nogometno šolo za otroke od 6 do 12 let.

Pozitivni odzivi otrok in staršev

Razlog za ponovno organizacijo tovrstnega projekta so lanski odzivi otrok in staršev, ki so bili pozitivni. »Predvsem so bili vsi veseli, da se poleti končno nekaj dogaja, kar jim popestri poletne dneve. V tem letu bomo poizkušali izboljšati vse tiste stvari, za katere smo lani ugotovili, da bi bile lahko še boljše. Dodali bomo še nove aktivnosti, ki bodo še v večje zadovoljstvo otrok. Tako kot lansko leto pa vsem udeležencem tudi letos obljubljamo obilo smeha in dobrega počutja,« nam je povedal Denis Lutar.

Prijave do 20. junija

Letošnja Poletna nogometna šola bo potekala v Turnišču od ponedeljka, 29. junija, do sobote, 4. julija. In kaj bo vrhunec letošnjega večdnevnega nogometnega druženja? »Težko je povedat, kdaj bo vrhunec, saj so vsebine iz dneva v dan različne. Vsak dan je zanimiv in pester po svoje, vsak otrok bo našel nekaj zase. Za vse udeležence pa letos pripravljamo presenečenje, ki pa naj še ostane skrivnost,« še pravi eden izmed organizatorjev Poletne šole nogometa. Podrobnejše informacije o prijavah, ki jih organizatorji sprejemajo do 22. junija, v Koledarju dogodkov Sobotainfo.com.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
janika

Napake maš v članku :) Mogla san se oglasiti... Brez zamere.

janika

Letošnja Poletna nogometna šola bo potekala v Turnišču od petka, 29. junija, do sobote, 4. julija. ---> od ponedeljka

To je ena izmed večjih....

Ukistar

javi ka točno, pa popravim

Ukistar

Starejše novice