Mura je v prejšnjem krogu Prve lige Telekom Slovenije gostovala v Mariboru in svojemu klubu "pridelala" 550 evrov kazni. Toda slednja ne bo obremenila klubske blagajne, saj so denar za kazen prispevali Black Gringosi.

Tudi na tokratnem štajersko-prekmurskem derbiju ni manjkalo odlično vzdušje na tribunah, kot je to praksa na tovrstnih srečanjih, je bila tudi tokrat uporabljena pirotehnika. Precej slabše so jo odnesli v Mariboru, kjer bodo klubsko blagajno olajšali za 2950 evrov, kazen, ki jo je dobila Mura je precej manjša in znaša 550 evrov.

Toda tudi teh 550 evrov ne bodo plačali v klubu, saj so se s pohvalno gesto tokrat izkazali člani navijaške skupine Black Gringos. Slednji so se sami odločili poravnati kazen, ki je nastala zaradi prižiganja pirotehnike.

Preberite še

S spleta

Komentarji (15)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
xysaj (nepreverjen)

sake 5eur pa je

xysaj (nepreverjen)

drugače pa super. spet so stopili skup :) saka čast gringose

Rethro (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Pohvalna gesta? Ha? Zato ker sami placajao kazen za svoje bedarije? B-R-A-V-O! Odlicna poteza! Ges san eto tudi placo kazen za svojo prehitro voznjo, dobin clanek za pohvalno gesto? Mislen ka so ze na prvon mesti te bakle cist nepotrebne in z razlogon prepovedane.

njiva

Bravo dobra gesta.
Oni naj plačajo kazni,mi pa itak navijamo z njimi

xsay (nepreverjen)

pohvalno ja. nogomet trbej ohranite. isto navijanje. kak navijajo je njihova stvar. torej so vužgale bakle in do same plačale kazen! ka nej dobro tu zaj?

Rethro (nepreverjen)

Kak navijajo je njihova stvar? Ja ce z goreco baklo sebi doj zazge cote pa lase, pa dela to doma v na svojon je res njegova stvar, ce pa ogroza druge lidi, do cesar z baklo v mnozici nedvomno pride, pa vec neje tak fejst njegova stvar. To je isto kak ce se ges vozin z glazon palinke v riti po cesti ali pa po domacon dvorisci, ce san doma na dvorisci je moja stvar, ne ogrozan nikoga, ce pa san udelezenec v prometi in ogrozan druge, je nekak vec nej moja stvar nej?

In reply to by xsay (nepreverjen)

madafaka4rill (nepreverjen)

Kelko je z slike razvidno bakle gorijo čisto pred njime se prave, so nej okole njih familije z deco, nite so one preveč polek....
Se pravi bi bilo ist če maš tij liter palinke v rijte pa se za svoj plout držijš pa gledaš ženo kak se trejzna po dvorišče voze, deca so pa v bazejne pa se ti smijejo kak tij kozlaš po sebe...

In reply to by Rethro (nepreverjen)

poštaš (nepreverjen)

Gringosi so par svetlobnih lejt pred ostalimi navijači.

12 (nepreverjen)

V cem?

In reply to by poštaš (nepreverjen)

grengos (nepreverjen)

v visini kazni 500 evrov je veliko manj kot 2950 evrov.
ko bodo placali sami visje kazni bo pohvalno, ko pa vec ne bodo dobivali kazni potem so pa carji.

In reply to by 12 (nepreverjen)

ha he hi ho hu (nepreverjen)

Pohvalna gesta prej. :) Čuda članke pišete. In NŠ Mura se zdaj navdušuje na ten ka so fküper vrgli 500 ojrof za kazen. Naj malo seštejejo kelko kazni so jih Gringosi do zdaj pridelali pa de jih včasik mijnila voula po hvaljenji tekšnih gest.

12 (nepreverjen)

Naj si zabavo sami placajo!?pravilno

??? (nepreverjen)

Ka van neje jasno? Prvo stenkate ka naj gringose plačajo zaj pa kda so pa tude neje vrede pa ka bi vi rade? 10 bakel se vuzge pa že škandal te pa vides jebene danski brondby ka cejle stadion gori pa vse vrede viole prinesejo rimske svejce pa je vse vrede samo prinas je nika nej vrede

Kum (nepreverjen)

Pizdo mater mi folgate s taksnimi!!! Prvo se bunite zakoj skoz klub plača kazen za gringose zaj so si pa sami plačali pa vas še tou mouti pa jebem vam sunce ej vi še sami nevejte ka ščejte!!!

Anon2103 (nepreverjen)

Toga pa rejsan nejsan pričakuvo.... Vsaka van čast, bravo.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice