Skupina Panvita je postala sponzor ekipe Team Bahrain McLaren.

»Zavedamo se pomena rednega gibanja in zdrave prehrane, zato spodbujamo in podpiramo tudi naše športnike. Naši AVE izdelki so kakovostni, varni in zdravi,« je poudaril Peter Polanič, predsednik uprave Panvite. 

»Zavedamo se pomena zdrave, varne hrane in kakovostnega načina življenja. Naša odgovornost temelji na spoštovanju okolja, živali in ljudi. Ker je sožitje temelj rasti in napredka vsake družbe, veliko pozornost posvečamo številnim dejavnostim, ki povezujejo ter združujejo. Ker šport krepi vezi in odnose, obenem pa skrbi za dobro voljo, zdravje in vitalnost, smo postali ponosni sponzorji vrhunske kolesarske ekipe Team Bahrain McLaren,« so povedali v Skupini Panvita, kjer v središče postavljajo zanesljivost, pripadnost in prilagodljivost. 

Profesionalna fizična dejavnost zahteva pravilno prehrano

Zdrava prehrana  vključuje uravnotežena živila, ki ohranjajo in krepijo človekovo zdravje, ob tem pa so tudi varna. Le skrbno načrtovani obroki športnikom in tudi rekreativcem zagotovijo potrebe po energiji, hranilih in esencialnih snoveh, ki so pri telesnih naporih bistveno povečane ter nujne za normalno delovanje organizma.

»Naši AVE piščančji izdelki brez gensko spremenjenih organizmov (GSO) zagotavljajo pravo mero zdravja, naravnih sestavin in energije,« so pojasnili v Panviti, kjer letno vzredijo skoraj štiri milijone piščancev. Krma zanje je lokalno pridelana in vsebuje samo surovine na rastlinski osnovi, ki ne izvirajo iz genskega inženiringa. 

»Naša profesionalna fizična dejavnost zahteva pravilno prehrano, ki vključuje naravne sestavine za moč in energijo. Prav zato radi posežemo po AVE piščančjih izdelkih in mesu brez GSO, ki so odličen vir beljakovin,« so poudarili v ekipi Team Bahrain McLaren. 

»Ker nam je mar, kaj ponudimo svojim kupcem intenzivno vlagamo v razvoj in izboljšanje naših produktov in storitev. V hitrem tempu življenja je še kako pomembno, da smo pozorni tudi na prehrano, ki dolgoročno vpliva na naše zdravje, delovno učinkovitost, produktivnost in počutje,« so še dodali v Panviti, kjer z vertikalno integrirano proizvodnjo hrane omogočajo celovit nadzor vsake faze v svoji verigi, od polja, priprave krmnih mešanic, vzreje in vse do končnega proizvoda.   

Komentarji (10)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
EMIL S. (nepreverjen)

Da bi pa podpirala kako domačo Pomursko kolesarsko ekipo, pa jim ne pade na pamet, da bi vsaj malo denarja vrnili tja od koder si ga kopičijo, podpirali bodo bogate šejke.

Olosh (nepreverjen)

Ti pa ne nakladaj. Zakoj bi troso tan ge nega haska? Razmisljaj kak podjetje, ti bi sprejel enake odlocitve, ce bi bil na čelu take firme ;)

In reply to by EMIL S. (nepreverjen)

Sandek (nepreverjen)

Vic leta 😂
Boudo gej na drejsi napisani?
Samo nekšo bluženje. Hahah

Vonj poletja (nepreverjen)

Plače bi jim raje zdignole. Nej ka so delavce na minimalnaj plačaj.

Landini

Dvomim, da bo v tej ekipi kdo užival to .....

Gost2020 (nepreverjen)

95% delavcev ki zaposleni pa na minimalni plači, ki komaj životarijo z mesecom v drug mesec,

Olosh (nepreverjen)

Vsak vlozek v marketing vedno prinese nekaj dobrega in to ka se vlaga v taksne stvari, je kvecjemi doprinos in nej izguba. Ampak eni toga zal ne razmite. Verjetno plasirajo za vstop na tuje trge ;)

In reply to by Gost2020 (nepreverjen)

Olosh (nepreverjen)

Kakovostni, varni in zdravi 😂😂😂 Ajde ne serite! A vsak mesec pa odpoklic mesa...

Hit.er 🤚 (nepreverjen)

NAS TUKAJ ZASTRUPLJAJO, TAM PA TALAJO PENEZE, MRŠ IN BOJKOT PANVITI!
VI STE STRUP ZA CELO NAŠO REGIJO!

mirek (nepreverjen)

Tou tej mali Polanič, ka misli ka Roglič, zrihto

Starejše novice