Pred nogometaši Mure je jutri nova zahtevna preizkušnja. V Ljubljani se bodo pomerili z Olimpijo, tekma v Stožicah pa je označena za derbi kroga.

Mura je odlično začela letošnje prvenstvo in po petih odigranih tekmah zabeležila tri zmage in dva remija, kar s tekmo manj zadošča za trenutno drugo mesto. Ante Šimundža je povedal, da so derbiji tiste tekme, ki delajo nogomet še toliko bolj poseben. Tudi nogometaši pa se pred srečanjem v Ljubljani že pogovarjajo o tokratnem nasprotniku.

"Zagotovo so nam zdaj vse misli usmerjene k Olimpiji. Zavedamo se tega, da smo dobro startali v prvenstvo. Tako kot pravi trener in tudi sami se zavedamo, da se ne smemo sprostiti. To je šele začetek prvenstva in to ne pomeni še nič. Vse se lahko spremeni v dveh tekmah. Liga je tako izenačena in nepredvidljiva, da se v dveh tekmah lahko vse spremeni. Zadovoljni smo z začetkom, toda moramo ostati skromni in nadaljevati v tem ritmu," pravi vratar črno-belih Matko Obradović.

Mura prvič brez prejetega zadetka, Olimpija prvič izgubila

Ta je proti Rudarju prvič letos zaklenil svoja vrata in srečanje končal brez prejetega zadetka. Olimpija na drugi strani je prvič letos morala priznati premoč nasprotnikom, boljši je bil Aluminij. O tem, če je tudi to lahko eden od faktorjev pred tokratno tekmo v Ljubljani, Ante Šimundža pravi: 

"Faktor v mentalni pripravljenosti mislim, da ne. Faktor v psihičnem razpoloženju pa zagotovo. Je ena zadeva, ki na eni strani da plus, na drugi strani da minus. To ne pomeni popolnoma nič, zavedamo se, da bo Olimpija zdaj še bolj zagnana in željna dokazovanja," je povedal Šimundža.

Kaj vse sta o jutrišnjem dvoboju še povedala Šimundža in Obradović, pa si poglejte v priloženem videoposnetku.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
mokica
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Kljub temu da bo NŠ MURA doživela v Ljubljani z NK Olimpijo prvi poraz v tem prvenstvu bodo se še vedno Prekmurci borili za dobro uvrstitev na lestvici.Zmaga pač naj najboljši.

AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

Za streznitev bi bilo dobro, da jim Lolimpija nasuje ene tri, štiri gole.

Xyzkra (nepreverjen)

Pa za tvojo streznitev tebi par bomb v tvoj pisker

In reply to by AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

HAHAHAHAHAHA - kako hitro se vas sprovocira. Se vidi da se tresete kot šiba na vodi. Upam danes da bo res ene -3 . Pa da vas Lolimpija razbije. Počasi prihaja konec, pa spet tretja liga.

In reply to by Xyzkra (nepreverjen)

- (nepreverjen)

pa tej konec ste napovedovale že lane, pa ka mo se za obstanek borile itd.. prihranite takše komentare za sejbe, nej ka budale iz sejbe delate!! pa tude če zgibimo gnes, pa ka zaj?? te bar vi nevoščlivce lejko celo noč drkale na to, gele??

In reply to by AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

mokica

Poraz Mure se že zdavnaj vedlo,da iz Ljubljane nimaš kaj drugega pričakovat,a kljub temu pa se pustimo presenetit.

Starejše novice