Nogometaši Mure so včeraj odigrali prvo srečanje jesenskega dela prvenstva in se v Domžalah veselili novih treh točk. Črno-beli so s tem prekinili niz štirih tekem brez zmage.

Varovanci Anteja Šimundže so se morali za nove tri točke pošteno potruditi, saj so kar 55 minut igrali z nogometašem manj, izključen je bil Staniša Mandić.

"Najbolj pomembno je, da smo drugi del prvenstva začeli z zmago. Bilo je težko, malo smo trpeli, ampak odigralo smo eno odlično tekmo. Glavno, da tri točke odhajajo v Mursko Soboto," je povedal strelec drugega zadetka Nino Kouter.

Jan Gorenc je vknjižil prvi uradni nastop v dresu Mure. Z debijem je zadovoljen, prav tako pa s podporo, ki so jo imeli črno-beli v Domžalah.

"Zahvaljujem se vsem navijačem, ki so prišli in nam pomagali do te pomembne zmage," je povedal Gorenc. 

Več pa videoposnetku.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
blek gringo (nepreverjen)

toooooooooo Murašiiiiii - bilo je borbeno - samo tak dale ne glede na kartone.

njiva

Bravo Nino in cela ekipa Mure,tak se bori za grb Mure

afta he (nepreverjen)

Bravo Nino, samo tako naprej. Mandiču pa je potrebno takoj vcepiti v glavo, če ve zakaj je prišel sem ali da pomaga ali pa gre.

AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

Tak ste bogi s to vašo Muro da je joj. Drugo ne pišete kot o teh lolekih ki vam pobirajo denar. Pa še nič posebnega niso. Ko boste na koncu četrti ali peti, izpadli iz pokala, pa boste spet udrihali čez njih. To ste pravi navijači.

Ms123 (nepreverjen)

Tak se borij decke mure,ste pokazali ka z 10 se tudi da zmagate,samo tak naprej,3-4 muraa

CIGAN (nepreverjen)

mujra- - bravo 1 :3

In reply to by Ms123 (nepreverjen)

Starejše novice