Vir: OZS
Za vas smo znova zbrali nekaj zanimivih odzivov po veličastni zmagi naših odbojkarjev v polfinalu in hkrati nekaj napotkov za ogled finala v Parizu.

Sinoči so naši sijajni odbojkarji premagali svetovne prvake Poljake s 3:1 in bodo tako v nedeljo igrali v Parizu za zlato. Po zadnji tekmi slovenskega dela evropskega spektakla, kjer smo bili znova priča pravemu spektaklu v nabito polnih Stožicah, so družbena omrežja znova eksplodirala. 

Poglejte si odzive:

Kako do Pariza in na finale

Finale v Parizu bo na sporedu to nedeljo ob 17.30 uri in za vse tiste, ki bi si želeli odpotovati v francosko prestolnico, da bi popeljali naše fante do zmage, obstaja kar nekaj možnosti.

Na tekmo se lahko odpravite v lastni režiji, z avtom ali z avtobusom oziroma letalskim prevozom v sklopu agencijske ponudbe. Turistične agencije ponujajo tako avtobusne prevoze kot letalske prevoze, z vključenim hotelom in vstopnico za ogled tekme. Tako na primer Palma ponuja ogled tekme z avtobusnim prevozom in spanjem v hotelu z zajtrkom za 259 evrov po osebi, Kompas na drugi strani ima opcijo z avtobusom, ampak brez vstopnice za 185 evrov po osebi. Več informacij in druge možnosti ponudbe Palme si lahko ogledate tukaj, Kompasa tukaj in turistične agencije Sonček tukaj

Na pot lahko greste tudi z lastnim avtom

Seveda, pa se lahko odpravite na pot v lastni režiji, s svojim avtom. Ta pot bo trajala nekje slabih 13 ur, strošek pa bo predstavljal okoli 175 evrov (45 evrov cestnine, 10 evrov vinjeta, 120 evrov gorivo). Za bolj podroben izračun, glede na vaše prevozno sredstvo, pa si lahko pogledate tukaj. Obstaja še opcija, da greste na pot z avtobusom. To pa je možno s ponudnikom Flixbus, cene se gibljejo nekje od okoli 50 evrov dalje za prevoz v eno smer (odhod iz Ljubljane). Več možnosti si lahko ogledate na njihovi spletni strani tukaj. Potrebno je pa zavedati, da boste za pot na finale v lastni režiji ali z avtobusom morali posebej kupiti še vstopnice, ki stanejo od 82 evrov dalje v 2. kategoriji in od 123 evrov v 1. kategoriji. Vstopnice si pa lahko kupite tukaj. Za hotelsko ponudbo pa priporočamo spletne portale: booking.com ali Airbnb, kjer boste našli najugodnejše namestitve.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice