Mura in Ante Šimundža sta se dogovorila za nadaljevanje sodelovanja.

Dobre novice iz Fazanerije. Ante Šimundža, ki bi se mu letos poleti iztekla pogodba s črno-belimi, bo v Murski Soboti ostal vsaj še dve sezoni.

"Mura je le še korak oddaljena od tega, da si zagotovi obstanek v ligi in uresniči zastavljen cilj pred začetkom prvenstva. Veliko zaslug za to ima Ante Šimundža, ki je tudi v drugi zaporedni sezoni na klopi črno-belih s svojimi varovanci izpolnil pričakovanja vodstva kluba.

Štajerskemu strategu na klopi črno-belih bi se letos poleti iztekla pogodbo z Muro, zato so v zadnjih tednih stekli pogovori o nadaljevanju sodelovanja. S ponosom lahko rečemo, da bosta Mura in Šimundža še naprej hodila po skupni poti, Ante je namreč podaljšal pogodbo za dodatni dve sezoni in bo na Fazaneriji ostal do junija 2021.

Ambiciozen klub, nogometno okolje in izredni prekmurski navijači so Šimundžo prepričali, da nadaljuje z delom na Fazaneriji. Vodstvo kluba tako zadovoljno sporoča, da gredo črno-beli novim zmagam naproti skupaj z Antejem Šimundžo," so sporočili iz pisarn soboškega prvoligaša.

S spleta

Komentarji (16)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
lepec (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Bravooooo, torej nadaljevalo se bo balinanje. Moj stari oče je še dodatno naročil LINEX TABLETE, ker se bo spet ukozio.

grdec (nepreverjen)

pametnjakovic

In reply to by lepec (nepreverjen)

black panter

Lepec,je tele zabito

In reply to by lepec (nepreverjen)

Anon2103 (nepreverjen)

Odlična novica!

A79 (nepreverjen)

Super. Drugo sezono pa med prve tri. :)

samo naša mura… (nepreverjen)

To sem čakal..Pametna poteza.

njiva

Tak se dela, nej ka se čaka do konca pogodbe. Bravo Šimundža Bravo Mura
Zaj trbej že naprej gledati pa iskati igralca v obrambi in na vezi za naslednjo sezono.

Majoš5 (nepreverjen)

To je super, ampak najbolj blesavo mi je kda vidin ka se nekše pogodbe podpisuvlejo za 3 leta, ka vsi znajo ka kak pride obdobje slabih rezultatov, se predčasno sporazumno razide...

Lipov bog (nepreverjen)

SIMUNĐA ANTE BRAVO

bedanec (nepreverjen)

Jevšek se pa baje pripravlja podreti del Fatzanerije med Kopališko in Razlagovo ulico za dodatna igrišča za trening in na področju nekdanje vrtnarije narediti parkirne prostore. Če je to res: bravo sobočanci, ka ste ga volili

Kader (nepreverjen)

Meni se to sploj ne zdi slaba rešitev. Predvidevam, da bi potem na območje trenutnih igrišč na grbavici, ki so na vodovarstvenom območju zasadili gozd, taka neke izgube ne bi bilo. Celo še bolj okolju sprejemljivo bi bilo na ta način, da bi ta igrišča šla stran od virov vode. To območje med kopališčem in teniškimi igrišči pa je itak v vsaj za moje pojme slabem stanju…

In reply to by bedanec (nepreverjen)

bedanec (nepreverjen)

Dobra ideja? V zameno bodo pa na Slovenski posadili 90 dreves, da bodo sobočanci dihali svež zrak. Zaradi 10-15 tekem bodo podrli mestni gozd? Če na zdajšnjih rezervnih igriščih samo kosijo travo, podtalnica ni ogrožena. Ali si normalen?

In reply to by Kader (nepreverjen)

Zgodovina (nepreverjen)

Seveda, ker je gozd tak samoumeven za mesto. Soboški park, je za tak mali varaš kak je Sobota čista zadosta. Neven zakoj v Prekmurji vedno zaustavlamo razvoj mest, regije in smo sami sebi zavistni, ter nazadnjaški. Tej gozd pa se tudi za nič drugo ne uporablja, kak za tisto eno pot. Če bi namesto toga, soboška deca lejko v bokših pogojih trenerala, je za menej to samo en velki plus in de se tej plac fsaj ponuco!

In reply to by bedanec (nepreverjen)

bedanec (nepreverjen)

In tij mijsliš, ka de tou prispejvalo k razvoji mesta? Pa kaje park zadosta za dober zrak? Igrišč pri šoulaj je puno, pa so vsa prazna. üdi tista pri tenisplacaj so sigdar prazna. In če se na njij samo fuzbal špila, je talnica nej ogrožene, tudi če se šteri igralec polula ali pa plüjne.K razvoji mesta do prispejvala nouva delovna mesta. Meli smo, Muro, Pomurko, Panonijo, Pomursko založbo in Pomurski Tisk, Potrošnik... pa je vse šlo k vragi. Doubili pa smo Lidl, Hofer, Spar, Miler, EUROSPIN, ge lidgej za minimalca düjšo püjščajo.

In reply to by Zgodovina (nepreverjen)

bedanec (nepreverjen)

Pa še to: gozd res ni v najboljšem stanju. Kriva je Občina kot slab lastnik in Komunala, ki bi ga morala vzdrževati ne pa podreti. Če bomo to dovolili, nam res ni pmoči.

In reply to by Kader (nepreverjen)

Bog i batina (nepreverjen)

Super novica!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice