Domači odbojkarji so državnim podprvakom uspeli odščipniti en niz, kaj več pa tokrat niso mogli storiti.

Panvita Pomgrad - Calcit Volley 1 : 3 (25 : 21, 16 : 25, 20 : 25, 23 : 25)

Panvita Pomgrad: Vori, Vinkovič 2, Drvarič 4, Ražnatović 12, Pulko 16, Grabar, Bedrač 5, Marovt 7, Plesec 4, Rojnik 6, Novak in Vrabl.

Dobro uro in pol igre so tokrat v Murski Soboti za zmago potrebovali odbojkarji kamniškega Calcita, ki so jih Sobočani sicer presenetili v uvodnem nizu, nato pa je kakovost tekmeca vseeno prišla do izraza. Bi pa lahko Panvita Pomgrad z mladimi močmi na koncu z malo sreče celo izborila peti niz.  

Domači odbojkarji, ki so tekmo odprli z začetnim udarcem so namreč kmalu spoznali moč favoriziranega tekmeca. Na servis gostujočega sprejemalca Milosza Hedbaja so takoj povedli s 4 : 1 in prednost zadržali do osme točke, ko je bilo nazadnje izenačeno. Po slabšem kamniškem sprejemu so Sobočani zaigrali odločneje in povedli z 18:14, gostje so se vrnili in izenačili na devetnajsti točki. Odločilno razliko v prvem nizu je nato naredil zahteven servis domačega blokerja, Žana Bedrača.

V drugem nizu je bilo zadnjič izenačeno na deveti točki, nato pa je igralo samo še eno moštvo. Tretji in četrti niz sta bila nato zgolj še formalnost. V tretjem nizu so Kamničani vodili praktično od začetka do konca, v četrtem nizu je bila slika na parketu podobna. Calcit je stopnjeval igro iz točke v točko, Hribar pa je s številnimi menjavami povsem pomladil domači zasedbo. Pri vodstvu 23 : 19 za Calcit je že izgledalo, da je tekma odločena, je na začetni udarec pri Panviti Pomgradu prišel izkušeni Nikola Ražnatović in Sobočani so po borbeni igri ter gostujočih napakah izid izenačili na 23 : 23. Ter se nato premagali sami. Ražnatović je namreč najprej zapravil servis za zaključno žogo, na drugi strani pa je Ivan Mihalj presenetil mladega domačega libera, Davida Novaka za končnih 25 : 23.

S spleta

Komentarji (36)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
praznina (nepreverjen)

Zaj so pa spilali v prazni dvorani??

tuj (nepreverjen)

Zalostno resan bilo po televiziji gledati kak je prazna dvorana.... skoraj nika gledalcov...

Ebato (nepreverjen)

V dvorani bi rajšo sedo kak pred tv... Teuc.

In reply to by tuj (nepreverjen)

PepG (nepreverjen)

Glavno ka je stadion pun, kda špila Mura! (sarkazem)

os1 (nepreverjen)

dvorana duhov (brez sarkazma).

Psiho (nepreverjen)

V zacetku je bila res prazna dvorana, se je pa kasneje skoraj napolnila, tako da mi ni jasno kaj so pokazali na TV. Cestitke vsem igralcem in trenerju, da so odigrali vsecno tekmo za nas, ki smo bili na tribuni in smo res uzivali, navijali. Zalostno da nekateri tako podcenjujejo igralce,da mislijo da kupujejo zmage. Obenem jih imajo za veterane, ceprav sta 2 igralca preko 30, ostali pa vsi 25+-. Ce so bradati, se ne pomeni da so stari. Mladi pod 20 so dobri in prihodnost je sigurno njihova, trenutno pa je potrebna izkusenost igralcev.
Bravo, tako dalje.

U2 (nepreverjen)

Vceraj cisto prazna dvorana psihi, ce si bil slep. Zdaj pa slepa resnica. Pulko 36, Raznjatovic 37, Vrabl 33, Plesec 28, ...... Povprecje si izracunaj, ce si tega sposoben? Mladi reprezentanti pa grejejp klop....

kroski36 (nepreverjen)

Kak si pa Flisara pozabo 35+. Dobro ka henjo spilate, ka te bi bila prva postava 30+

vnulo (nepreverjen)

Pomgrad kama ti meces te pejneze v prazno dvorano in prazen nic.

Psiho (nepreverjen)

Nisem slepa, ampak ni posteno, da ne znate drugo kot blatiti in pljuvati, ce je zmaga ali poraz. Zdaj ste si nasli racunanje starosti igralcev. Vsi smo morali cakati, da nam dozorijo, prej smo si pa marsikaj domisljali in zeleli. Trener ze zna, pa tudi daje priloznost mladim.
Kaj pa trener Calcita? Ce bi dal notri se Brazilca, bi igrala samo 2 Slovenca, pa se od tega en libero.
Menjal ni skoraj nic za razliko od nasega.
Ocitno so te debate samo za anonimne kritizerje.

psihic (nepreverjen)

Psiho mogoce slepa ne, si pa nepostena do sebe in drugih. Sprijazni se, da imamo ekipo, ki je med najstarejsimi v ligi. Trener je tu edina svetla tocka tu.

pravatujcina (nepreverjen)

Nas tujec je star 36!!!!

Psiho (nepreverjen)

Enako kot Bolgar pri Calcitu, dal je 17 tock. Se veselim mladih, bom navijala zanje ko bodo na igriscu. Upam da cim prej..

odbojkasica (nepreverjen)

Mladi bodo ta cas ze odsli v Maribor, ko bos ti hotela navijati za njih.

Psiho (nepreverjen)

Maribor je rezerviran za mariborcane, ne poznas jih se... Imajo svojega podmladka dovolj, sicer pa naj poskusijo sreco tam, zakaj pa ne, naj gredo

eror (nepreverjen)

ni res....svojega kakovostnega podmladka nimajo dovolj...poanta je v tem da se celotna liga (razen ach in kamnik) obrača k mladim igralcem....ker je to pač poceni....tak pač je....in edino v panviti so tak pametni pa neka po svoje terajo....zatou pa majo prazno dvorano pa nobene pripadnosti klubi ....ker tou je proces in ten ljudem se ne sanja kak se tou dela.....žalostno

In reply to by Psiho (nepreverjen)

napača (nepreverjen)

In edino v Pomgradi trosijo pejneze na stare igralce.

In reply to by eror (nepreverjen)

laz (nepreverjen)

jaaa Bogozalec je rezerviran mariborcan po tvoje

Psiho (nepreverjen)

No ja... pa tudi Panviti je bil tujec, bravo Aljosa, dober si,

Psiho (nepreverjen)

Hocem reci, ni soboski podmladek, ima pa tu izbranko in sincka

laz (nepreverjen)

prle si razlago, da je maribor rezerviran za mariborcane... zdaj pa da je bogozalec tujec.. pri panviti potem igrajo sami tujci... hihihi kak si tres jeni..

Psiho (nepreverjen)
laz (nepreverjen)

psiho je moski spol, sicer pa vseeno, pokazo si svoje neznanjw od odbojke. Ali pa poskus spreobrnjenja resnice, lahko bi bil v vodstvu kluba, da bi razlagal kako imamo perspektivno ekipo. Ali pa mogoce....?

Psiho (nepreverjen)

Sem gospa z dobro psiho, znam pomagati tistim s slabimi zivci,po tekmi lahko kdaj podebatiramo v zivo

laz (nepreverjen)

Ti nemres sama sebi pomagati nej drugin. Pa po tekmi se hitro skrijes, ka ne vidis resnice.

Zz8 (nepreverjen)

Glavno ka se pejnezi sponzorov potrosijo....

Psiho (nepreverjen)

Kaksno povprecje imajo slovenski odbojkarski reprezentanti? So oni tudi odsluzeni veterani? Oziroma ali bi lahko mlada reprezentanca igrala namesto njih?
Pa se nekaj, po tekmi se ne skrivam, ker dam roko vsaj enemu od igralcev...

U2 (nepreverjen)

Tij si obicno tele.....ce bi nasi reprezentanti v klubih zaceli igrati stari cca 24 let bi bijla reprezentanca zadnja v evropi....baba zmejsana ne locis kluba pa reprezentance.....klub mora vlagati v razvoj igralcev v reprezentanci so gotovi igralci.....jez ti dan 4 eur pa idi na kavo pa trac samo na odbojkarsko tekmo nejdi ka itak ne veš ka gledaš....si pa v stilu danasnjega kluba ok panvite.....se malo pa do vas Radenci prehitejvali po levi z lahkoto

U3 (nepreverjen)

Naj samo spilajo tej stari pri Panviti, vej de hitro sfalilo pejnez. Te pa do prvi odisli.

Psiho (nepreverjen)

Baba sem, zmesanim znam pomagati, nekulturn pa itak ni pomoci. Pa ce ze, kdo spila v Radencih? Odsluzena s Panvite sta glavna, oprosti ze prevec let gledam tekme, pa tudi v Radencih navijam. Imam svoje mnenje o Panvita klubu, o vsem v preteklosti, ni pa treba kazati taksnega podna od izrazanaja. Kak se naj pocutijo igralci ki to berejo in se borijo?
Nobene pohvale nikoli. Boljse da je prazna dvorana kot taksni navijaci da pridejo ba tekmo bulit in potem kritizirat. Pa ce ze hoces vedeti, tudi na reprezentancne tekme v vseh selekcijah razen clanske sem hodila navijat, tudi v tujino.
Katastrofa nivo od izrazanja

radencar (nepreverjen)

Radenska ekipa ima duso in ekipni duh ter puno dvorano, za razliko od Panvite. Pa lep pozdrav se vidimo drugo leto.

vejki brat (nepreverjen)

Kdo je tu nor, ali bi mladi ( oba V in "mladi" Grabar)prišli med 6, zaj pa lehko špilajko kolko čejo. Trener ve kaj dela, "stari" Crni pa ima tlko žara, ko vsi mladi skup, on in še Urban nekaj navijata in motivirata ostali, ko da ne špilajo. Bravo za 6 stari -mladi in trener.

eror (nepreverjen)

letos nebi prišli med 6 bi pa drujgo leto bilij 50 % boljši kot so tej veterani letos. Te crni je pa rupa velika....na tri točke napravi trij napake in je na nuli....veselij se pa samo svojih pik pa gleda na svojo statistiko....tipičen slab tujec....nemaš tij pojma pojeb....pa tou je nej uspeh prijti med 6.....pomali de uspeh v ligi ostati ali....

In reply to by vejki brat (nepreverjen)

Psiho (nepreverjen)

Bravo Radenci, tam je pozitivna energija igralcev in navijacev.

miskica (nepreverjen)

Vej pa k Radencon so odisli igralci iz Panvite, ka jih je Geza stiro ali pa so odisli ta zavolo njega. Tak ka je fajn zrikto in okrepil sosedski klub, steri de njin delo probleme drugo leto.

dulci (nepreverjen)

Taksnoga menadzera nega za Radence kak je Geza. On hitro okrepi drugo ekipo.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice