Uvodni krog 1. DOL za moške posebnih razburljivosti ni prinesel. Zanesljive zmage so zabeležili odbojkarji Calcita, Maribora, Šoštanja in Krke.

Panvita Pomgrad je gostovala v Mariboru, dvoboj ekip, ki naj bi bile kandidatinji za tretje mesto, pa ni bil prav nič izenačen. Gostitelji so ga dobili več kot prepričljivo, že na začetku nizov so prišli do prednosti, ki so jo držali do konca. Boljši so bili v vseh elementih, najučinkovitejša igralca pa sta bila povratnik v mariborski klub Žiga Donik s 16 in nadarjeni Rok Možič s 15 točkami. V gostujočih vrstah je bil nerazpoložen korektor Aljoša Bogožalec, kar je tudi eden od razlogov, da so točke ostale doma.

"Lahko rečem samo čestitke ekipi, ki je odigrala prečudovito, srčno in raznovrstno tekmo. Steklo nam je v vseh elementih igre. Imamo mlado ekipo, vemo, da bodo nihanja, ampak vemo tudi, da smo na pravi poti," je dejal domači strateg Sebastjan Škorc, povratnik na soboško klop Dejan Fujs je bil seveda slabše volje: "Moram čestitati ekipi Maribora za prepričljivo zmago s 3:0. Prikazali so res dobro igro, nas nadigrali v vseh elementih igre."

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
miškica (nepreverjen)

kak kaže rezultat je bila igra mačke z mišjo.

panvitaš (nepreverjen)

Vej pa te smo lani redno bili. Tak nede nika letos.

lineks (nepreverjen)

Ka Fujs je ze pa nazaj trener?

score (nepreverjen)

ne vidis rezultata??

kinderc (nepreverjen)

mariborski otroski vrtec jih je premago

enadva (nepreverjen)

mimogrede: ni ISTRELJEN ampak IZSTRELJEN

crnobelii (nepreverjen)

koga pa zanima ta odbojka? mura je zakon

odbojkasi15 (nepreverjen)

zgibiti z direktnin konkurenton za prva štiri mesta tak fejst prvo kolo nas lejko redno skrbi...

metek (nepreverjen)

katastrofalen zacetek, mo vidli kak de dale!

Starejše novice