Odbojkarji Panvite Pomgrad so v 9. krogu 1. DOL doživeli poraz proti Triglavu, Kranjčani so bili boljši s 3 : 1 v nizih.

Panvita Pomgrad - Hiša na kolesih Triglav 1 : 3 (22:25, 23:25, 25:23, 19:25)

Panvita Pomgrad: Vori, Kovačič, Vinkovič, Drvarič 6, Ražnatović 14, Pulko 20, Flisar 6, Grabar, Bedrač 5, Marovt, Plesec 10, Rojnik, Novak in Vrabl.

Skoraj dve uri igre so tokrat potrebovali odbojkarji Triglava, da so letos na tretji tekmi še tretjič ugnali murskosoboško Panvito Pomgrad. Nazadnje še drugič za prvenstvene točke potem, ko so bili Kranjčani v sredo boljši od Sobočanov še na prvi tekmi četrtfinala pokala OZS. 

V Murski Soboti so Kranjčani ekspresno dobili uvodni niz in po praktično identičnem scenariju nadaljevali tudi v drugem. Zgolj s to razliko, da so Sobočani po slabšem sprejemu servisa, ki je nihal iz točke v točko in premalo učinkovitem napadu vmes celo povedli za štiri točke. A je bilo vodstvo s 13 : 9 zadnja prednost Sobočanov v drugem nizu. Triglavani so namreč strnili vrste in povedli z 22 : 18. 

Domači trener, Aleš Hribar, je z menjavami uspel zmesti tekmeca in na servis korektorja Zlatka Pulka se je Panvita Pomgrad Triglavu približala na točko zaostanka pri izidu 22 : 23. A so nato po negotovi končnici Kranjčani vseeno povedli v nizih z 2 : 0.

Izenačen obračun s kopico napakami na obeh straneh pa se je nato nadaljeval tudi v tretjem nizu, ki so ga na koncu z minimalno prednostjo dobili Sobočani pri čemer nobeden od tekmecev vmes ni povedel za več kot dve točki. V zadnjem, četrtem nizu, pa so po izenačenju na dvanajsti točki igrali samo še Triglavani.

"Pričakovali smo težko tekmo. Triglav je v zadnjem času močno dvignil formo in to smo vedeli. Enostavno pa bo potrebno analizirati kje smo mi v zadnjem času izgubili rdečo nit naše igre in to rabimo čim prej nazaj. Čeprav tekmovalnosti in volje fantom ne morem očitati. Naključje je prineslo, da se s Kranjčani srečujemo trikrat v zelo kratkem času, šteje pa edino zmaga. Mi se bomo tudi v pokalu borili do konca in nič še ni izgubljenega. Moramo pa v prvi vrsti pogledati najprej sebe in razčistiti določene stvari saj v nasprotnem primeru lahko imamo težave z vsakim. V sredo nas v Kranju tako čaka še drugi polčas v pokalu in treba ga bo maksimalno oddelati," je po tekmi povedal domači trener Aleš Hribar.

S spleta

Komentarji (10)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
smesnice (nepreverjen)

Balinarsko drustvo.

brejgec (nepreverjen)

Kelko se culo po tekmi eni ze delajo odzadaj za menjavo trenerja.

pujsek (nepreverjen)

Če pa zdaj pa ovoga nazaj denejo za trenerja, zavolo steroga je tak kak je, te pa resan nemo vec odo na tekme.

Dusko dolgousko (nepreverjen)

Pjidi na tekmo, pa dobis en pohani sendvic z PAJADAJSON, pa JDEČOV PAPJIKOV....

In reply to by pujsek (nepreverjen)

manki (nepreverjen)

Glavno ka se trosijo pejnezi....

12 (nepreverjen)

Triglav jim ne lezi

vuzgi (nepreverjen)

Tou kak spilajo njin nisce nede lezo

135 (nepreverjen)

Starci spilajo, mladi pa segrejvlejo klop

Dusko dolgousko (nepreverjen)

Pohani picekovih sendvičov so nej dobili. Ka je of pozabo "NAJOČITE".

mladina (nepreverjen)

Boukse je bilo, kda so stari bili poskodovani in so spilali mladi. Pa kupite se steroga staroga po moznosti ka je ze bluzik 40 let..

Starejše novice