Črno-bele po šokantnem porazu v Pokalu Slovenije ta konec tedna čaka nova preizkušnja. V gosteh se bodo pomerili z Domžalami, ki se sicer ukvarjajo s težavami glede okužb z novim koronavirusom.

Včeraj je postalo jasno, da imajo v Domžalah devet okužb z novim koronavirusom, pri čemer naj bi bili okuženi trije nogometaši, ostale okužbe pa naj bi bile v strokovnem štabu, med drugim je bil na testiranju že pred časom pozitiven trener Dejan Djuranović.

Po protokolu, ki predvideva umik le za okužene igralce in ob zadostnem številu preostalih igralcev nadaljevanje vseh aktivnost za igranje tekem, je Nogometna zveza Slovenije odločila, da tekma med Domžalami in Muro bo, čeprav naj bi v taboru Domžal želeli tekmo prestaviti na kasnejši termin.

Toda to se očitno ne bo zgodilo, NZS je to možnost zavrnila, srečanje v domžalskem športnem parku pa bo na vrsti v nedeljo ob 17.30.

S spleta

Komentarji (18)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
JazOn (nepreverjen)

Še niso zamenjali trenera?

Kurnjaš (nepreverjen)

Trij štire MURA!!!

Vipko
Truplo

Glede na to, kar kažejo zadnji rezultati, bi bilo mogoče bolj smiselno, da se tekma preloži. Trenutno jim nekaj sigurno ne štima?

pomurc (nepreverjen)

Očitno preveč tempirali formo za evropske tekme, zdaj pa precej padli v igri in v sami želji. To se seveda resni ekipi ne bi smelo zgoditi. Bomo videli, kako bodo odreagirali. vseeno so še vedno prvi na lestvici.

In reply to by Truplo

Mufti (nepreverjen)

Boukše je ka je zdaj tekma, ker ovih pol falij..vključno z trenerom..

Mogoče celo zmagamo :)

In reply to by Truplo

Mura 2020 (nepreverjen)

Ja verjetno tak zmagajo, kak včeraj proti drugoligaši Dravi iz Ptuja, štera jin je pokazala kak se bori na igrišči !
Pri Muri očitno neka fejst ne štima od trenerja do igralcev sten ka so včeraj pokazali, v resnon klubi menjajo trenerja ali pa disciplinski parin igralcon...

In reply to by Mufti (nepreverjen)

Vou (nepreverjen)

Neje fer,da se igra če so Domžale tak oslabljene.Niti malo nede lahko delo,ker smo v krizi in nebo izgovorov če nedo 3 pike..Pitanje samo kaj poreče NIJZ,ker mi smo meli 3 okužene in takoj karantena cela ekipa..tak da že s toga vidika nej pošteno..

MURA ms1 (nepreverjen)

koga še zanima ta MURA???
na tak način izgubijo tekmo , pa se potegnejo v molk, če bi imeli čisto vest bi stopili pred ljudi se njim opravičili, še posebej trener in bi prevzeli odgovornost....
tiho so, naj bedaki dalje trošijo denar za njih... jaz ne več ko jih jeb.........

AAAAAAAAA (nepreverjen)

MURA ms1 Najboukše ka do se tebi opravičevali pacient eden. Sedi 1.

In reply to by MURA ms1 (nepreverjen)

MURA ms1 (nepreverjen)

jaz imam letno karto, ti imaš???
in mislim s svojo glavo..

In reply to by AAAAAAAAA (nepreverjen)

Gost19 (nepreverjen)

HVALA BOGU....KONČNO ZMAGAMO OSLABLJENE DOMŽALE IN PREKINEMO KRIZO...FIX ZMAGA

sge (nepreverjen)

Prava tekma za stave! Končno dobiten listek.

Mura 2020 (nepreverjen)

Mura 2020 (nepreverjen) 3 dnevi 23 ur nazaj
NA TON LINKI je avtentičen zapis: https://sobotainfo.com/novica/sport/mura-v-okrnjeni-zasedbi-zabelezila-…

Drugače pa se eni igralci Mure morejo zamisliti, če jin je dres pretežki s temi mnogimi sponzori na dresi, ga naj oddajo iz sebe bokšemi igralci !
Šimundža pa bi zdaj že mogo poznati kader svojih igralcov, in napraviti ekipo za tekmo vedno odlično, nemo pravo dobro ! Drugače pa, če se igralci nedo bole borili na igrišči, do lekjo radi, če do na konci 4 !!!
Pa še neka: avtoje-Forde jin kraj zejti in naj odijo peški na treninge, sankcije se morejo začati,...

Neko (nepreverjen)

Če malo premislim, so začeli slabše igrati po EU nastopih, torej po tem, ko je v blagajno Mure prišla neka dodatna € bilanca. Vprašanje kaj je bilo obljubljeno igralcem in kaj od tega so dobili. Ne vem, sklepam, lahko je naključje, lahko pa, da je nekaj na tem. Dejstvo pa je, da je gospodarstvo slabo zaradi korona krize, gledalcev ni, denar pa z neba ne pade.
To kar smo gledali včeraj, ni bila Mura, je pa žalostno, da težave rešujejo na igrišču.

Keš (nepreverjen)

Nemre biti razlog o premijah da če porazdelimo 700K med njimi,plus cel trenerski štab in stroški vsega tega nema posameznik niti 15K eur profita,zato po moje neje v ton razlog.Bomo videli če de odšpilana tekma z Domžalami pa poton,če nede 3 pike,se lejko pitamo če mogoče majo posamezniki zamere o neprodaji(Gorenc,Kouter,Bobi,Maroša),ker vsi tej so padli v formi ali ne igrajo..

In reply to by Neko (nepreverjen)

stefka

Vodstvo MURE čas je da pride NOVI TRENER če ne de MURA na repu lesvice GRABIČ je pravi trener ki igra sodoben nogomet ŠIMONDŽA je čas povozo

koljega (nepreverjen)

Kljub porazu Murašev ,katera bo 25.10.2020 odigrana v Domžalah moramo čestitat igralcem in trenerju Mure,drugače bodo nam dečki zamerili.Še enkrat ČESTITKE.

Mokicq (nepreverjen)

Tisti,kateri smo navijači MURE,moramo razumeti ---NONA je ZAPRTA----,žal za corona 19 tu izgovora ni,ampak znanje in to treba nekje vzet.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice