FOTO: Jure Banfi
Iz tabora pomurskega kluba sporočilo novico o okužbi.

Iz lendavske Nafte so sporočili, da imajo okužbo v klubu. 

"Žal vas moramo obvestiti, da je z novim koronavirusom okužen tudi eden od članov naše članske ekipe, ki je v torek opravil testiranje."

Igralec sicer že od nedelje dopoldan ni bil v stiku z ekipo, zato v klubu verjamejo, da se virusu ni razširil znotraj ekipe. Okuženi igralec je v karanteni, ekipa pa trenira po ustaljenem urniku ob že uveljavljenih ukrepih za maksimalno zaščito vsakega posameznika.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
ĐejĐej (nepreverjen)

6 člankov od korone samo gnes. Čistak se van je že zmejšalo.

Salafist (nepreverjen)

Tvoje komentare so nidkar nej koristne. Kak človek tvoje imej vide na ton forume be se najraje z lopato po glave vdaro

In reply to by ĐejĐej (nepreverjen)

Kapate (nepreverjen)

Krožijo govorice ka so eden izmed virov okužb tudi vaške fuzbalne tekme, ge gledalci ne upoštevajo ni boga ni isusa. Nega mask ka je pač špricer težko piti z masko, nega nikšne predpisane razdalje, nega štetja kelko jih je. Nega nika.
Tudi dečki šteri špilajo so izpostavleni okužbi pa virus raznesejo v šole in fakultete, domov.
Razmišlja se o zaprtju vsega in svačega, gostiln salonov, šol. Pa vas pijtan: što tak krvavo nuca seoski fuzbal kak možno žarišče okužb? Zakaj enostavno za letos tou ne odpovejo? Mi lejko tou Kacjan pa Režonja tou razložita? Pa zakoj morata meti te polkmečke lige še zdaj, v soboto pa nedelo?

Jin (nepreverjen)

Tij rajši doma mami zakuri,pa pogledni kaksno kmečko oddajo,fusbal pa pusti na meri!okuziš se lahko,da ideš srat,nej samo na fusbali!

In reply to by Kapate (nepreverjen)

Starejše novice