Foto: Niko Časar
Pomurska nogometna liga se bo s tekmami 13. kroga nadaljevala 25. marca. Tretjeuvrščeni Odranci se v pomlad podajajo z novim predsednikom pa tudi trenerjem, Jože Vorija je zamenjal Mitja Erniša.

Odranci bodo v drugi del Pomurske nogometne lige zakorakali kot tretja ekipa prvenstva, s sedmimi točkami zaostanka za vodilno Hotizo, ki je jeseni dobila kar 11 od 12 tekem.

Tretjeuvrščeni klub lige v pomlad vstopa v nekoliko prenovljeni podobi, saj je pred dnevi dobil novo vodstvo. Dolgoletnega predsednika Marjana Mariča je v tej vlogi zamenjal še en domačin Tomaž Antolin.

Novemu predsedniku bosta kot podpredsednika pomagala Srečko Virag in Silvester Kuzma, tajnik pa ostaja Dejan Čurič. Ob naštetih upravni odbor kluba sestavljajo še Branko Ferenčak, Sebastjan Škafar, Dejan Kreslin, Tadej Smej, Danijel Raduha, Boštjan Sovič, Danijel Raduha in David Čurič.

Vodenja moštva prevzema nekdanji nogometaš Mure

To pa ni edina sprememba v odranskem taboru, saj bo članska ekipa v pomlad vstopila z novim strategom. Jožeta Vorija, ki je ekipo vodil od poletja, z Odranci pa se je razšel med zimo, je nasledil Mitja Erniša.

Triinštiridesetletni Erniša je v prvoligaški konkurenci odigral 131 tekem, po prvoligaškem debiju v dresu beltinskega Potrošnika pa je najgloblji pečat pustil v dresu Mure. 

Nekaj mesecev je bil član Kopra, v 2. SNL pa je 11 tekem odigral tudi za Nafto in se nato po kratkem postanku v Fazaneriji odpravil v Avstrijo, kjer je za različne nižjeligaše nastopal več kot desetletje.

Po koncu nogometne kariere se je lotil trenerskega posla, po vodenju Čarde in Ljutomera pa je nazadnje deloval na Ptuju. Pri Dravi je bil pomočnik Franca Fridla in Aleša Čeha, po odhodu slednjega pa je jeseni v 3. SNL vzhod vodil dve tekmi članske ekipe »kurentov«.

Dejan Sreš, v preteklosti dolgoletni nogometaš Odrancev, bo tudi v nadaljevanju sezone desna roka glavnega trenerja. Cilj Odrancev je vrnitev med tretjeligaške klube.

Komentarji (13)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
kuntakinte (nepreverjen)

...tou je pravi recept za preboj v prvo ligo....mogouče že v jesen?...

Ija ija cuziland (nepreverjen)

Suzeki bi mogli na proracun biti v 2. Ligi. Pejnez vec davlejo kak beltinci

prekmurc (nepreverjen)

Prosim pišite pravilno Udränci !!!

In reply to by Ija ija cuziland (nepreverjen)

Dok (nepreverjen)
Gostja123 (nepreverjen)

Prišo večne nakladač in Bosankojov sluga.

Đubre (nepreverjen)

Bole paše bosankojov potrčko

In reply to by Gostja123 (nepreverjen)

Soboški (nepreverjen)

Baje bi naj Vouri čako Muro zaj kda Čontalo skinejo

gost81 (nepreverjen)

Odranci bi s tem proračunom in glede na telko kelko plačuvlejo igralce mogli igrat v vsaj 3.ligi in biti tam pri vrhu.

Vorupa (nepreverjen)

Bil luknjasti ihralec, nemre biti dober trener. Zadnji čad ka ide z Udranec.

Amigo (nepreverjen)

Zaj ste se rupo dobili!

In reply to by Vorupa (nepreverjen)

Bubu (nepreverjen)

Kaksi novi predsednik, samo na papiri nastavleni. Trenera pa itak vsi znajo.

Ghost (nepreverjen)

Novi predsednik je samo na papirju tak da se nebo nič spremenilo. Ko bodo dosedanjemu predsedniku in še par ljudem iz upravnega odbora prepovedali vstop v klubske prostore bi znalo biti kaj drugače do tedaj pa nebo nič drugače...

Cuzek (nepreverjen)

Vij ka se skrivte za tem komentarjem zgoraj,bi mogli prevzeti klub.Pa potem nebi bilo več strega pa ne novega predsednika.Ampak očitno nimate jajc,da bi se izpostavili pa je bolje sinfati.Pa tudi če bi ga prevzeli nebi bilo nič boljše samo še slabše.Na vašo žalost pa pač nesce mora voditi klub,če ga vij ne upate.Strahopetci

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice